İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Hayırlı olsun hepimiz için inşallah canım...Bir daha belli olmadan yazmam diyordum ama Size eşlik ederim...Temmuz annelerine tam bir ay yazdım kızlara alıştım. Adet olunca baya üzüldüm...Bu ay olur inşallah
burada buluştuk ama Hürrem sen ben temmuz annelerinde yazıyorduk evet ya bende çok alışmıştm sonra kötü oluyor neyse burada yazışırız hamiş hamiş inşallah

Bende dr dan geldim, yok yok maşallah :mad: tahmin ettiğim gibi enfeksiyon olmuş :KK43: bunun için antibiyotik verdi, ama gelen kanlı akıntı enfeksiyondan değil rahim duvarım çok incelmiş, bu ay çok mu geldi dedi onun içinde estrofem diye bir ilaç verdi, östrojen takviyesi, kalınlaşma başlayınca lekelenmeler kesilir dedi. Birde en kötüsü Serophene hiç etki yapmamış :KK43: 3 tane yumurta var ama çok küçükler, artık iğneye geçmemiz lazım dedi, bu ilaç sana yetmeyecek dedi, Puregon diye bir iğne 4 gün karından kendim yapacağım, ilkini bugün oldum bakalım, artık hayırlısı olur inşallah ne diyeyim, rabbim nasip etsin hepimize sayfa dolsun taşsın bebişlerle...
hiç moralini bozma canım ne problemli insanlar doğum yapıyor yeter ki vakti gelsin bunlar hep henüz vakti gelmediğinden. Her dua nasibine her nasip vaktine esirdir. Tamda böyle düşünürken bir bakarsın ki vakti gelmiş Rabbim vermiş inşallah tez vakit tüm isteyenlere.Önce inanç dua ve asla umut etmekten vazgeçmeyeceğiz

Hadi bklm yeni sayfa yeni ümitler demek bende yarınnnn hastaneye gidiyorum inşallah bu sayfa bize uğur getirirde hepimiz hamiş kalırız umarım aramıza yeni birileri katılmaz çünkü kimsenin bu dertle uğraşmasını istemem....

Haydi BİSMİLLAH. İnşallah bu topik, hepimizin güzel haberlerini paylaştığı bir alana dönüşür.:nazar::anneadayı::KK46:
Bir haftadır moralim bozuk olduğu halde güçlü olmaya çalışıyorum okulda. o kadar çok hamile arkadaş var ki. birde muhabbetleri başlıyor. o sırada başka işlerle ilgilenmeye başlıyorum. Çoğu kişide durumumdan haberdar. Ama artık bugün oğlumun 3 yıl önce yaşadığı alerjik kolit rahatsızlığı nüks eder gibi olunca artık bugün okulda da moral bozukluğumu saklayamadım. Ama sağ salim akşamı ettik. Oğlumda iyi sanki. Vurdu geçti. İnşallah o sıkıntılı günlere geri dönmeyeceğiz. İnanın onun için dün kaygı duyunca kendi derdimi unuttum. onun sağlıklı olması her şeyden daha önemli.

şunu fark ettim ki. nerdeyse hepimizin başarısız bir hamilelik deneyimi var. ama artık bu yeni topikle bu bahtsızlığımız son bulacak inşallah.

yarın kontrolüm var. haydi hayırlısı. buna ancak iki yılda hamile kaldım. bir daha ne zaman hamile kalırım bilemiyorum. 38 yaşındayım. ikinci çocuğu beklemek için çok da vaktim yok açıkçası. bir de kürtaj olursam bekleme süresi verecekler değil mi. ikincisi için çok geç kaldım, çoook :KK64: pişmanım ama elimden bir şey gelmez. zamanı geri çeviremem.
Aynen canım en önemli evlatlarımızın sağlıklı olması sonra başka şeyler geliyor hepimiz yaralarımızı sarmak için buradayız bu topik uğurlu gelecek inşallah sıra sıra haberler vereceğiz burada. Durumu bilen arkadaşlarınla dertleş bize yaz atlatmak kolay olmuyor sonuçta oğlun inşallah en kısa sürede iyileşir Canım Rabbim onları korusun benimde etrafım hamile ve doğum yapanlarla dolu elbet vakti gelecek sadece sabır ve tevekkül etmeliyiz Canım. İnşallah sınavımız budur ve artık bitmiştir Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize yarın Dr dan sonra yaz inşallah senin için en kolay şekilde biter bu iş

hiç moralini bozma canım ne problemli insanlar doğum yapıyor yeter ki vakti gelsin bunlar hep henüz vakti gelmediğinden. Her dua nasibine her nasip vaktine esirdir. Tamda böyle düşünürken bir bakarsın ki vakti gelmiş Rabbim vermiş inşallah tez vakit tüm isteyenlere.Önce inanç dua ve asla umut etmekten vazgeçmeyeceğiz
Öyle Can'ım Allah Hakkı'mız da hayırlısını versin ondan başka sığınağımız yok. Elbet bir hayrı vardır olmayışının Can'ım bende artık böyle düşünüyorum başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Umut edeceğiz ve Rabbim bize de müjdemizi verecek inşallah

Hayırlı olsun hepimiz için inşallah canım...Bir daha belli olmadan yazmam diyordum ama Size eşlik ederim...Temmuz annelerine tam bir ay yazdım kızlara alıştım. Adet olunca baya üzüldüm...Bu ay olur inşallah
Hoşgeldin Can'ım Temmuz annelerinde görmüştüm regl olmuşsun :( o yüzden sana da gönderdim buradan ayrılmamız gerekmiyor hep birlikte dileğimize kavuşacağız inşallah birbirimize moral destek olacağız...

