İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Cnm çalışıyorum Dr da aynı şeyi söyledi biran önce normal hayata dönmem için ama şuan izin almak istemiyorum bazı özel nedenlerden dolayı bu arada da SOĞAN kürüne başladım beklemenin sakıncası olsa idi Dr cumaya olmaz derdi.bu konuda birşey demedi ne zaman gelirsen gel dedi aç gel dedi yarı baygın yapacak.daha sonrada ilk adetle hormonlara ve amh ye baktırmayı düşünüyorum.hsg çektir dedi kanallar açık mı diye değil de rahim içerisinde Patalojik bir durum var mı diye dedi eşim bu aralar şehir dışı yapıyor ben de bu arada bu sağlık problemlerini hallederim diye düşünüyorum Rabbim işlerimi rast götürsün hayırlısı
Amin inşaallah kolaylıkla olur gider kafanda soru işareti kalmasın bencede çektir rahim filmini hemen ilk adetinden sonra... İşlerin rast gider inşaallah

Hiç ümidini kaybetme, ol deyince olduran bir Allah'a çoook inanıyorum. bekleme süreci çoook sıkıcı ve iç daraltıcı hepimiz yaşıyoruz yalnız değilsin. inşallah gönlüne göre olur sonucun.
inşallah sonu güzel olur. Bu ay nedense içim hiç umutlu değil, doğru dürüst büyümediler bile yumurtalar, o yüzden sanırım umutsuz hissetmem, gerçekten biraz Dr a gitmemek iyi gelecek sanırım, o da ayrı bir psikoloji çünkü evet yalnız olmadığımı biliyorum ama işte elde değil, stres olmamak nasipten ötesi yok inşallah bu ay olur ne diyim. Sen anlatsana biraz kendini ne kadardır uğraşıyorsun? Sorun var mı? Sebepsiz mi?

Olsun Can'ım ya Nasıl olsa günleri değerlendiriyorsun değil mi ben bu ay yine Ateş ölçmeye çalışıyorum dün 36,7 bu gün 36,8 oldu bu arada çalışmalarda durdu bizde... Sen devam et değerlendirmeye çünkü küçük yumurtaların da ver benim yok ama ikinci kez yumurtlayabilşrsin dedi doktor bakalım artık... Çok sabırsızım yine sakin olamıyorum hiç bir ay çünkü çok istiyorum başka da bişey düşünemiyorum çünkü of of of
Evet canım değerlendiriyorum. Bugün ovulasyon testi koyulaşmaya başladı, Perşembe ya da Cuma anca olur sanırım, bu ay benim epey yavaş oldu anlamadım, ben ateş hergün ölçmedim ama gün aşırı ölçtüm şimdi bugünden itibaren yine bakarım zaten geçen sefer regl öncesi gün gün azalma başlamıştı, 37.2 - 37.1 -36.9 o gün akşam regl oldum. Ben daha çok düşer diye düşünmüştüm hep, neyse artık beklemekten başka çare yok zaten nasip arkadaşım inşallah bekleyişimiz boşa değildir. Bu ay ben sanki daha rahatım nedense olmazsayı biraz daha kabullendim galiba, Olursa olur olmazsa da ben elimden geleni yaptım nasip modundayım. Evet oğlum çok istiyor deli gibi ama kendimi strese sokmak bana da zarar veriyor. Hayatımda başka streslerde var. Hepsi birden çok yordu beni... İnşallah herşey güzel olacak...

Evet canım değerlendiriyorum. Bugün ovulasyon testi koyulaşmaya başladı, Perşembe ya da Cuma anca olur sanırım, bu ay benim epey yavaş oldu anlamadım, ben ateş hergün ölçmedim ama gün aşırı ölçtüm şimdi bugünden itibaren yine bakarım zaten geçen sefer regl öncesi gün gün azalma başlamıştı, 37.2 - 37.1 -36.9 o gün akşam regl oldum. Ben daha çok düşer diye düşünmüştüm hep, neyse artık beklemekten başka çare yok zaten nasip arkadaşım inşallah bekleyişimiz boşa değildir. Bu ay ben sanki daha rahatım nedense olmazsayı biraz daha kabullendim galiba, Olursa olur olmazsa da ben elimden geleni yaptım nasip modundayım. Evet oğlum çok istiyor deli gibi ama kendimi strese sokmak bana da zarar veriyor. Hayatımda başka streslerde var. Hepsi birden çok yordu beni... İnşallah herşey güzel olacak...
oğlun kaç yşında

