İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

İnan çok çaresiz bir durum gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sebep yok tedaviye gerek yok diyorlar ama tahammül kalmadı beklemeye benden 5 yıl sonra evlenip ikinciyi üçüncüyü yapanlar var niye böyle oldum bilmiyorum şuan adet öncesi sinirlerim çok yıprandı sanırım o yüzden
canım zor hepimiz için öyle. ben de acaba dedim bu ay kendiliğinden olur mu, bi ümit bekledim. ama yine regl oldum. kendimi motive etmeye çalışıyorum, hemen ikinci tedaviye başlayalım diye. Allah ol dedikten sonra. ayrıca bu çabalarımız da dua biliyor musun?

İnan çok çaresiz bir durum gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sebep yok tedaviye gerek yok diyorlar ama tahammül kalmadı beklemeye benden 5 yıl sonra evlenip ikinciyi üçüncüyü yapanlar var niye böyle oldum bilmiyorum şuan adet öncesi sinirlerim çok yıprandı sanırım o yüzden
Of be arkadaşım ya :( hayırlısı diyeceğiz ne diyeceğiz ki başka, inan seni çok iyi anlıyorum. Rabbime dualar ediyorum, adaklar adıyorum . Bizlere de nasip edecek inşallah, bugün bel ağrısı başladı bende de :( öğlen eşimle birlikteydim. Ay dedim belim ağrıyor, yine hastanacak mısın? dedi, ondan ağrır senin belin... :( Off dedim bilmiyorum ki sadece üzülüyorum hepsi bu :( Benim daha 10 gün var regle Dr geç yumurtlama olduğu için reglinde atar dedi, iğneninde 5. günü zaten, günler geçmesine geçiyorda insan üzülüyor, sonu hüsran olmasa bari...

Aynen arkadasım olmazsa yapacak birşey yok işte hayırlısı artık kırmızılar gelmeden belli olmaz bugün Dr a gittim bende 3 yumurta da çatlamış dedi . Artık ben bu işten anlamıyorum dedim bu sefer hiç anlamadım çatladıklarını son tarih 12 Aralık bakalım . Dr a dedim ki Rabbim ol demedikten sonra çatlasa ne olur ki oda şaşırdı sen sakın ümidini kaybetme bu işte Ümit çok önemli moral çok önemli dedi diyorum ya Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inanılmaz belim ağrıyor başka hiçbir şey yok daha zaten bu sefer belirtileri takip etmeyeceğim sonu hep hüsran gününden önce test te yapmayacağım ha bir ay önce ha bir ay sonra artık :KK43:
evet ya her ay belirti takip etmek oyy 3 yıldır :(.
senden ümitliyim inşallah güzel haberlerini alırız canım.

14. Ay ve yine hüsran adet oldum kızlar :mad::KK61: Ikinci kuzum cok nazli cikti allahım biliyorum zmanan var ama artık cok kafaya takmaya başladım güya erken başladık stres yapmadan yavas yavas kendisi olur dedik ama son 4 aydır cok fazla kafaya takar oldum :KK43: Rabbim hayırlı zamanlar evlatlarımıza kardes bizlere de Hayrli ikinci evlatlar nasip etsin
Canım, hayırlısı diyeceğiz, nasip işte herşey, Elbet vakti saati gelecek, daha gelmedi demek ki, ilk aylar değilde işte sonradan stres oluyor maalesef neden diye, bir de sağdan soldan hamilelik doğum haberleri, eklenince üzerine tuzu biberi oluyor... Hiç hamile kalsaydım, şu kadar bu kadar olurdu diye takılma, sana diyorum ama bende yapamıyorum. Benim ilk korunmayı bıraktığım ay bir arkadaşım da bıraktı o hemen kaldı. Oğlu şimdi 14 aylık oldu :) , ilk kimyasal gebeliği yaşadığımda iş yerimden bir arkadaşımla aynı haftadaydık, Kızı şuan 10 aylık oldu, son yaşadığım kürtajda devam etseydi şimdi 24 Haftalık olacaktı, ve eski komşum da aynı haftada hamile geçtiğimiz ay karşılaştık tam aynıymışız 6 Nisanmış bebeğinin doğum tarihi, karnı büyümüş hareket ediyor...

Yani benim her geçirdiğim gebelik dönemime bir örnek var karşımda :( Rabbim evlatlarına ömür versin hepsinin ama insan ister istemez karşılaştırıyor :( ve üzülüyor. Hep söylüyorum yeni sağlıklı bir bebek gelmeden bizler bu duygulardan çıkmayız, ama pozitif olmak ve zamanımızı beklemek zorundayız, zaten başka ne yapabiliriz ki :(

evet ya her ay belirti takip etmek oyy 3 yıldır :KK43:.
senden ümitliyim inşallah güzel haberlerini alırız canım.
İnşallah canım, inşallah ama ben pek ümitli değilim, ne bileyim birde kalsam bile devam etmiyor ki ya kimyasal oluyor ya da gelişmiyor. Sebepte yok işte Nasip Rabbim ne yazarsa o oluyor...

