İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

canım benim dualarını etmeye devam et ... ben 26 yaşımdayım ve 2 ay oldu evleneli,, bende 5 cm sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kisti var, aynı zamanda mitral kapak yetmezliği( kalp romatizmam ) var bu rahatsızlıklar için 6 senedir ilaç kullanıyordum ,, benim düğünüme 3 gün kala dr acil ameliyat dedi bu halde bebek hayali dahi kurma dedi.. hem kalp hem kis hemde şeker var.. rabbime şükürler olsun ki şuanda 5,5 haftalık gebeyim.. ileriki zamanlarda biliyorum çok sıkıntı çekeceğim çünkü kalp ilaçlarımı bile bıraktım.. ama olsun diyorum .. rabbim büyük.. her sabah akşam 5 vakitdua ettim namazımın arkasına eşimde aynı.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..
Ayyy cnm yaaa Rabbim evladını sana senide evladına bağışlasın icim cızladı valla yaaa ama sana bisi diyimmi insan hamileyken iç organlarında oluşan hasarları bebis bi şekilde onarıyomuş bi yerde oludum sen kalbini ferah tut bende de çikolata kisti var ve üç yıl oldu ikinci bebiş için ugraşıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin Allaha emanet ol

Ya anlatıyorum fkt iste dediğin gibi biraz gurur yapıyor birde birtane oldu yine olur havasında .. söylüyorum kim bilecek birdaha hic gormeyeceğin kişiler bunlar çekinme diyorim ama bakalım ins ikna olur :KK43: araştırdığın yerde baya guzelmis özel odası vs herseyi var saatleri de uygun fiyatı da iyi ama biz kocanın he demesi kaldı o_O
canım aynı şeyleri bende yaşadım bnde eşimi razı edemmiştim.Her gittiğim doktor illaki o tahlili de istiyordu.insanda stres yapıyor,doktora karşı kendini suçlu hissediyor.tedavi gördüğüm ay doktor muayene etti,iğneye başlayalım dedi reçeteye yazdı,tam kapıdan çıkarkn bir dakika senin eşinin tahlili yok dedi.Bnde işleri çok yoğun glm durumu şuan yok ki ddim,ama olmaz ki dedi.Hem iğne pahalı bir tedavi eşinde problem varsa boşa gitmiş olur dedi.Bende olsun ben kabul ediyorum bu ay deneyelim olmazsa öteki ay eşim gelir dedim .Doktor bu seferlik olsun ozaman dedi .Allaha şükür ki o ay hamile kaldım.hem de menogon,ovitrelle sonrası normalde aşılama yapılacakken ilişki takvimiyle.Ama bir daha bu şansı bulamam diye uygulamadığım kalmadı.Sıcak su torbasıyla ısınmalar, yakı yakmak ,ücretsiz masaj yatakları var anadolu yakasında ona gittim,41yasin dağıttım,,her gün meryem suresi kenzul arş esmaül hüsna suya okuyup o syu içtim ya olmazsa diyedüşünmedim olacak inşaallah dedim pozitif düşündüm .birde araştırma yapmıştım erkeğin sağlıklı hareketli olduğu spermler sabah altıda olurmuşilişki saatlerini o zamana denk getirdim .kadın yumurtalığı sıcağı ekeğin ki soğuğu severmiş. İlişki öncesi soğuk suyla orasını yıkamıştı .her ilişkide önce abdest alıp besmeleyle başladık.Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum. Olacağı varsa zamanı gelmişse bir şeyler bahane oluyor.Eğer özele gidiyorsan doktorla konuşursan fazla sorun olmaz Fakat benim bibi araştırmaya gideceksen işin biraz zor gibi

Ya yok aynı iğne Can'ım bilmiyorum neden böyle oldu :KK43: sanırım bir işaret bu pozitif yalandan bile nasip olmadı :KK43: yarın sabah yine yapacağım ama artık değişmez :KK43:
yaptın mı canım bu sabah merak ettim benimde bu gün adet günüm beklemedeyim her yerim ağrıyor bir gelsede kurtulusam

yaptın mı canım bu sabah merak ettim benimde bu gün adet günüm beklemedeyim her yerim ağrıyor bir gelsede kurtulusam
Yaptım canım, Yok hiç gölgesi bile yok, iğne hiç etki etmemiş neden böyle oldu anlamadım :( Yalandan bile olsa pozitifi görmek nasip değil anlaşılan, zaten geçen iğne gibi olmayınca anlamıştım ters giden birşeyler olduğunu, neyse artık, Bende haftaya Cuma ya kadar olmam gerek, hayırlısı bakalım, çok belim ağrıyor. Kaçınılmaz son yaklaşıyor demek ki, Zaten haftaya hafta sonu dahil çok yoğun olacağım, temizlik işleri falan var evde hemde büyük ölçekli, bir temizlik olmak zorunda onlarla oyalanırım kafaya takmak daha fena çünkü, belki de gelmez senin ki, test yaptın mı yeniden?

