İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

evet her şey evlatlarımız için. bir gün günlük almıştı babası, ne yazmış diye okudum kardeş özlemini yazmıştı.ıona kardeş verememek canımı çok yakmıştı.Allah o günahsızların hatırına kimseyi kardeşsiz bırakmaz inşaallah
inşallah canım, size de tez zamanda sağlıklı bir evlat versin.

canım benim ya rabbim kavuştursun kardeşlerine kızını inşallah.. ne güzel bekleyiş bunlar rabbim bizlere de nasip etsin inşaalah.. çok dua et bak bize sen 4 canlısın...
Amin canim
Dua ediyorum her zaman size
Ay Maşallah çok özendim. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri. ikiz mi diye soracaktım yoksa üçüz mü :) forumdan okuduğumu yanlış mı anladım :KK66:

siz nasıl kaldınız ikinciye hamile ben önceki hikayenizi bilmiyorum.
Sağolasın canim
Evet üçüz:)))
Benim hikayem şöyle :evlendikten 2 ay sonra cok rahat bi şekilde kizima hamile kaldim.kizim 2 yasindayken ikinci bebegi düşündük ve o ay hamile kaldim ama 10 haftalikken kalbi durdu aldirdik.tekrar hamile kalmam 6 ayi buldu bu sefer de oglum dogduktan 2 gun sonra vefat etti:(ondan sonra 2 kimyasal gebelik gecirdim ve 1 sene bi türlü hamile kalamadim doktor stresten oldugunu söyledi ve sadece 1 aylik klomen kullanarak hatta catlatma ignesi olmadan 3uzlere hamile kaldim çok şükür
Başıma gelmeyen kalmadi anlicagin.kizim 2 yasindayken basladik ikinci cocugu istemeye su anda 5 yasinda 3 senedir ugrasiyoruz tam oldu derken yarim kaliyo.bu sefer inşallah sonumuz güzel olur bu sefer de böyle bir sey yasarsam artik kaldiramam

Üçüzlerin annesi kac yumurtan oluşmuştu üçüz oldu bende ilk klomene bu ay basladım adete 6 gun var dr 5 tane yumurta oluşmuş dedı çogul gebelik olabılır dedı bıtanesı tutsaydı dyorum tedavıden önce 7 ay olmadı bundada olmıcak gbı

Amin canim

Sağolasın canim
Benim hikayem şöyle :evlendikten 2 ay sonra cok rahat bi şekilde kizima hamile kaldim.kizim 2 yasindayken ikinci bebegi düşündük ve o ay hamile kaldim ama 10 haftalikken kalbi durdu aldirdik.tekrar hamile kalmam 6 ayi buldu bu sefer de oglum dogduktan 2 gun sonra vefat etti:KK43:ondan sonra 2 kimyasal gebelik gecirdim ve 1 sene bi türlü hamile kalamadim doktor stresten oldugunu söyledi ve sadece 1 aylik klomen kullanarak hatta catlatma ignesi olmadan 3uzlere hamile kaldim çok şükür
Başıma gelmeyen kalmadi anlicagin.kizim 2 yasindayken basladik ikinci cocugu istemeye su anda 5 yasinda 3 senedir ugrasiyoruz tam oldu derken yarim kaliyo.bu sefer inşallah sonumuz güzel olur bu sefer de böyle bir sey yasarsam artik kaldiramam
Kac yumurtan vardı canım

Üçüzlerin annesi kac yumurtan oluşmuştu üçüz oldu bende ilk klomene bu ay basladım adete 6 gun var dr 5 tane yumurta oluşmuş dedı çogul gebelik olabılır dedı bıtanesı tutsaydı dyorum tedavıden önce 7 ay olmadı bundada olmıcak gbı
Benim de 5tane yumurtam vardi canim
3u catladi 3u de tuttu cok şükür
Darısı başına inşallah

Benim de 5tane yumurtam vardi canim
3u catladi 3u de tuttu cok şükür
Darısı başına inşallah
Canım inşallah ben de dayanamdım test yaptım ıkı cızgı cıktı sılık biri ama çatlatma iğnesinşn etkisidir dye umutlanmıyorum 8 gun gecti iğne olalı da bılmıyorum noldu ilk adet olmadan belırtılerın varmıydı paylaşrmısın bızımle

Canım inşallah ben de dayanamdım test yaptım ıkı cızgı cıktı sılık biri ama çatlatma iğnesinşn etkisidir dye umutlanmıyorum 8 gun gecti iğne olalı da bılmıyorum noldu ilk adet olmadan belırtılerın varmıydı paylaşrmısın bızımle
Catlatma ignesi oldun mu canim?o zaman şimdilik onun etkisi ola bilir
Benim belirtilerim batma-sanki karnima icerden bicak batiriyolarmis gibi
Bi de sari akıntı

