Kızlar Selam,
Bu ay çok garip bir şey oldu, 27 Kasımda çatlatma iğnesi (ovitrelle 250 ) oldum ki yumurta muhtelemelen 1 gün önce çatladı çok ağrım oldu ve pembe akıntı oldu, çatlatma iğnesinin bugün 7. günü dün
Miramira51 yapınca test yapayım bakalım ne durumda dedim. bir baktım hiç çizgi yok, bu sabah ilk idrarla yaptım yine hiç çizgi yok, az önce 4 saat idrar tutup yine yaptım yine yok, yani silik çizgi ya da buharlaşma çizgisi bile yok... zaten ilk 4 gün iğnenin etkisiyle göğüslerim falan acıyordu, onlar kesilince acaba etkilemedi mi diye baktım teste yani bişey çıkacak umuduyla değil, ama bu 4. iğne ve ilk kez etkisi 5 günde geçti

Oldukça şaşkınım önceki deneme yaptığımda 10. güne kadar hep çizgi çıkıyordu gittikçe silikleşse de çıkıyordu...Birde inanılmaz belim ağrıyor, her şekilde ağrısını hissediyorum, ayakta, otururken, uzanırken neden böyle oldu acaba ya bu tutmayacak olmasının bir işareti mi ki, Dr a da soramıyorum 3-4 gün geç yumurtlama olduğu için erkenden test yaptım diye kızar, ama ben sırf merakımdan yaptım elimde hala bir sürü test var çünkü...Ya bu sefer olsun lütfen bir sonraki aşama bir kaç ay sonra aşılama olacak çünkü...

Birde Dr um çatlatma iğnesi faydalı çok dedi, bi,r sürü tıbbı terim kullanıp ben yani anlamadım diyince bebeğin tutunmasına erken dönem düşükleri ya da kimyasalı azaltma durumu oluyor demişti, benimki yalan oldu bu durumda