İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ben artik pes ettim benim gücüm kalmadı dayanamıyorum
3. Seneye girdim
Olmayacakmis demekki benim icin yazilanda böyleymiş
Evladim tek cocuk kalacakmis
Bu durumu ona da kabullendirmem lazim
Ona karsi eksik gibiyim haksizlik yapmis gibi:KK42:
Tüp aşılama denemedim denemekten korkuyorum sanırım ben sizler kadar güçlü degilim o yuzden benden bu kadar:KK42:
Yargilamayin nolur ilkini hemen elde edip sonra bu süreçleri yasamak hic kolay degil
Dr yüzü bile görmek istemiyorum
Sizler icin de dualarimda yer vericem umarim kazanan sizler olursunuz

Ben artik pes ettim benim gücüm kalmadı dayanamıyorum
3. Seneye girdim
Olmayacakmis demekki benim icin yazilanda böyleymiş
Evladim tek cocuk kalacakmis
Bu durumu ona da kabullendirmem lazim
Ona karsi eksik gibiyim haksizlik yapmis gibi:KK42:
Tüp aşılama denemedim denemekten korkuyorum sanırım ben sizler kadar güçlü degilim o yuzden benden bu kadar:KK42:
Yargilamayin nolur ilkini hemen elde edip sonra bu süreçleri yasamak hic kolay degil
Dr yüzü bile görmek istemiyorum
Sizler icin de dualarimda yer vericem umarim kazanan sizler olursunuz
Bazen insan böyle anlar yaşıyor Rabbimden hiç ümit kez ilişki ne istedik te vermedi benim 4 yıl olacak tüp bebek tedavisindeyim değerlerim yükseldıği için transferim iptal oldu daha neler yaşandı buralarda neler burda birbirimize destek olmak için varız bol dua bol sabr ve sonunda selamet olucak inşallah şimdi tedavini falan olmazsan yarın daha da pişman olacaksın sen tedbirini al takdir Allah'tan

Kızlar ne yapıyorsunuz sesiniz yok yine yalnız kaldım buralarda
Canım inşaallah güzel haberler alacağımız günler gelecek sizlerden ümidinizi be olur yitirmeyin ben hürrem ne günler yaşadık iki düşük bir başarısız aşılama defalarca serophene tedavisi olmayınca olmadı sonra Bir gün bunu da yapayım da yapmadım demeyeyim dedim ve bir ebeye gittim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 10 aylık çok şükür günler su gibi acılarınızı çok çok iyi anlıyorum ama aradan yıllar geçtikten sonra keşke şunu da yapsaydım dememek için elinizden geleni yapıp gerisini Allah'ın takdirine bırakmak dualarım dasınız inşallah olacak

Canım inşaallah güzel haberler alacağımız günler gelecek sizlerden ümidinizi be olur yitirmeyin ben hürrem ne günler yaşadık iki düşük bir başarısız aşılama defalarca serophene tedavisi olmayınca olmadı sonra Bir gün bunu da yapayım da yapmadım demeyeyim dedim ve bir ebeye gittim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 10 aylık çok şükür günler su gibi acılarınızı çok çok iyi anlıyorum ama aradan yıllar geçtikten sonra keşke şunu da yapsaydım dememek için elinizden geleni yapıp gerisini Allah'ın takdirine bırakmak dualarım dasınız inşallah olacak
Inan bende onun için uğraşıyorum yılıyorum toparlaniyorum başlıyorum yok bu son sonra Rabbim sen büyüksün diyorum bende bir evet e kasıklarimi öldürdüm içinde tam böyle göbeğine doğru uzun bir şey var ama ne olduğunu çözemedim falan dedi tüp bebek tedavime önümüzdeki ay tekrar dil baştan başlı cam bu arada bi macundan bahsetmişti arkadaş onu aldım onu kullanıyorum okula birlikte tekrar streslerim başlıcak çünkü tek kardeşsiz benim oğlum sınıfta bunu da atlaticam inşallah hayırlısı bklm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler inşallah

Benımde ptesı dondurulmus embrıyo transferım olucak inş
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda benimde iki dondurulmuş embriyom var ama önümüzdeki ay yeni iğnelerle başlayıp birkaç taze yumurta daha elde edip bir nebzede olsa şansimi biraz daha yükseltmek istiyorum Rabbim nasip ettikten sonra gerisi teferruat hayırlısı olsun hepimiz için

Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor

@zeynap Teşekkür ederim canım. İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyoruz

Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor

@zeynap Teşekkür ederim canım. İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyoruz
Hepimiz hakkında hayırlısı inan tedaviye başlayınca kafamda daha rahat oluyor çünkü hiçbirşey yapamadan beklemek çok daha zor ve stresli hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah

