İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Merhaba arkadaslar bendim 5 yasinda oglum var tup bebekle.esimde azosperm var .2.i için ortalama bi hafta sonra tup bebeğe başlıyoruz. Çok heyecanlıyım Allah hayirlisini nasıl etsin hepimize insallah

Kızlar ne yapıyorsunuz sesiniz yok yine yalnız kaldım buralarda
Canim yaa seni merak ettim geldim allahim insaallah tez zmbda bize guzel mujdeler verecegin gunleri de gostersin hep duamdasiniz.. Ben4. Ayin icindeyim ikinci gebeligim baya zor bulantilar hala bitmedi kilo verdim filan ama herseye deger.. Rabbimin mucizeleri cokk o negatif tup bebekten sonra gunlerce agladim ama sonra 2.5 senenin sonunda en olmayacak zmnda dogal yoldan nasip oldu şükürler olsun ..
ben adeti olmayı bekliyorum ikinci evladım için tüp bebek tedavisi başlayacak

Benımde ptesı dondurulmus embrıyo transferım olucak inş

Merhaba arkadaslar bendim 5 yasinda oglum var tup bebekle.esimde azosperm var .2.i için ortalama bi hafta sonra tup bebeğe başlıyoruz. Çok heyecanlıyım Allah hayirlisini nasıl etsin hepimize insallah
Arkadaslar bu yolda maddi manevi yorulan degerli anneler allahim emeklerinizin karşılığını biran önce versin ama sonuc ne olursa olsun allaha teslom olun inanin her serde var bir hayir.. Verdiginde bir hayir vermediginde bin hayir olurmus rabbimin.. Sukurler olsun ki bizleri yaninda sag salim evlatlarımız var bir kere de olsa tattik yine tadacagiz insaallah umudunuzu hic ama hic kaybetmeyin dualarim sizlerler..

Bu aralar yine bunalimdayim yaa okul açıldı şükür oğlumun dersleri iyi öğretmeni ile de arası iyi ama herkes bana tabi seni 1 tane çocuk ilgilenebiliyorsu bizde iki üç çocuk yetişemiyoruz falan diyorlar ya hepsine o kadar çok kiziyorumki üzülüyorumki anlatamam bu lafı duymak istemiyorum artık yaaaa

Canim yaa kulagini tika onlara yada cevaplarini ver bizim elimizde mi de yaa sinir oluyorum boyle densiz insanlara benim de ailemde biri vardi surekli sen peşpeşe cocuk dusunuyordun ne oldu oyle kolay degilmis dimii bilmem ne ama her defasında bu tarz cumleleri vardi en son hamile kalmadan iki uc ay once dedim ki ya sen boyke konusuykrsu. Da nerden biliyorsun belki de olmuyordur dedim dondu kaldi yerin dibine girdi daha da acamadi agzini birde herkesin icinde soyledim herkes döndü ona bakti kalakaldi laf gzinda. bence sende ver ağızlarının payıni bu bizim elimizde mi yavrularimiza bir kardes verebilmek icin neler yapıyoruz kendii icimizde ztn neler cekiyiruz birde millete laf anlatalim oldu yaa insanin psikolojisini bozarlar bu insanlar yemin ederim

Merhaba cnm tüp bebeğe başladık biz ignrlerimin 8.i gunundeyim yumurtalarımin toplandığı gün esimde mikrotese ameliyatı olacak sperm bulunursa tedaviye devam edilecek hakkımizda hayırlısı olsun dua edin
Hadi hayırlı haberlerle dönün aramıza inşallah dualarimiz birbirimizle

Merhbalar arkadaslar.bende 2.icin ugrasiyorum bu 3.deneme olucak embriyolarim bir turlu 5.gune ulasmiyor ulassa da kalitesi dusuk oluyor maalesef.napicam bilemiyorum artik umut etmeli miyim vaz mi gecmeliyim..

Merhbalar arkadaslar.bende 2.icin ugrasiyorum bu 3.deneme olucak embriyolarim bir turlu 5.gune ulasmiyor ulassa da kalitesi dusuk oluyor maalesef.napicam bilemiyorum artik umut etmeli miyim vaz mi gecmeliyim..
Neden beşinci gün embriyosu istiyorsunuz 3. Gün embriyosu ilede çok gebe olan oluyor
Benim ilk tüp bebek tedavisi olacak eylül sonunda 3 tane üçüncü gün embriyosu donduruldu merak ettim arkadaşım

Neden beşinci gün embriyosu istiyorsunuz 3. Gün embriyosu ilede çok gebe olan oluyor
Benim ilk tüp bebek tedavisi olacak eylül sonunda 3 tane üçüncü gün embriyosu donduruldu merak ettim arkadaşım
Kasim ayinda 3.gun embriyosu ile kimyasal gebelik yasadim.dr um onerisi 5.gun cunku tutma ihtimali daha yuksek dedi

Kizlar bizim ilk kendiliginden oldu ikinciyi tup bebek yaptordik tutmadi boyle olan var mi ?
Benim oyle oldu cnm. Ogluma 7. Ayda gebe kaldım kendi kendine. Ikinci icin 2.5 seme denedik tup bebek denedil negatof oldu. En son haziranda yine rabbimin mucizesi kendi kendine oldu şükürler olsun. Umarim sizinde biran önce gelir mucizeniz

Yaptiginiz herhangi birsey oldumu canim kullandiginiz bir ilac vitamin falan

Yaptiginiz herhangi birsey oldumu canim kullandiginiz bir ilac vitamin falan
Bizde sorun esimdeydi hamile kalmadan 5 ay once sperm dna hasar testi yaptırdk oldukca hasarli çıktı iki tane ilac kullandi argiman ve e vitamini sanirim . hiv olmayacak bir ayda süpriz yaptı tatildeydik ordan oraya gezerken gelivermis

Yani 5.gune ulasmiyorsa transfer de etsek tutmaz dedi
Ben bu fikre katılmıyorum benim 7 embriyom vardı 2 si 3. Gün transfer oldu diğer beşi kaliteli ilerlemedi dondurulmadı bile
Embriyogumuz ana rahminin en iyi dış ortamdan çok daha güvenli olduğunu söylemişti
Çok şükür ikisi de benimle.
Bu işler kısmet inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize
Tüp bebek çok stresli bi iş

hamişim sağlıkla kavuşun evladlarınıza inşallah
ne mutlu ikiz geliyor demek. benimde elimde 3 tane 3. gün embriyosu var 8 embriyodan benimde 5 tanesi 5. güne gidemedi
5. gün embriyosu hakkında o kadar şey söyleniyorki bende korkuyorum acaba benimkiler tutmaz mı diye
ben ilkinde bir isteyeceğim böyle bir hakkım var mı bilginiz varmı yaşım 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…