Yaptım canım, Yok hiç gölgesi bile yok, iğne hiç etki etmemiş neden böyle oldu anlamadım :KK43: Yalandan bile olsa pozitifi görmek nasip değil anlaşılan, zaten geçen iğne gibi olmayınca anlamıştım ters giden birşeyler olduğunu, neyse artık, Bende haftaya Cuma ya kadar olmam gerek, hayırlısı bakalım, çok belim ağrıyor. Kaçınılmaz son yaklaşıyor demek ki, Zaten haftaya hafta sonu dahil çok yoğun olacağım, temizlik işleri falan var evde hemde büyük ölçekli, bir temizlik olmak zorunda onlarla oyalanırım kafaya takmak daha fena çünkü, belki de gelmez senin ki, test yaptın mı yeniden?
yok canım yapmadım iki gün önce negatifi görünce daha da yapmam dedim eğer bu gün gelen giden olmazsa yarın yaparım ama çıkacağında n değil çünkü eminim belirtiler çok bariz kendisini hisseyyiriyor eminim ben olacağım belki ilk defa adetim gecikecek ama hamile değilim çıkardı diye düşünüyorum eğer hamile olsaydım

yok canım yapmadım iki gün önce negatifi görünce daha da yapmam dedim eğer bu gün gelen giden olmazsa yarın yaparım ama çıkacağında n değil çünkü eminim belirtiler çok bariz kendisini hisseyyiriyor eminim ben olacağım belki ilk defa adetim gecikecek ama hamile değilim çıkardı diye düşünüyorum eğer hamile olsaydım

ben bugun oldum hemde 2-3 gun oncesinden...yine yeni bi baslangic yine yeni umutlar.

Dur bakalım belkide gelmez, kırmızıları görmeden ümidi kaybetmek yok, inşallah vardır canım...

Şu an selalar okunuyor.Mübarek cuma saati Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Eminim hepiniz tekrardan yaşayacaksınız bu duyguyu.Umudunuzu kaybetmeyin.Ne güzel zamanında adet görüyorsunuz.Ben 36 yaşındayım,ilaç kulanamazsam adet göremiyorum.İkinci oldu ama aralarında 13 yaş var.Korkum o ki kızım da abisi büyük olduğu için Oda benden kardeş isteyecek.Hamile kalmadan önce derdim ki ikinci olsun korunmayacağım,üçüncüyü de yapacağım.Fakat sağlık sorunlarım var tekrar aynı şeyleri yaşayamam.İnşaallah kızım başka kardeş istemez

oyle canim herseyin hayirlisi. kismetten oteye gidilmiyor maalesef.
Öyle ama olsun, ne yapalım Rabbim birini verdi en azından elleri bomboş bırakmadı bizi annelikle onurlandırdı. Yine sevdiği kuluyuz...İnşallah bizim sınavlarımız da tez zamanda biter artık, biter de ikinci evlatlarımızın cennet kokusunu duyarız. Rabbim çok büyük, mübarek Cuma gününde saatinde herkesin gönlünden geçeni versin inşallah... Evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasın...

canım aynı şeyleri bende yaşadım bnde eşimi razı edemmiştim.Her gittiğim doktor illaki o tahlili de istiyordu.insanda stres yapıyor,doktora karşı kendini suçlu hissediyor.tedavi gördüğüm ay doktor muayene etti,iğneye başlayalım dedi reçeteye yazdı,tam kapıdan çıkarkn bir dakika senin eşinin tahlili yok dedi.Bnde işleri çok yoğun glm durumu şuan yok ki ddim,ama olmaz ki dedi.Hem iğne pahalı bir tedavi eşinde problem varsa boşa gitmiş olur dedi.Bende olsun ben kabul ediyorum bu ay deneyelim olmazsa öteki ay eşim gelir dedim .Doktor bu seferlik olsun ozaman dedi .Allaha şükür ki o ay hamile kaldım.hem de menogon,ovitrelle sonrası normalde aşılama yapılacakken ilişki takvimiyle.Ama bir daha bu şansı bulamam diye uygulamadığım kalmadı.Sıcak su torbasıyla ısınmalar, yakı yakmak ,ücretsiz masaj yatakları var anadolu yakasında ona gittim,41yasin dağıttım,,her gün meryem suresi kenzul arş esmaül hüsna suya okuyup o syu içtim ya olmazsa diyedüşünmedim olacak inşaallah dedim pozitif düşündüm .birde araştırma yapmıştım erkeğin sağlıklı hareketli olduğu spermler sabah altıda olurmuşilişki saatlerini o zamana denk getirdim .kadın yumurtalığı sıcağı ekeğin ki soğuğu severmiş. İlişki öncesi soğuk suyla orasını yıkamıştı .her ilişkide önce abdest alıp besmeleyle başladık.Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum. Olacağı varsa zamanı gelmişse bir şeyler bahane oluyor.Eğer özele gidiyorsan doktorla konuşursan fazla sorun olmaz Fakat benim bibi araştırmaya gideceksen işin biraz zor gibi
CNm ya ne guzel yazmissin ins bende bu ay baya yogunlasicam dualar tedaviler catlatma iğnesi hic kullanmadım bakalım suan yeni özel bir Dr geldim lalehan kutlay cok tavsie ediliyor bakalım o ne tavsie edecek esimin testine gerek kalmadan kalirm ins cunku ikna etmek baya zor yani aslında oda cok istiyor ama iste isin ucunda onların o testi yaptırmaları iicn daha zor bir süreç gerekiyor Buda onları kasiyir cuma gunü hürmetine Rabbim yardımcımız olsun ins

