İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlar Selam,
Bu ay çok garip bir şey oldu, 27 Kasımda çatlatma iğnesi (ovitrelle 250 ) oldum ki yumurta muhtelemelen 1 gün önce çatladı çok ağrım oldu ve pembe akıntı oldu, çatlatma iğnesinin bugün 7. günü dün Miramira51 yapınca test yapayım bakalım ne durumda dedim. bir baktım hiç çizgi yok, bu sabah ilk idrarla yaptım yine hiç çizgi yok, az önce 4 saat idrar tutup yine yaptım yine yok, yani silik çizgi ya da buharlaşma çizgisi bile yok... zaten ilk 4 gün iğnenin etkisiyle göğüslerim falan acıyordu, onlar kesilince acaba etkilemedi mi diye baktım teste yani bişey çıkacak umuduyla değil, ama bu 4. iğne ve ilk kez etkisi 5 günde geçti :KK57: Oldukça şaşkınım önceki deneme yaptığımda 10. güne kadar hep çizgi çıkıyordu gittikçe silikleşse de çıkıyordu...Birde inanılmaz belim ağrıyor, her şekilde ağrısını hissediyorum, ayakta, otururken, uzanırken neden böyle oldu acaba ya bu tutmayacak olmasının bir işareti mi ki, Dr a da soramıyorum 3-4 gün geç yumurtlama olduğu için erkenden test yaptım diye kızar, ama ben sırf merakımdan yaptım elimde hala bir sürü test var çünkü...Ya bu sefer olsun lütfen bir sonraki aşama bir kaç ay sonra aşılama olacak çünkü...:KK17::KK17:Birde Dr um çatlatma iğnesi faydalı çok dedi, bi,r sürü tıbbı terim kullanıp ben yani anlamadım diyince bebeğin tutunmasına erken dönem düşükleri ya da kimyasalı azaltma durumu oluyor demişti, benimki yalan oldu bu durumda :KK43:
canım bence erken davranmışın. herkesde çift çizgi görünmesi mi gerekiyor ki? belki de senin vücudun böyle tepki verdi bu defa. tutup tutmaması belli olmaz sanırım şimdiden. ümitsizlik yok canım. senin durumunda olmak isteyen onlarca insan vardır. herşey yolunda ki aşılamaya, tüp bebeğe filan geçmedin hemen. beraber bekliyoruz güzel haberler almanı ;)

11.gune kadar yaptgınz testleri takıp ettınızmi gittikçe silikleştimi?? İğnenin etkisi azaldıkça
Evet tam olarak hergün yaptım ve hergün silikleşti o ay hamile kalmamıştım zaten, ama senin belirtiler bana olduğunu söylüyor gibi hadi hayırlısı olur inşallah...Benim pek umudum yok ama nasip artık, daha belirti için erken zaten benim için regle de en az 6 en fazla 9 gün var. Rabbim gönlümüzün muradını biliyor, verir inşallah...

canım bence erken davranmışın. herkesde çift çizgi görünmesi mi gerekiyor ki? belki de senin vücudun böyle tepki verdi bu defa. tutup tutmaması belli olmaz sanırım şimdiden. ümitsizlik yok canım. senin durumunda olmak isteyen onlarca insan vardır. herşey yolunda ki aşılamaya, tüp bebeğe filan geçmedin hemen. beraber bekliyoruz güzel haberler almanı :KK66:
Canım erken ama hamilelik var mı diye bakmadım. Çatlatma iğnesiyle vücuda gebelik hormonu veriliyor. Ve o ay gebelik oluşmazsa gün gün bu hormon ve belirtiler azalıyor... Gebelik oluşlursa önce azalıp sonra yeniden oluyor, en azından bende hep böyle oldu. Bu ay belirtiler çok erken kayboldu... Hoş yumurta çatlamış ama 5. gün neden hiç his yok acaba diye kafama takıldı ve evet hiç his yok çok garip iğneyi de kendim yaptım yani başkası yapsa yarım yaptı diyeceğim...:-)

