İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

İnşallah canım benim, rabbim hayırlısını versin, karamsar değilim de ilacın hiç işe yaramamış olmasına canım sıkıldı :KK43: İnşallah iğneler yarar bugünde yaptım 2 tane kaldı Pazartesi kontrol var. Hayırlısı artık ne diyeyim ki iğnelerle şans artıyor tabii ama önceki yaşadıklarımdan herhalde biraz garip hissediyorum kendimi nasip işte...
senin ruhsal dinlenmen gerekiyor sanki arkadasim. bebek isini bir iki ay ertelemeyi dusunmedin hic? az kendine gelseydin..

senin ruhsal dinlenmen gerekiyor sanki arkadasim. bebek isini bir iki ay ertelemeyi dusunmedin hic? az kendine gelseydin..
:mad: evet en sonunda kafayı yedim :KK49:Yok şaka bir yana da ertelemek istemedim, zaten zaman geçiyor, oğlumla aradaki yaş farkı iyice açılıyor düşündükçe yeni bebek gelmeden zaten ruhum huzur bulmaz, ya gelir bebeğim ya da bir gün ben bu işten vazgeçerim. Yapacak bir şey yok :)

:mad: evet en sonunda kafayı yedim :KK49:Yok şaka bir yana da ertelemek istemedim, zaten zaman geçiyor, oğlumla aradaki yaş farkı iyice açılıyor düşündükçe yeni bebek gelmeden zaten ruhum huzur bulmaz, ya gelir bebeğim ya da bir gün ben bu işten vazgeçerim. Yapacak bir şey yok :)

ilacin tez zamanda seni bulsun o zaman arkadasim. oglun kac yasinda canim?

Sizlerin birinci çocuklar kaç yaşında
Benimki 2011 Mart dogumlu.Ben de daha fazla geç kalmak istemiyorum ...Yaşım da 31.dogana kadar 32 olacak..İnşallah fazla gecikmez.Daha 1 ay denedik olmadı. Bu ikinci ayimiz hayırlısı olsun...

benim durumum biraz farkli sizlerden. benim ikiz yetiskin ogullarim var ilk evliligimden. 2012 yilinda ikinci evliligimi yaptim ama bebek icin 2013te calismalara baslayabildik. mart2013 te basladik haziranda hamile kaldim (yas 41) dusuk oldu maalesef agustosta. kasimda tekrar hamile kaldim. kizim su an 15 aylik. ona verene binlerce sukur. simdi olursa birtane daha istiyoruz olmazsada saglik olsun Allah evlatlarimiza omur versin. bu arada kizim dogdugundan beri hic korunmadik.

benim durumum biraz farkli sizlerden. benim ikiz yetiskin ogullarim var ilk evliligimden. 2012 yilinda ikinci evliligimi yaptim ama bebek icin 2013te calismalara baslayabildik. mart2013 te basladik haziranda hamile kaldim (yas 41) dusuk oldu maalesef agustosta. kasimda tekrar hamile kaldim. kizim su an 15 aylik. ona verene binlerce sukur. simdi olursa birtane daha istiyoruz olmazsada saglik olsun Allah evlatlarimiza omur versin. bu arada kizim dogdugundan beri hic korunmadik.
Maşallah Allah uzun ömür versin evlatlariniza.Hayirlisi olsun .kısmetse gelsin bir bebiş daha

Kızlar doktordan geldim bir tane yumurtam oluşmuş sağ tarafta solda yine yok birde boyutu 22 mm miş çok iyi gelişmiş sağlıklı bir yumurtan var dedi birde ikinci bir yumurtlama ihtimaline karşı ilişkiye devam dedi... Bu arada bu yumurtam çatlamış bile olabilirmiş bu günü ve yarını değerlendir dedi...işte böyle yine adet olursam dedim olursan aşılama ya doğru gidiyoruz dedi.. Amaaaan dedim rabnim nasip etsin inşallah aşılama bile yaptırabilirim dedim

merakla bekliyorum sonucu. hersey istedigin gibi olsun arkadasim..
Canım bir tane yumurtam varmış sağlıklı ve iyi halde.... Bekliyeceğim artık... Senin hikayeni de okudum ilk çocukların ikizmiş kardeş Özlemi çekmeden büyümüşler inşaallah kızına da rabbim kardeş nasip eder çünkü en büyük hayalim kız çocuğum olursa bir kızım daha olsun isterim çok özenirim kız kardeşi olanlara benim olmayınca inşallah nasip olur... Bekleyiş başladı bende beklenmeyen adet tarihi 4 aralık...