Bayadir bu gurubu okuyorum ama yazmak firsat olmamisti. Size umut olmak, biraz olsun bakis acinizi degistirmek icin yaziyorum arkadaslar. Ben de yillarca ikinci cocuk icin ugrastim. Yavrum yalniz kalmasin, hayatta bi can yoldasi olsun diye tam 2 yil gozyasi doktum. Uc tup bebek tedavisi, iki dusuk, erken menopoz ve kromozomsal bozukluk teshisinden sonra hemen butun doktorlarin tavsiyesi birak bu isin pesini oldu. Madden, ozellikle de manen cok yiprandik. Artik tamam, pes ediyorum allhim demek ki nasibim bu kadarmis, sen evladima uzun omur ver dedigim ay dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim. Inanin samimi soyluyorum artik birakmistim cunku esimde bende cok ama cok yorulmistuk. Sevinemedik cunku kromozomsal bi bozuklugun tasiyicisi oldugum icin hasta, sakat veya ozurlu olma ve ya tekrar dusuk yapma ihtimalim cok yuksekti. Iki ay gecti dusmedi, uc ay gecti hala dusmedi eger hasta olup olmadigini ogrenmek istiyorsaniz plesentadan operasyonla parca almamiz gerek dendi. Ne olursa olsun ogrenmek istiyordum. 3. Aydan sonra cvs testi de yapildi ve inanmicaksiniz ama sonuc saglikli cikti. Sukurler olsun. 9 ay boyinca prenatalog kontrolundeydim zor bi gebelikti ama kucagima almayi nasip etti rabbim. Su an yanimda ve ben yillar sonra unuttugum bebek kokusunu icime cekiyorum. Demem o ki, umudunuzu kaynetmeyin nolur...ve de pes de etmeyin. Benim bile ikinci evladim
Olduysa sizlerin de olur, olacak ins... hepinizi opuyorum, ara ara yazacagim buraya

Bayadir bu gurubu okuyorum ama yazmak firsat olmamisti. Size umut olmak, biraz olsun bakis acinizi degistirmek icin yaziyorum arkadaslar. Ben de yillarca ikinci cocuk icin ugrastim. Yavrum yalniz kalmasin, hayatta bi can yoldasi olsun diye tam 2 yil gozyasi doktum. Uc tup bebek tedavisi, iki dusuk, erken menopoz ve kromozomsal bozukluk teshisinden sonra hemen butun doktorlarin tavsiyesi birak bu isin pesini oldu. Madden, ozellikle de manen cok yiprandik. Artik tamam, pes ediyorum allhim demek ki nasibim bu kadarmis, sen evladima uzun omur ver dedigim ay dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim. Inanin samimi soyluyorum artik birakmistim cunku esimde bende cok ama cok yorulmistuk. Sevinemedik cunku kromozomsal bi bozuklugun tasiyicisi oldugum icin hasta, sakat veya ozurlu olma ve ya tekrar dusuk yapma ihtimalim cok yuksekti. Iki ay gecti dusmedi, uc ay gecti hala dusmedi eger hasta olup olmadigini ogrenmek istiyorsaniz plesentadan operasyonla parca almamiz gerek dendi. Ne olursa olsun ogrenmek istiyordum. 3. Aydan sonra cvs testi de yapildi ve inanmicaksiniz ama sonuc saglikli cikti. Sukurler olsun. 9 ay boyinca prenatalog kontrolundeydim zor bi gebelikti ama kucagima almayi nasip etti rabbim. Su an yanimda ve ben yillar sonra unuttugum bebek kokusunu icime cekiyorum. Demem o ki, umudunuzu kaynetmeyin nolur...ve de pes de etmeyin. Benim bile ikinci evladim
Olduysa sizlerin de olur, olacak ins... hepinizi opuyorum, ara ara yazacagim buraya
rabbim evladlarınızın güzel günlerini göstersin arkadaşım bende 5 yıldır bu süreçteyim iki miyon operasyonu bir dış gebelik yaşadım artık yaşta ilerleyince zaman kaybetmemek için tüp bebeğe geçti dr tavsiyesi ile. inşallah o mucize bize de hayırlısı ve sağlıkla inşallah

Kızlar neler yaptınız nasıl gidiyor tedavileriniz beni haberdar edin olurmu

Benim bir değerim iğneler sonucunda yükselince tedavim ertelendi yumurtalarım toplandı iki adet yumurtam donduruldu şimdi beklemedeyiz önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam bklm hayrlısı
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH TRANSFERDE SORUNSUZ GEÇER GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ

GENETİK YAPTIRDINIZMI EMBRİYOLARA ARKADAŞIM

Back
X