- 30 Kasım 2015
- 54
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi HurremSultan
Hımm benim daha ilk iğnem bu ay olmazsa cagırcam dedi bana bugun aradımda.kasık agrın varmı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamıyorum üç kere hamile kaldım üçünü de adetim geçince öğrendim hiç nasip olmadı erken öğrenmek.. Bu arada Ateş 36,5 oldu bu sabah yani bu gün belki de yarın adet gelecek gerçi günüm cuma ama bu Ateş herşeyi gösteriyor.. Kısmet değilmiş napalım.. Moralim artık eskisi gibi bozulmuyor sanki ağustos anneliğini de kaçırdık kısmet eylül e artıkama daha erken canim pes etme hemen. iliski durumunu da kafana takma olacagi varsa zaten oluyor. benim lekelenme baslamadi ki normalde coktan baslamasi gerekirdi. bende sabah dayanamayip test yaptim tabii ki negatif
bu 4-5 gun hatta 7 gun oncesinden idrarda pozitifi gorenler nasil oluyor bir turlu mantigim almiyor benim.
Aynen arkadasım olmazsa yapacak birşey yok işte hayırlısı artık kırmızılar gelmeden belli olmaz bugün Dr a gittim bende 3 yumurta da çatlamış dedi . Artık ben bu işten anlamıyorum dedim bu sefer hiç anlamadım çatladıklarını son tarih 12 Aralık bakalım . Dr a dedim ki Rabbim ol demedikten sonra çatlasa ne olur ki oda şaşırdı sen sakın ümidini kaybetme bu işte Ümit çok önemli moral çok önemli dedi diyorum ya Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inanılmaz belim ağrıyor başka hiçbir şey yok daha zaten bu sefer belirtileri takip etmeyeceğim sonu hep hüsran gününden önce test te yapmayacağım ha bir ay önce ha bir ay sonra artıkBende anlamıyorum üç kere hamile kaldım üçünü de adetim geçince öğrendim hiç nasip olmadı erken öğrenmek.. Bu arada Ateş 36,5 oldu bu sabah yani bu gün belki de yarın adet gelecek gerçi günüm cuma ama bu Ateş herşeyi gösteriyor.. Kısmet değilmiş napalım.. Moralim artık eskisi gibi bozulmuyor sanki ağustos anneliğini de kaçırdık kısmet eylül e artık
Kızlar başım çok agriyor..Parol içmek istiyorum.Sanirim parol sorun yaratmıyor du değil mi...Zaten daha bugün ikinci hafta adete 2 hafta var..Bu aşamada sorun olmaz değil mi...Çok kötüyüm![]()
Cannım o acıma çatlatma iğnesinin etkisi uçları dokununca acıyor, eğer gebelik yoksa HCG düştükçe azalıyor, ama eğer gebelik oluşup yerleşirse o zaman acıma devam ediyor. İnşallah devam eder canım..Dünden beri goguskerdw bı dolgunluk var agrı yok agrı acayıp derecede uclarda var semsert ucları bıde hamıleyım dye yormal ıstemyom elımde degıl herseye umut
Senin epey ilerlemiş günün ağrıma yeni başladıysa umut var bence hadi hayırlısı bakalım inşallah vardırÇatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer ilk buruldugumda agrımamıştı ama dunden beri agrıyor yatın 8.gun