Hanımlar merhaba, bende 2. çocuk özlemiyle tutuşanlardanım.. 4 yaşında bir oğlum var..
9 aydır uğraşıyoruz fakat henüz kısmet olmadı.. 2 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum.
Bu ay yumurtam 10. günümde 30 mm olmuştu.. O gün yani 23 kasımda 2 tane prengly iğne oldum.. iğne gününü saymazsam bugün 10. günüm.. İğnenin ilk ve 4. günü sadece ilişki oldu :(
Pek ümitli değilim bu aydan ama iğne olduktan 2 gün sonra başlayan bir akıntım var ve hala devam ediyor..
Test yapsam mı acaba diye içimden geçirmiyor da değilim biliyorum çok erken ama .. Bilemedim..

Canım erken ama hamilelik var mı diye bakmadım. Çatlatma iğnesiyle vücuda gebelik hormonu veriliyor. Ve o ay gebelik oluşmazsa gün gün bu hormon ve belirtiler azalıyor... Gebelik oluşlursa önce azalıp sonra yeniden oluyor, en azından bende hep böyle oldu. Bu ay belirtiler çok erken kayboldu... Hoş yumurta çatlamış ama 5. gün neden hiç his yok acaba diye kafama takıldı ve evet hiç his yok çok garip iğneyi de kendim yaptım yani başkası yapsa yarım yaptı diyeceğim...:-)
Canım ya ben dun yapmıştım bariz çift cizgıyydı şimdi bida yaptım varşa yok arası :((( umudum gene gttı gebelık olsaydı daha koyulaşırdı dıyolar sende önce azalır sonra tekrar artar gebelık oluştuysa dyosun anlamadım ben:((

Hanımlar merhaba, bende 2. çocuk özlemiyle tutuşanlardanım.. 4 yaşında bir oğlum var..
9 aydır uğraşıyoruz fakat henüz kısmet olmadı.. 2 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum.
Bu ay yumurtam 10. günümde 30 mm olmuştu.. O gün yani 23 kasımda 2 tane prengly iğne oldum.. iğne gününü saymazsam bugün 10. günüm.. İğnenin ilk ve 4. günü sadece ilişki oldu :KK43:
Pek ümitli değilim bu aydan ama iğne olduktan 2 gün sonra başlayan bir akıntım var ve hala devam ediyor..
Test yapsam mı acaba diye içimden geçirmiyor da değilim biliyorum çok erken ama .. Bilemedim..
inşallah tutmuştur canım ;)

merhaba hanımlar;
benin de 4 yaşında bir kızım var. eylül de kendiliğinden hamile kaldım. ancak boş gebelik oluşumuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.bugün reglimin ilk günü kısmetse cumartesi günü dondurulmuş yumartalarım için tedavim başlayacak.yazmaya korkar oldum artık olur mu olmaz mı ama ilk bebeğim de burası çok iyi gelmişti bana umarım hepimizin umutları duaları boş çıkmasın.

Canım ya ben dun yapmıştım bariz çift cizgıyydı şimdi bida yaptım varşa yok arası :KK43:(( umudum gene gttı gebelık olsaydı daha koyulaşırdı dıyolar sende önce azalır sonra tekrar artar gebelık oluştuysa dyosun anlamadım ben:KK43:(
Canım senin için daha erken ama ben gerçek çizgiyi daha ilk 12. günde gördüm. ki hesaplamama göre o gün HCG değeri 24 müş. Senin iğnenin 8. günü daha 3-4 gün daha bekle işte benim yaşadığım garip durumda bu benim bugün 6. gün ve silik bile çizgi yok, daha önce bak resimdeki gibiydi 6. gün

upload_2015-12-3_16-56-48.webp

merhaba hanımlar;
benin de 4 yaşında bir kızım var. eylül de kendiliğinden hamile kaldım. ancak boş gebelik oluşumuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.bugün reglimin ilk günü kısmetse cumartesi günü dondurulmuş yumartalarım için tedavim başlayacak.yazmaya korkar oldum artık olur mu olmaz mı ama ilk bebeğim de burası çok iyi gelmişti bana umarım hepimizin umutları duaları boş çıkmasın.
Hoş geldin canım,
İnşallah tedavin başladığı gibi hızla güzel sonuçlarla biter. Tüp bebek mi deneyeceksin? Benimde 31 Ağustosta kürtajım var. Kalbi atmadığı için :( Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kardeş nasip etsin...