Ben birkaç ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bir işe yaramadı şuan doğal yolla hamile kaldım ama sağlıksız gebelik oldu herşey yoluna girsin hsg çektirip amh baktıracağım senin çocuk kaç yaşında
Benim kızım 4,5 yaşında. tekrarlayan düşüklerim oldu Son 10aydır da sebepsiz hamile kalamıyorum dr aşılama ya da tüp bebek dedi tüp bebek pahalı ve zor bir süreç olduğu için istemiyorum beklesem mi aşılama mı yaptırsam kafam karıştı

Benim kızım 4,5 yaşında. tekrarlayan düşüklerim oldu Son 10aydır da sebepsiz hamile kalamıyorum dr aşılama ya da tüp bebek dedi tüp bebek pahalı ve zor bir süreç olduğu için istemiyorum beklesem mi aşılama mı yaptırsam kafam karıştı
Benim kızım da 3,5 Yaşında benim de 4 kaybım oldu hatta sonuncusu hala duruyor cumaya kürtaj benimki de sebepsiz son kaybın üzerinden bir seneden fazla zaman geçti ancak hamile kaldım onu da kaybettim şimdi.dr hsg çektir dedi sen çektirdin mi

inşallah arkadaşı... demek ki senim ateşin baya yüksek benim vücut çok düşük yumurtlama gününde 36.2 oluyor sonra yavaş yavaş yükseliyor eğer adet olacaksam 36,6 gibi adet oluyorum iki gündür 36,7 yani çok bariz bir yükseliş yok yani bu ay da tutunmadı büyük ihtimal... ama aynı senin gibi sanki daha rahatım belkide kabullendim olmayacağını... ben dünden itibaren koruyucu anneliği düşünmeye başladım.. eşime bahsettim ama hiç yorum yapmadı olumlu yada olumsuz bişey söylemedi... kafamda kuruyorum sürekli bu gün tekrar konuyu açıcam.. olmuyorsa ısrar etmemek lazım oğlumda yalnız büyüsün istemiyorum...

Benim kızım da 3,5 Yaşında benim de 4 kaybım oldu hatta sonuncusu hala duruyor cumaya kürtaj benimki de sebepsiz son kaybın üzerinden bir seneden fazla zaman geçti ancak hamile kaldım onu da kaybettim şimdi.dr hsg çektir dedi sen çektirdin mi
Veson çok geçmiş olsun canım. Ben kürtaj olalı iki gün oldu. Hayırlısıyla biter inşallah.
Veson doktorun neden hsg istedi ki. Bildiğim kadarıyla hamile kalamayanlara hsg çektiriyorlar. Tüpleri görmek için. Ben geçen haziranda çektirmiştim. Hiç hamile kalanadığım için.

inşallah sonu güzel olur. Bu ay nedense içim hiç umutlu değil, doğru dürüst büyümediler bile yumurtalar, o yüzden sanırım umutsuz hissetmem, gerçekten biraz Dr a gitmemek iyi gelecek sanırım, o da ayrı bir psikoloji çünkü evet yalnız olmadığımı biliyorum ama işte elde değil, stres olmamak nasipten ötesi yok inşallah bu ay olur ne diyim. Sen anlatsana biraz kendini ne kadardır uğraşıyorsun? Sorun var mı? Sebepsiz mi?
biraz mola iyi gelebilir haklısın. hayırlısı olsun inşallah.
ben düzenli şekilde 1,5 yıldır istiyorum. daha öncesi de var tabi ama düzenli değildi. geçen ay aşılama yaptırdık, negatif. ara verdik önümüzdeki ay yeniden başlayacağız inşallah. eşimin sayı, hareket, morfoloji çok iyi değil ama doktor sebepsiz gibi diyor. tamamen sebepsiz demiyor. ilk çocuğum olduğundaki değerlere göre biraz daha iyi ama. vakti zamanı vardır herhalde.

