İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

14. Ay ve yine hüsran adet oldum kızlar :mad::KK61: Ikinci kuzum cok nazli cikti allahım biliyorum zmanan var ama artık cok kafaya takmaya başladım güya erken başladık stres yapmadan yavas yavas kendisi olur dedik ama son 4 aydır cok fazla kafaya takar oldum :( Rabbim hayırlı zamanlar evlatlarımıza kardes bizlere de Hayrli ikinci evlatlar nasip etsin

14. Ay ve yine hüsran adet oldum kızlar :mad::KK61: Ikinci kuzum cok nazli cikti allahım biliyorum zmanan var ama artık cok kafaya takmaya başladım güya erken başladık stres yapmadan yavas yavas kendisi olur dedik ama son 4 aydır cok fazla kafaya takar oldum :KK43: Rabbim hayırlı zamanlar evlatlarımıza kardes bizlere de Hayrli ikinci evlatlar nasip etsin
Amin Can'ım seni çok iyi anlayabiliyoruz...adetgünündemiydin benim yaklaştıbwkşemedeyim geleceğinden eminim ama Ümit yok ve alıştım artım artık kaç yıl geçti...

İlkinde haberim bıle olmamışyu şimdi ikincye ugrasyoz olmuyor :( nedense hı srunumda yokmus tedavıye hemen ıstyorum dye basladık benım de 8 ay oldu beklıyorum adete son 7 gun

İlkinde haberim bıle olmamışyu şimdi ikincye ugrasyoz olmuyor :( nedense hı srunumda yokmus tedavıye hemen ıstyorum dye basladık benım de 8 ay oldu beklıyorum adete son 7 gun

İlkinde haberim bıle olmamışyu şimdi ikincye ugrasyoz olmuyor :KK43: nedense hı srunumda yokmus tedavıye hemen ıstyorum dye basladık benım de 8 ay oldu beklıyorum adete son 7 gun
Ilkinde 7. Ayda oldu her ay aglardim simdi tam iki katı 7. Ayda olsaydı şimdiye doğmuştu :(

Bende mı CNm ? Yok CNm ya hic bir sorun yok adetlerim o kadar düzenli ki.. iki ay evvel yine de kafamızda soru isareti kalmasın diye rahim filmi bile çekildim tertemiz cikti ovulasyonda da hep pozitifi yakalıyorum yumurtlama da oluyir yani ama iste Rabbimin taktir ettigi bir kader var onu yasıyoruz bakalım hayr olsun insaallah ..

gunaydin arkadaslar cogumuzun umutlari aralik ayina kaldi..2016 da umutlarimizi kucagimiza aliriz insallah.

Bende anlamıyorum üç kere hamile kaldım üçünü de adetim geçince öğrendim hiç nasip olmadı erken öğrenmek.. Bu arada Ateş 36,5 oldu bu sabah yani bu gün belki de yarın adet gelecek gerçi günüm cuma ama bu Ateş herşeyi gösteriyor.. Kısmet değilmiş napalım.. Moralim artık eskisi gibi bozulmuyor sanki ağustos anneliğini de kaçırdık kısmet eylül e artık

bak iliski gunlerini kacirdim diye uzulmene gerek kalmadi hic degilse:KK66:

Kızlaaar benim bı haftam kaldıda ben dayanamadım test yaptım yanı catlatma iğnesinin etkisimidir bilmiyorum yada etkısı gecmişmidir yoksa onuda bılmıyom

Eklentiler

• 20151202_110530.webp
    20151202_110530.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 58
bak iliski gunlerini kacirdim diye uzulmene gerek kalmadi hic degilse:KK66:
Yok Can'ım ya insan ne kadar üzülmüyorum dese de olmuyor üzülüyor işte elde değil yeni ay yeni bir adet dönemi beklemek çok zor çok yıpratıcı rabbim sabrını verir inşallah

Kızlaaar benim bı haftam kaldıda ben dayanamadım test yaptım yanı catlatma iğnesinin etkisimidir bilmiyorum yada etkısı gecmişmidir yoksa onuda bılmıyom
Evet Can'ım var ama iğnenin üzerinden 14 gün geçmişmiydi daha önce ben yaşadığım için söylüyorum eğer geçtiyse vardır mutlaka eğer geçmediyse yarın tekrar yap eğer koyulaşırsa hamilesin

Kzlar nslsnz yaa bu ara pek yazamıyorum yakıyla hamile kalanlar bölümüne baktımda biri daha hamile kalmış hem beline hem göbek yani herhalde kasık kısmına yapıştırmış ve şimdi hamileymiş bu ay bariz yumurtladm catladı ama eşim.yok yine boşa gitti yumurta cağızım artk bidahaki aya hemde yakı da yapıştırcam hayırlısı bklm

benim kardeşim aşılamanın öncesindeki gece yapıştırmış. o ay tuttu gerçekten. Allah verdikten sonra tabi, sebep bi şekilde. ben de geçen ay aşılamadan önce yaptım ama bana fayda etmemişti :(

Ümitsiz de olmuyor ki CNm ya ne olacak halimiz yaa :KK43:
İnan çok çaresiz bir durum gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sebep yok tedaviye gerek yok diyorlar ama tahammül kalmadı beklemeye benden 5 yıl sonra evlenip ikinciyi üçüncüyü yapanlar var niye böyle oldum bilmiyorum şuan adet öncesi sinirlerim çok yıprandı sanırım o yüzden

inşallah gerçekten pozitiftir canım. bildiğim kadarıyla çatlatma iğnedi 10 gün etkisini sürdürüyor. zaten gebelik testi de 12. gün filan yapılıyor. senin 10 gün geçti mi?

Canım henüz erken ben daha önceki tedavimde hergün test yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa 10. güne kadar çıktı. 11 günden itibaren çıkmadı ama sonra buharlaşma çizgisi gibi yani üzerinden zaman geçince belirdi. O yüzden şuan erken iğneyi olduğun günün ertesi gününü 1. gün kabul edersen 11. gün yap derim ama elinde testin varsa hergün yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsin.

Back
X