Bu ay yumurtam 10. günümde 30 mm olmuştu.. O gün yani 23 kasımda 2 tane prengly iğne oldum.. iğne gününü saymazsam bugün 10. günüm.. İğnenin ilk ve 4. günü sadece ilişki oldu :KK43:

Canım hoş geldin,
Prengly iğne olmadım hiç o yüzden etki süresini bilmiyorum. Ovitrelle için epey tecrübem var ne yazık ki :( 30 mm çok büyük değil mi ? ilaç fazla mı gelmiş acaba? Dr un ne dedi?

Birde en önemlisi Rabbim ol derse olur. İnşallah hepimiz için ol demiştir.

Canım senin için daha erken ama ben gerçek çizgiyi daha ilk 12. günde gördüm. ki hesaplamama göre o gün HCG değeri 24 müş. Senin iğnenin 8. günü daha 3-4 gün daha bekle işte benim yaşadığım garip durumda bu benim bugün 6. gün ve silik bile çizgi yok, daha önce bak resimdeki gibiydi 6. gün

Eki Görüntüle 1706981
Canım işte benimde şuan bu şekilde.senin 12.günü gercek çizgiyi gordugum dedgınde gebelık varmıydı bide 12.gunden önce yaptınmı gene test benimki gbı byle mi cıkmıstı?

Canım işte benimde şuan bu şekilde.senin 12.günü gercek çizgiyi gordugum dedgınde gebelık varmıydı bide 12.gunden önce yaptınmı gene test benimki gbı byle mi cıkmıstı?
yok canım o deneyi ilk çatlatma iğnesini vurulduğumda yaptım. onda hamile kalamadım. İkinci iğnede kaldım. Onda da ilkinden tecrübeli olduğum için direk 12. gün yaptım ve evet çizgi gerçekti hamileydim. Ama 8. haftaya kadar bekledik kalbi atmayınca kürtaj oldum, devam etmedi ne yazık ki...Senin çizgi iğnenin etkisi muhtemelen daha erken zaten 12. günden önce yapma ben sırf merakımdan iğnenin etkilerini hissetmediğim için yaptım, nitekim etkilememişte herhalde bağışıklık kazandım :KK53: Ama çizginin gölgesi bile yok bende şuan zaten gebeliğin belli olması için çok erken daha 5 gün sonra en erken belli olur.

Ya bilmiyorum ki canım, geçen seferlerde hiç böyle olmamıştı doğru 11. güne kadar silikte olsa hep çift çizgi oluyordu. Bende oldukça şaşkınım, zaten belirti de geçti bende ondan şüphelendim, ama sabah yine yaparım 3 tane test bozuk değildir sanmıyorum ama bakmak gerekli.
İlginç gerçekten bende şaşırdım neden olmadı ki iğne farklı bir iğne miydi devam et bakalım yapmaya belki çıkar Can'ım ya bende merak ettim durumu

HurremSultan HurremSultan Allah Allah cok garip gercekten bakalım 5 gun sonra nasıl cikacak cok merak ttim ins yeni bir Bebeislri butun sıkıntılarını unutursun CNm :) bende yarın sabah lalehan kutlay hnma gidicem kızlar cok tavsiye aldım bakalım adetimin 3. Gunü gecen ay kendi kendime klomen ictim gunde bir defa ama malesef tutmadı :( yumurtlamam da oldu ama malesef olmadı esim icin sperm testine ikna etmeye çalışıyorum olmuyor kızlar olur sıkma kendini bilmem ne o rahat ki sınır oluyorm tam ikna olacak gibi oldu yine vazgeçti biraz daha bekleyelim hatun diyor :( simdi yarın Dr gidnce benim butun testlerimi gostericem doğal olarak esimden de isteyecek test nasıl ikna olacak bilmiyorm.