Öyle ama olsun, ne yapalım Rabbim birini verdi en azından elleri bomboş bırakmadı bizi annelikle onurlandırdı. Yine sevdiği kuluyuz...İnşallah bizim sınavlarımız da tez zamanda biter artık, biter de ikinci evlatlarımızın cennet kokusunu duyarız. Rabbim çok büyük, mübarek Cuma gününde saatinde herkesin gönlünden geçeni versin inşallah... Evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasın...
amin canim amin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Şu an selalar okunuyor.Mübarek cuma saati Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Eminim hepiniz tekrardan yaşayacaksınız bu duyguyu.Umudunuzu kaybetmeyin.Ne güzel zamanında adet görüyorsunuz.Ben 36 yaşındayım,ilaç kulanamazsam adet göremiyorum.İkinci oldu ama aralarında 13 yaş var.Korkum o ki kızım da abisi büyük olduğu için Oda benden kardeş isteyecek.Hamile kalmadan önce derdim ki ikinci olsun korunmayacağım,üçüncüyü de yapacağım.Fakat sağlık sorunlarım var tekrar aynı şeyleri yaşayamam.İnşaallah kızım başka kardeş istemez

saat gibi calisiyor benim masallah. sen neden ilacsiz regl olamiyorsun canm. pkos mu var?

CNm ya ne guzel yazmissin ins bende bu ay baya yogunlasicam dualar tedaviler catlatma iğnesi hic kullanmadım bakalım suan yeni özel bir Dr geldim lalehan kutlay cok tavsie ediliyor bakalım o ne tavsie edecek esimin testine gerek kalmadan kalirm ins cunku ikna etmek baya zor yani aslında oda cok istiyor ama iste isin ucunda onların o testi yaptırmaları iicn daha zor bir süreç gerekiyor Buda onları kasiyir cuma gunü hürmetine Rabbim yardımcımız olsun ins
her ihtimal tedavi süresinde eşine de faydalı gıdalar ver.Bende eşime havuç suyu,cevizli bal yedirmiştim keçiboynuzu pekmezinden verebilirsin,ben vermedim ama çok methini duydum.Bizler tedaviye daha çok yoğunlaşıyoruzfakat dr demiştiki hamile kalamamakta sorun yüzde 40kadından yüzde 40 erkekten yüzde 20 her ikisinden kaynaklanan sebepten ötürü.çocuk doğduktan sonraeşim farklı bir şikayet için ürolojiye gitmişti Dr varikosel demiş çocuğun var mı istiyorsan tedavi gerekebilir demiş.Bilmiyorum artık tedavi sürecinde de var mıydı.

Merhaba canlarım dr a dedım adete bı hafta vardı test yaptım pozitf cıktı dedım bugun 9.gun iğnenin 3 gun sonra yanı iğnenin 12.gunu yanıltıcı olmaz dedi 3gun snra yap dedi

saat gibi calisiyor benim masallah. sen neden ilacsiz regl olamiyorsun canm. pkos mu var?
canım önceki doğumda kanama fazla olduğunda beyne kan az gitmiş,hipofiz bezi zarar görmüş.Drnin dediği ömür boyu adet olmak için, ilaç hamile kalabilmek için iğne tedavisi gerekli.Zamanında regl olmanız düzemli yumurtladığınıza işarettir

Hoş geldin canım,
İnşallah tedavin başladığı gibi hızla güzel sonuçlarla biter. Tüp bebek mi deneyeceksin? Benimde 31 Ağustosta kürtajım var. Kalbi atmadığı için :KK43: Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kardeş nasip etsin...

teşekkürler
evet tüp bebek yine.
12 eylül dü benim de kürtaj 2. reglimi oldum üstüne yarın kontrol var bakalım herşey uygunsa başlıyoruz:110:

Back
X