canım zor hepimiz için öyle. ben de acaba dedim bu ay kendiliğinden olur mu, bi ümit bekledim. ama yine regl oldum. kendimi motive etmeye çalışıyorum, hemen ikinci tedaviye başlayalım diye. Allah ol dedikten sonra. ayrıca bu çabalarımız da dua biliyor musun?
Ben de öyle kara kara düşünüyorum napayım bu ay diye çok denedim ama olmuyor bu defteri kapatamıyorum keşke yapabilsem ama olmuyor sürekli test yapmak istiyorum çok Can'ım sıkılıyor kimseyi olumsuzluğumla etkilemek istemiyorum ama elimde de değil lütfen kusura bakmayın

Of be arkadaşım ya :KK43: hayırlısı diyeceğiz ne diyeceğiz ki başka, inan seni çok iyi anlıyorum. Rabbime dualar ediyorum, adaklar adıyorum . Bizlere de nasip edecek inşallah, bugün bel ağrısı başladı bende de :KK43: öğlen eşimle birlikteydim. Ay dedim belim ağrıyor, yine hastanacak mısın? dedi, ondan ağrır senin belin... :KK43: Off dedim bilmiyorum ki sadece üzülüyorum hepsi bu :KK43: Benim daha 10 gün var regle Dr geç yumurtlama olduğu için reglinde atar dedi, iğneninde 5. günü zaten, günler geçmesine geçiyorda insan üzülüyor, sonu hüsran olmasa bari...

canım benim dualarını etmeye devam et ... ben 26 yaşımdayım ve 2 ay oldu evleneli,, bende 5 cm sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kisti var, aynı zamanda mitral kapak yetmezliği( kalp romatizmam ) var bu rahatsızlıklar için 6 senedir ilaç kullanıyordum ,, benim düğünüme 3 gün kala dr acil ameliyat dedi bu halde bebek hayali dahi kurma dedi.. hem kalp hem kis hemde şeker var.. rabbime şükürler olsun ki şuanda 5,5 haftalık gebeyim.. ileriki zamanlarda biliyorum çok sıkıntı çekeceğim çünkü kalp ilaçlarımı bile bıraktım.. ama olsun diyorum .. rabbim büyük.. her sabah akşam 5 vakitdua ettim namazımın arkasına eşimde aynı.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..

Canım rahatsızlıkların için çok üzüldüm, rabbim şifanı versin inşallah, bir arkadaşım 3. aylık hamileyken kanser başlangıcı olduğunu öğrendi, en hafif doz kemoterapi uygulandı, bebeği alalım dediler müsaade etmedi, özürlü de olsa ben razıyım ona dedi, ve sağlıkla aldı yavrusunu kucağına şimdi neredeyse 2 yaşında oldu, kendisi de durumu atlattı, Rabbimin sınavlarından geçiyoruz, bizleri beter sınavlarla sınamasın inşallah, senin ve bebeğin içinde dua edeceğim, sağlıkla geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Sende bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur derler... İnan öyle çok dua ediyorum ki Rabbim kabul eder inşallah, her ezanda her aklıma geldiğinde Rabbime yalvarıyorum. Onun günü karşısında tüm acizliğimle yalvarıyorum. Elbet vakti saati gelecektir. Ya da böylesi hayırlıdır belki...Bilemiyor ki insan.. Tevekkül ediyorum sadece...

Ben de öyle kara kara düşünüyorum napayım bu ay diye çok denedim ama olmuyor bu defteri kapatamıyorum keşke yapabilsem ama olmuyor sürekli test yapmak istiyorum çok Can'ım sıkılıyor kimseyi olumsuzluğumla etkilemek istemiyorum ama elimde de değil lütfen kusura bakmayın
ne demek kusur. burada dert ortağıyız hepimiz. hem sevinci hem üzüntümüzü paylaşacağız. paylaştıkça sıkıntılarımız azalacak Allah'ın izniyle. güzel haberlerle de bir kere daha ümit dolacağız. pes etmek yok, olmazsa da napalım allah yavrularımıza uzun ömürler versin.

canım benim dualarını etmeye devam et ... ben 26 yaşımdayım ve 2 ay oldu evleneli,, bende 5 cm sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kisti var, aynı zamanda mitral kapak yetmezliği( kalp romatizmam ) var bu rahatsızlıklar için 6 senedir ilaç kullanıyordum ,, benim düğünüme 3 gün kala dr acil ameliyat dedi bu halde bebek hayali dahi kurma dedi.. hem kalp hem kis hemde şeker var.. rabbime şükürler olsun ki şuanda 5,5 haftalık gebeyim.. ileriki zamanlarda biliyorum çok sıkıntı çekeceğim çünkü kalp ilaçlarımı bile bıraktım.. ama olsun diyorum .. rabbim büyük.. her sabah akşam 5 vakitdua ettim namazımın arkasına eşimde aynı.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..
canım Allah yardımcın olsun. kuzenim eşi de senin gibiydi doktor bebek düşünme demişti. Allah büyük işte, şimdi kızları var çok şeker. Sen de öyle kucağına alıp büyüteceksin inşallah.