İlginç gerçekten bende şaşırdım neden olmadı ki iğne farklı bir iğne miydi devam et bakalım yapmaya belki çıkar Can'ım ya bende merak ettim durumu
Ya yok aynı iğne Can'ım bilmiyorum neden böyle oldu :( sanırım bir işaret bu pozitif yalandan bile nasip olmadı :( yarın sabah yine yapacağım ama artık değişmez :(

HurremSultan HurremSultan Allah Allah cok garip gercekten bakalım 5 gun sonra nasıl cikacak cok merak ttim ins yeni bir Bebeislri butun sıkıntılarını unutursun CNm :) bende yarın sabah lalehan kutlay hnma gidicem kızlar cok tavsiye aldım bakalım adetimin 3. Gunü gecen ay kendi kendime klomen ictim gunde bir defa ama malesef tutmadı :KK43: yumurtlamam da oldu ama malesef olmadı esim icin sperm testine ikna etmeye çalışıyorum olmuyor kızlar olur sıkma kendini bilmem ne o rahat ki sınır oluyorm tam ikna olacak gibi oldu yine vazgeçti biraz daha bekleyelim hatun diyor :KK43: simdi yarın Dr gidnce benim butun testlerimi gostericem doğal olarak esimden de isteyecek test nasıl ikna olacak bilmiyorm.
Hayırlısı canım değişik bir durum oldu nasip olur inşallah...inşallah yeni Dr iyi gelir şans getirecek sana canım. Dr a söyle eşim yaptırmak istemiyor diye olmazsa bir sonraki kontrole onu da götür Dr konuşsun birde belki ikna olur o Zaman. Erkekler bizim gibi yaklaşmıyor bu konuya onlar daha rahatlar takmıyorlar ki bu iyi birde onlar strese girerse durum daha da zorlaşır Dr dan sonra güzel haberler bekliyoruz

Canım guzel guzel anlat madem bebek istyor ayıp bile degıl bu kımseye demıcegını syle ben esime yaptırırken dedım sen de sorun cıksa bıle sorun benm dcem dedım cnku belkı erkeklık gururu falan yaparlar yaptrdık maşallah bısy cıkmadı örnek ver yaptıranlardan.

Hayırlısı canım değişik bir durum oldu nasip olur inşallah...inşallah yeni Dr iyi gelir şans getirecek sana canım. Dr a söyle eşim yaptırmak istemiyor diye olmazsa bir sonraki kontrole onu da götür Dr konuşsun birde belki ikna olur o Zaman. Erkekler bizim gibi yaklaşmıyor bu konuya onlar daha rahatlar takmıyorlar ki bu iyi birde onlar strese girerse durum daha da zorlaşır Dr dan sonra güzel haberler bekliyoruz
Evet oyle düşünüyorum yarın Dr anlaticam olmadı bir daha onu da alırım beraber gidelim diye .. Ins bu ay son olur ve gerek kalmaz onun da istemiyorum o duruma girmesini fkt ne yapayım mecburuz ben butun testleri seve seve yaktirdim oda destek olmalı :( ins icimde umut var bu Dra karsi bakalım allahım daha fazla gecikmeden gelsin ikinci kuzularımız kızlar ins :(

Canım guzel guzel anlat madem bebek istyor ayıp bile degıl bu kımseye demıcegını syle ben esime yaptırırken dedım sen de sorun cıksa bıle sorun benm dcem dedım cnku belkı erkeklık gururu falan yaparlar yaptrdık maşallah bısy cıkmadı örnek ver yaptıranlardan.
Ya anlatıyorum fkt iste dediğin gibi biraz gurur yapıyor birde birtane oldu yine olur havasında .. söylüyorum kim bilecek birdaha hic gormeyeceğin kişiler bunlar çekinme diyorim ama bakalım ins ikna olur :( araştırdığın yerde baya guzelmis özel odası vs herseyi var saatleri de uygun fiyatı da iyi ama biz kocanın he demesi kaldı o_O

Back
X