Seninle aynı Zaman'da yaşadık benzer şeyler inşallah bundan sonraki gerçek ve sağlıklı Bebek olur Can'ım. Hiç üzülme rabbimin bize nasip ettiğinden fazlası olmuyor :( Yarın bu ay gelecek bebeğinin ilk adımını atmış olursun inşallah

Hadi kzlar yeni ay yeni umutlar Rabbim büyük o ol derse herşey olur bu sayfa çok iyi geldi bana içim yeniden bi huzur bi ümit doldu oh beee halen ağlıyorum ama bugün daha iyiyim ve biliyorumki yarın daha da iyi olacaz bklm yarın hastaneye gitcem doktor ne diyicek merakla bekliyorum hepinizden dua bekliyorum Rabbime emanet olun..

Seninle aynı Zaman'da yaşadık benzer şeyler inşallah bundan sonraki gerçek ve sağlıklı Bebek olur Can'ım. Hiç üzülme rabbimin bize nasip ettiğinden fazlası olmuyor :KK43: Yarın bu ay gelecek bebeğinin ilk adımını atmış olursun inşallah
Sanırım bu msj bana hürremcim inşallah arkdaşım inşallah buraya hamileyim kzlarrrr diye yazacağım günün ilk adımını atıcam yarın Allah yardımcımız olsun iyiki bu topiği açtın yaaa. Valla bana çok iyi geldi sağol

günaydın arkadaşlar... benbu gün doktora gidiyorum bakalım yumurtalarım ne durumda... dua edin inşallah içimden bir his banada bu aygüzel şeyler olacak.. artık vakti geldi diyor... nolur o his yanılmasın... hatta sabah kasıklarımda ağrı vardı dedim tamam yumurtaa çatlıyor... dua edin inşallah iyi haberlerle gelin...

Merhaba,

Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...

Enfal97 Enfal97 - @Veson - ferb ferb - Z zaynap - miami007 miami007 - @teacher1907 - @balammm - @azerinnn - @Aybala42 - kese06 kese06 - @in_ay - @dilfeza - @kelebek3891 - @metan44

yeni topik hayirli bol bebisli olur insallah. birde karamasarlik yok umutla yola devam ki sizin daha onunuzde uzun yillariniz var. ben ne edem yahu:KK42:yinede her halimize sukur ne karamasarim ne de umutsuz:21:

hurrem ignelerle sansin artiyor biliyorsun degil mi? insallah bu igneler vesilesiyle bebegin gelecek:anneadayı:

günaydın arkadaşlar... benbu gün doktora gidiyorum bakalım yumurtalarım ne durumda... dua edin inşallah içimden bir his banada bu aygüzel şeyler olacak.. artık vakti geldi diyor... nolur o his yanılmasın... hatta sabah kasıklarımda ağrı vardı dedim tamam yumurtaa çatlıyor... dua edin inşallah iyi haberlerle gelin...

merakla bekliyorum sonucu. hersey istedigin gibi olsun arkadasim..

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...
Can'ım hayırlısı olsun :( 10 haftadan küçük gebeliklerde korunma vermiyor benim görüştüğüm peritinoloji profu ama kendi Dr um 2 ay demişti ben hiç korunmadım zaten olmadı da rahim hazır olmazsa kalmazmışsın yine de sen bilirsin Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin

hayirlisi buymus demekki..burda da korunma vermiyorlar eger kendiniz isterseniz 1 ay dinlenebilirsiniz demislerdi bizede.

yeni topik hayirli bol bebisli olur insallah. birde karamasarlik yok umutla yola devam ki sizin daha onunuzde uzun yillariniz var. ben ne edem yahu:KK42:yinede her halimize sukur ne karamasarim ne de umutsuz:21:

hurrem ignelerle sansin artiyor biliyorsun degil mi? insallah bu igneler vesilesiyle bebegin gelecek:anneadayı:

İnşallah canım benim, rabbim hayırlısını versin, karamsar değilim de ilacın hiç işe yaramamış olmasına canım sıkıldı :( İnşallah iğneler yarar bugünde yaptım 2 tane kaldı Pazartesi kontrol var. Hayırlısı artık ne diyeyim ki iğnelerle şans artıyor tabii ama önceki yaşadıklarımdan herhalde biraz garip hissediyorum kendimi nasip işte...

Günaydın canım,
Güzel haberlerle gel inşallah, inşallah o vakit gelmiştir. Biz umudumuzu kaybetmedik hiç, duadan vazgeçmedik, isyan etmedik, Rabbim nasip edecek inşallah...

Sanırım bu msj bana hürremcim inşallah arkdaşım inşallah buraya hamileyim kzlarrrr diye yazacağım günün ilk adımını atıcam yarın Allah yardımcımız olsun iyiki bu topiği açtın yaaa. Valla bana çok iyi geldi sağol
Sana canım benim inşallah güzel haberlerle geleceksin, bu topik bize uğurlu gelecek ben inanıyorum buna... Rabbim hakkımızda hayırlısınız versin...

Back
X