Kızlar doktordan geldim bir tane yumurtam oluşmuş sağ tarafta solda yine yok birde boyutu 22 mm miş çok iyi gelişmiş sağlıklı bir yumurtan var dedi birde ikinci bir yumurtlama ihtimaline karşı ilişkiye devam dedi... Bu arada bu yumurtam çatlamış bile olabilirmiş bu günü ve yarını değerlendir dedi...işte böyle yine adet olursam dedim olursan aşılama ya doğru gidiyoruz dedi.. Amaaaan dedim rabnim nasip etsin inşallah aşılama bile yaptırabilirim dedim
inşallah o yumoşun bebiş olur:KK46: benimde 2 aydır sağdan büyüyor yumurtam soldan büyümüyor daha doğrusu soldan yumurtalarım ıluyor ama gelişemiyor belli bir boyutta kalıyor bende sağdan yumurtluyorum demekki.Buay benimde 21 mm idi çatlatma iğnesi oldum o gün hayırlısı inşallah bu ay mutlu haberleri alırız:anneadayı::anneadayı:

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...
Canm gecmiş olsun çok rabbim hayırlısını versin umutsuzluk yok umutla kaldığın yerden üç ay sonra devam biran önce toparlan ve devam et daha hepimiz hamile kalıp bebek doğurup onu büyütücez

günaydın arkadaşlar... benbu gün doktora gidiyorum bakalım yumurtalarım ne durumda... dua edin inşallah içimden bir his banada bu aygüzel şeyler olacak.. artık vakti geldi diyor... nolur o his yanılmasın... hatta sabah kasıklarımda ağrı vardı dedim tamam yumurtaa çatlıyor... dua edin inşallah iyi haberlerle gelin...
Nasıl gecti enfalcim hastane günün ne dedi doktor çok merak ettim halinize yatın kalkın şükür edin en azından çikolata kisti gibi bi illetle mücadele etmiyorsunuz

Kzlar doktora gittim ve geldim çok iç açıcı seyler söylemedi doktor eşimin sperm hareketleri yavaş bide o çıktı şimdi kistim 2.17 den 3.20 ye çıkmış mış mış mış iste tuhaf bi şekilde üzgün değilim neden bilmiyorum içim bi rahatladı delimiyim ne rahatlayacak bi haberde almadm ama herhalde kafayı yedim....

Canım bir tane yumurtam varmış sağlıklı ve iyi halde.... Bekliyeceğim artık... Senin hikayeni de okudum ilk çocukların ikizmiş kardeş Özlemi çekmeden büyümüşler inşaallah kızına da rabbim kardeş nasip eder çünkü en büyük hayalim kız çocuğum olursa bir kızım daha olsun isterim çok özenirim kız kardeşi olanlara benim olmayınca inşallah nasip olur... Bekleyiş başladı bende beklenmeyen adet tarihi 4 aralık...
İyi bklm inşallah o yumurta çatlayıp güzel bi bebege dönüsür rabbim evlatlarımıza en kısa zamanda kardeşlerini nasip etsin inşalllahhhhh

İyi bklm inşallah o yumurta çatlayıp güzel bi bebege dönüsür rabbim evlatlarımıza en kısa zamanda kardeşlerini nasip etsin inşalllahhhhh
Amin Can'ım ama doktor çatlamış da olabilir dedi aman olsun zaten dün değerlendirmiştik tutar inşaallah..

Kzlar doktora gittim ve geldim çok iç açıcı seyler söylemedi doktor eşimin sperm hareketleri yavaş bide o çıktı şimdi kistim 2.17 den 3.20 ye çıkmış mış mış mış iste tuhaf bi şekilde üzgün değilim neden bilmiyorum içim bi rahatladı delimiyim ne rahatlayacak bi haberde almadm ama herhalde kafayı yedim....
Can'ım ya aynı şeyleri geçen sene bende miyom da yaşadım bir den 5cm e çıktı portakal kadar oldu aldırdım ama sonra doktorlar ne gerek vardı hamileliğe engel değil dedi hiç üzülme zaten nasip se her şekilde oluyor inan her ay herşey normal yumurtam da var çatlıyor da eşimde de sorun yok ama olmuyor işte olmayınca... Bazen de imkansız diyorsun bir bakıyorsun hamile kalıyor

inşallah o yumoşun bebiş olur:KK46: benimde 2 aydır sağdan büyüyor yumurtam soldan büyümüyor daha doğrusu soldan yumurtalarım ıluyor ama gelişemiyor belli bir boyutta kalıyor bende sağdan yumurtluyorum demekki.Buay benimde 21 mm idi çatlatma iğnesi oldum o gün hayırlısı inşallah bu ay mutlu haberleri alırız:anneadayı::anneadayı:
İnşaallah Can'ım ya inşallah hepimiz güzel haber alırız bende sordum iğne yapalım mı diye gerek yok dedi çatlamış bile olabilir dedi o yüzden bekleme başladı....Mutlu haberi hep birlikte verelim inşaallah

Kzlar bide size bişey danışıcam şimdi biz ikinci bebiş için tedavi oluyoruz ya devlet hastanesine gidiyorum ve tam tedaviye başlanıldığında herşeyin ücretli olduğunu söylediler bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı

Back
X