Yok canım, hala normal yollarla deniyoruz biz, genetik test yapmıyorlar çünkü sağlıklı bir çocuk var. Boşuna olur diyorlar, epey Dr ile görüştüm bu konuda, gebelik bir bir şekilde oluşsa bile ilki kimyasal oldu, , ikinci kalbi atmadı, üçüncü sağlıklı olacak inşallah...

Canım rahatsızlıkların için çok üzüldüm, rabbim şifanı versin inşallah, bir arkadaşım 3. aylık hamileyken kanser başlangıcı olduğunu öğrendi, en hafif doz kemoterapi uygulandı, bebeği alalım dediler müsaade etmedi, özürlü de olsa ben razıyım ona dedi, ve sağlıkla aldı yavrusunu kucağına şimdi neredeyse 2 yaşında oldu, kendisi de durumu atlattı, Rabbimin sınavlarından geçiyoruz, bizleri beter sınavlarla sınamasın inşallah, senin ve bebeğin içinde dua edeceğim, sağlıkla geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Sende bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur derler... İnan öyle çok dua ediyorum ki Rabbim kabul eder inşallah, her ezanda her aklıma geldiğinde Rabbime yalvarıyorum. Onun günü karşısında tüm acizliğimle yalvarıyorum. Elbet vakti saati gelecektir. Ya da böylesi hayırlıdır belki...Bilemiyor ki insan.. Tevekkül ediyorum sadece...

Allah razı olsun canım benim ben düğünüme 3 gün var dedim dr hiç acımadan yüzüme sen kansersin dedi canım ve o anı hiç düşünmek istemiyorum nişanım kınam düğünüm nasıl oldu ben inan o kadar hazırlıklarıma rağmen çok iyi bi psikolojiyle geçmedi.. konyadan urfa siverege geldim gelin olarak ve burda iyi bi dr var doç dr sibel sak la görüştüm bana 1 sene verdi 1 sene içinde inş olur olmazsa kendiliğinden tüp bebek başlıycam dedi ve ben 1 hafta sonra adetim gecikti gittim dr a,, o bile çok şaşırdı rabbinin sevdiği kuluymuşun dedi... rabbime şükürler olsun ki bi gebeliğim var 5 cm çikolata kisti sağ ve sol yumurtalıkta olmasına ragmen.. rabbim okadar büyükki.. bend senin için çok dua edeceğim isteyen herkese rabbim versin inşaallah..

Yok canım, hala normal yollarla deniyoruz biz, genetik test yapmıyorlar çünkü sağlıklı bir çocuk var. Boşuna olur diyorlar, epey Dr ile görüştüm bu konuda, gebelik bir bir şekilde oluşsa bile ilki kimyasal oldu, , ikinci kalbi atmadı, üçüncü sağlıklı olacak inşallah...
:anneadayı: olacak inşallah tabiki :)

canım Allah yardımcın olsun. kuzenim eşi de senin gibiydi doktor bebek düşünme demişti. Allah büyük işte, şimdi kızları var çok şeker. Sen de öyle kucağına alıp büyüteceksin inşallah.

amin inşaallah canım allah razı olsun.. rabbim çok büyük ..imkansız dediklerine rabbimden en büyük cevap..

Arkadaslar,
herkese merhaba
ikinci bebeğini tam 21 ay beklemiş biri olarak paylaşmak istedim.
biz de hamile kaldığım aydan 2,5 ay öncesinde eşim ve ben arı sütü kullanmıştık.
1 günde toplam 2,5 cc yarısı sabah yarısı akşam akşam olmak üzere.
üreme hücrelerine olumlu etkileri varmış.
bilmiyorum o mu sebep oldu, ama bunu uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.
dilerim en kısa zamanda hepiniz sağlıklı ikinci bebeklerinize hamile kalırsınız.

Evet CNm cok haklısın ama iste olmuyor ki obur turlu de :( mecburen Allah teslim olup duaya ve umit etmeye devam edicez

Arkadaslar,
herkese merhaba
ikinci bebeğini tam 21 ay beklemiş biri olarak paylaşmak istedim.
biz de hamile kaldığım aydan 2,5 ay öncesinde eşim ve ben arı sütü kullanmıştık.
1 günde toplam 2,5 cc yarısı sabah yarısı akşam akşam olmak üzere.
üreme hücrelerine olumlu etkileri varmış.
bilmiyorum o mu sebep oldu, ama bunu uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.
dilerim en kısa zamanda hepiniz sağlıklı ikinci bebeklerinize hamile kalırsınız.
Yaaa CNm boyle haberler nasıl umut oluyor anlatamam ins saglikla alırsın kucağına 14 ay oldu ikinciyi bekliyoruz ama olmuyor benim herseyim temiz cikti rahim filmi bile çekildim esimin testine yaptrmadik simdi onu teste ikna ettim bakalım erkekler biraz sıkıntılı bu konuda hoşlanmıyorlar sperm testinden :( siz bu 21 ay süresince test tahlil filan Yada tedavi uyguladınız mı klomen Yada vitamin gibi ?

Back
X