- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
Nerdesiniz kızlar hafta sonu buralar çok ıssız oluyor...Zaman da geçmiyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın cnm bat a kaç gün varben dün kürtaj oldumNerdesiniz kızlar hafta sonu buralar çok ıssız oluyor...Zaman da geçmiyor zaten
Nasılsın cnm bat a kaç gün varben dün kürtaj oldum
Merhaba,kizlar herkese merhaba bende ikinci cocugu isteyenlerdenim klomen ve catlatma ignesi ikinci deneyisim bugun ignenin 11. gunu test yaptim negatif cikti daha erken olabilirmi acaba bir umit daha varmıdır
canım geçmiş olsun inan daha iyi olursun kürtaj olunca en azından bir an önce toparlanırsın...benim cuma bat günü ama inanNasılsın cnm bat a kaç gün varben dün kürtaj oldum
Ah arkadaşım bende merak ediyorum inan evde kan verip kesin öğrenme imkanım olsa her adetten bir hafta önce kesin yapardım iyiki laboratuvarda falan çalışmıyorum.. Cuma bat CD'nın diğer aylardan tek farkım aşırı kuruluk bu da gebelik belirtisi değil... Bir an önce gelse de her şeyi belirti saymaktan vazgeçsem
Canım hayırlısı olsun inşaallah sende bebeğini kucağına alırsın... Ben dayanamayıp dün test yaptım ama malesef negatif ... Yani bu ay da karavana of hep benim yüzümden oysa okadar hazır dı ki herşey ama ben şu ilişki işini bir düzene oturtamadımKızlar selam,
Hafta sonları sessiz oluyor birde bu hafta zaten site de bozuktu hiç yazışamadık, benim hafta sonu sınavlarım vardı, iyi geçti çok şükür umutluyum geçmişimdir. Bebek işi karışık Cuma çatlatma iğnesi yaptım ama sanki çatlamadılar gibi hissediyorum. Gerçi yarın kontrolüm var. Bakalım dr söyler zaten çatlayıp çatlamadığını en azından boşa ümitlenmem. İğneden 1 gün önce çok çok ağrım oldu belki bir tanesi o zaman çatlamıştır ama akıntı falan olmadı öncesinde olmuştu, artık anladım ki o akıntıya takılmamam gerekli, diğerleri çatlamadı, Rabbim nasip ettikten sonra o bir tane de tutar zaten, geçen gün görümcemin kızı kucağımdaydı 40 ı çıktı çok tatlı oldu, ağlıyordu görümcemde yemek yiyordu eşim al susturamadım diye getirdi kucağımda emziğini verdim yatırdım göğsüme sakinledi, o an o sahnenin gerçek olması için öyle çok dua ettim ki, Rabbim kabul eder inşallah kendi bebeğimi de böyle kucağımda uyutmamı nasip etsin diye... Allah çok büyük elbet vakit saati var. Ama artık o vakit gelsin istiyorum. İnşallah da gelmiştir. Sağlıklı gerçek bir hamilelik ve bebek olsun inşallah eğer aynı şeyleri yaşayacaksam hiç hamile kalmamış olayım diye dua ediyorum. Artık hayırlısı, zaten bu ay da olmadıysa Mart a kadar oluruna bırakacağım, sonra da aşılama yapacağız. Nasip artık ne diyeyim.
E enfal sen ne yaptın canım, senin az kaldı ne zaman teste başlayacaksın ? İnşallah bu ay gerçek pozitifi görürsün canım...
Veson , çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim sağlıklısını nasip etsin, inşallah bundan sonraki sağlıklı gerçek bir hamilelik olur.
Ah arkadaşım bende merak ediyorum inan evde kan verip kesin öğrenme imkanım olsa her adetten bir hafta önce kesin yapardım iyiki laboratuvarda falan çalışmıyorum.. Cuma bat CD'nın diğer aylardan tek farkım aşırı kuruluk bu da gebelik belirtisi değil... Bir an önce gelse de her şeyi belirti saymaktan vazgeçsem
geçmiş olsunNasılsın cnm bat a kaç gün varben dün kürtaj oldum
hoşgeldiniz. kasıklarda ağrı oluyor iğneden sonra. aşılama mı yaptıracaksınız. 5 yumurta gayet iyi bence.Kızlar merhaba bn de ikşnci cocuk içşn ugrasyorum persembe catlatma iğnemi oldum 5 tane yumurtam vardı sızce nasıl?? Bide catlatma iğnesinden snra agrınız oldumu
İnşallah canım benim hepimiz alırız inşallah benimde bu ay ümit yok gibi çatladımı anlayamadım. Hayırlısı artık ya, Test için erken aslında ilişkiden idrar da 10-11 gün sonra çıkıyor en erken Dr ilişki olduğu günü değil bir gün sonradan sayarsın demişti.Canım hayırlısı olsun inşaallah sende bebeğini kucağına alırsın... Ben dayanamayıp dün test yaptım ama malesef negatif ... Yani bu ay da karavana of hep benim yüzümden oysa okadar hazır dı ki herşey ama ben şu ilişki işini bir düzene oturtamadım
Ben daha cuma oldum 3. gün yani en erkan 9 gün var öğrenmeme ama sanki işe yaramadı çatlamadılarSen nezamn vuruldun iğne cnım
Bir çok Dr çağırmıyor ama benim ki çatlayıp çatlamadığını görmek istiyor ona göre ilaç veriyor o yüzden Can'ımBni trkrar kontrole cagırmadılar