Benim de beyaz sarımsı yapışkan akıntım var bayag kasıklarımda sankı hamıleymışım gbı tutarak gezyorum hapşursam acıyor öksürsem acyo batmalar oluyor.bıde 2 3 gun önce bıde göğüs ucu agrım basladı tas gbı oldu ucları ve acyor sade ucları

Benim de beyaz sarımsı yapışkan akıntım var bayag kasıklarımda sankı hamıleymışım gbı tutarak gezyorum hapşursam acıyor öksürsem acyo batmalar oluyor.bıde 2 3 gun önce bıde göğüs ucu agrım basladı tas gbı oldu ucları ve acyor sade ucları
Batmalar bende de o sekildeydi canim
Gogusumde hassasiyet yoktu ama benim
O kişiye göre değişiyor galiba
Bi de ben erkek bebege hamile kalinca hassasiyet olmuyo ilk baslarda

Hayırlısı ama bu ay ilac kullandgım için bu belırtıler ilactanda olablır dye umıtlenemyorum gerı sayım başladı yapacak bişey yok 6 gunnnnn

bende ikinci isteyen ve özlemle 4 yılı geride bırakmış bir bayanım
bu ay yumurtlamayı hissettim müthiş kasık ağrısı ile üst üste iki gün değerlendirdik
14-16 aralık adet günüm bekliyorum acaba olurmu diye
rabbim umutsuz bırakmıyor beni şükür hep bir umudum var tekrar anne olacağıma dair

Kızlar Selam,
Bu ay çok garip bir şey oldu, 27 Kasımda çatlatma iğnesi (ovitrelle 250 ) oldum ki yumurta muhtelemelen 1 gün önce çatladı çok ağrım oldu ve pembe akıntı oldu, çatlatma iğnesinin bugün 7. günü dün Miramira51 yapınca test yapayım bakalım ne durumda dedim. bir baktım hiç çizgi yok, bu sabah ilk idrarla yaptım yine hiç çizgi yok, az önce 4 saat idrar tutup yine yaptım yine yok, yani silik çizgi ya da buharlaşma çizgisi bile yok... zaten ilk 4 gün iğnenin etkisiyle göğüslerim falan acıyordu, onlar kesilince acaba etkilemedi mi diye baktım teste yani bişey çıkacak umuduyla değil, ama bu 4. iğne ve ilk kez etkisi 5 günde geçti :KK57: Oldukça şaşkınım önceki deneme yaptığımda 10. güne kadar hep çizgi çıkıyordu gittikçe silikleşse de çıkıyordu...Birde inanılmaz belim ağrıyor, her şekilde ağrısını hissediyorum, ayakta, otururken, uzanırken neden böyle oldu acaba ya bu tutmayacak olmasının bir işareti mi ki, Dr a da soramıyorum 3-4 gün geç yumurtlama olduğu için erkenden test yaptım diye kızar, ama ben sırf merakımdan yaptım elimde hala bir sürü test var çünkü...Ya bu sefer olsun lütfen bir sonraki aşama bir kaç ay sonra aşılama olacak çünkü...:KK17::KK17:Birde Dr um çatlatma iğnesi faydalı çok dedi, bi,r sürü tıbbı terim kullanıp ben yani anlamadım diyince bebeğin tutunmasına erken dönem düşükleri ya da kimyasalı azaltma durumu oluyor demişti, benimki yalan oldu bu durumda :(

Niye iğnenın etkisi geçmişki acaba olsada olmasada hep cıft cıkıyormus
Ya bilmiyorum ki canım, geçen seferlerde hiç böyle olmamıştı doğru 11. güne kadar silikte olsa hep çift çizgi oluyordu. Bende oldukça şaşkınım, zaten belirti de geçti bende ondan şüphelendim, ama sabah yine yaparım 3 tane test bozuk değildir sanmıyorum ama bakmak gerekli.

Amin canim

Sağolasın canim
Benim hikayem şöyle :evlendikten 2 ay sonra cok rahat bi şekilde kizima hamile kaldim.kizim 2 yasindayken ikinci bebegi düşündük ve o ay hamile kaldim ama 10 haftalikken kalbi durdu aldirdik.tekrar hamile kalmam 6 ayi buldu bu sefer de oglum dogduktan 2 gun sonra vefat etti:KK43:ondan sonra 2 kimyasal gebelik gecirdim ve 1 sene bi türlü hamile kalamadim doktor stresten oldugunu söyledi ve sadece 1 aylik klomen kullanarak hatta catlatma ignesi olmadan 3uzlere hamile kaldim çok şükür
ah canım zor bir süreç olmuş senin ki de. herkesin sınavı farklı yerden. Bebişleri sağlılık bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Allah. :)

Back
X