Veson çok geçmiş olsun canım. Ben kürtaj olalı iki gün oldu. Hayırlısıyla biter inşallah.
Veson doktorun neden hsg istedi ki. Bildiğim kadarıyla hamile kalamayanlara hsg çektiriyorlar. Tüpleri görmek için. Ben geçen haziranda çektirmiştim. Hiç hamile kalanadığım için.
Tüpler açık mı diye değil de rahim içerisinde patolojik bir durum var mı diye çekmekte yarar var dedi

Bu 4. Kayıp sanırım her olasılığı değerlendirmek istiyor rahim içerisinde çıkıntı polip yada düşüğe neden olacak Şekil bozuklukları falan var mı diye sanırım

Merhaba hanımlar benim de pco problemim var fsh 4.53 lh 9.03 klomene başladım iki gün oluyor bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi

Geçmiş olsun Can'ım en kısa zamanda toparlanırsın inşaallah benimde hamile kalmamda sorunyok ama düşükler yapışıklığa sebep olabiliyormuş o yüzden film çekiyorlar of çok zor her şey zor

biraz mola iyi gelebilir haklısın. hayırlısı olsun inşallah.
ben düzenli şekilde 1,5 yıldır istiyorum. daha öncesi de var tabi ama düzenli değildi. geçen ay aşılama yaptırdık, negatif. ara verdik önümüzdeki ay yeniden başlayacağız inşallah. eşimin sayı, hareket, morfoloji çok iyi değil ama doktor sebepsiz gibi diyor. tamamen sebepsiz demiyor. ilk çocuğum olduğundaki değerlere göre biraz daha iyi ama. vakti zamanı vardır herhalde.
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Yani biraz beklerim 3 ay falan sonra aşılama için giderim dr a bir daha bugün de aklımdan geçen oydu çok yıprandım yoruldum gerçekten, artık hayırısı olsun bu saatten sonra ne desek boş zaten inşallah gerek kalmaz bu ay geliverir bebişler :)

Merhaba hanımlar benim de pco problemim var fsh 4.53 lh 9.03 klomene başladım iki gün oluyor bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi
Hoş geldin, hayırlısı olsun, bende de hafif pko var sözde, sözde diyorum çünkü garip bir şekilde kan değerlerim süper ama ultrason görüntüsünde var pko, garip bir şeyler işte, bende tedavi oluyorum bakalım, yumurta takibi stresli bir süreç Allah kolaylık versin.

inşallah arkadaşı... demek ki senim ateşin baya yüksek benim vücut çok düşük yumurtlama gününde 36.2 oluyor sonra yavaş yavaş yükseliyor eğer adet olacaksam 36,6 gibi adet oluyorum iki gündür 36,7 yani çok bariz bir yükseliş yok yani bu ay da tutunmadı büyük ihtimal... ama aynı senin gibi sanki daha rahatım belkide kabullendim olmayacağını... ben dünden itibaren koruyucu anneliği düşünmeye başladım.. eşime bahsettim ama hiç yorum yapmadı olumlu yada olumsuz bişey söylemedi... kafamda kuruyorum sürekli bu gün tekrar konuyu açıcam.. olmuyorsa ısrar etmemek lazım oğlumda yalnız büyüsün istemiyorum...
Evet benim baya yükseliyor. Ama yumurta çatlayacağı zamanda öyle pat diye düşmüyor. Ne bileyim ya bu ay gerçekten rahatım evet bir sürü tedavi falan oluyorum ama önceki aylar kadar umutlu değilim ve olmazsa olmaz yapacak bir şey yok Demek ki Rabbim böyle uygun görmüş modundayım. Dr a gittim bugün yine 3 yumurta var ama hala istenilen boyutta değiller, 16 mm civarında o kadar iğne ve ilaca rağmen doğru dürüst büyümedi, Dr bu kadar ilaca aşılama yapalım dedi ama ben istemiyorum. Ona da söyledim, şimdi biraz ara vereceğim olmazsa eğer. Çünkü gerçekten yoruldum, birde kabullendim, durumu olmuyorsa zorlamayacağım artık kendinden gelirse gelir, insanların ne şartlarda oluyor. Yeter ki Rabbim ol desin...Korucu annelik işi çok zor çok iyi düşünülmesi gereken bir konu, enine boyuna düşünmeden kadar verme sakın arkadaşım.

Back
X