- 30 Aralık 2014
- 184
- 65
- 18
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim, kalbini görene kadar huzur yok ama olsun, bu sefer herşey öncekilerden farklı ilerliyor. İnşallah sonu da güzel olur canım. İnşallah rabbim hepimize nasip eder.yupiiiii super bir haber. Allah tamamına erdirsin, hayırlı sağlıklı şekilde. .ok sevindim. bak boşuna kuruntulandın. Allah beklemedğin anda güldürüverdi yüzünü. Darısı sayfadaki arkadaşların hepimizn başına
İnşallah arkadaşım, inşallah korku, heyecan, umut ne ararsan var. Çok garip oldum. Hem çok mutluyum. Hem sevinemedim henüz Rabbim önce kalp atışını görmeyi sonra da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.... Tez zamanda hepinize nasip olsun inşallah... Allah sağlıklısını hayırlısını versin.. Hepimize canım benim...Hürre
Hürreeem çok sevindim. Mesajını görünce heyecandan yüreğim pır pır etti valla :)
inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alacaksın. İyi düşün iyi olsun canım.
Bende her hafta muhakkak birkaç kez yasin okurum. Bende üç yasin okurum.
Sessiz takipçi olarak basta sen sonra da diğer arkadaşlar için dua ediyordum ve şimdi bu haberi görünce o kadar mutlu oldumki :) maşallah barekallah inşallah kucagina sağlıkla hayirla almanda nasip olur.Kızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
İnşallah canım, Rabbim isteyen bekleyen kim varsa tez zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim bu sefer hüsrana uğratmaz inşallah sağlıkla alırım kucağıma...Sessiz takipçi olarak basta sen sonra da diğer arkadaşlar için dua ediyordum ve şimdi bu haberi görünce o kadar mutlu oldumki :) maşallah barekallah inşallah kucagina sağlıkla hayirla almanda nasip olur.![]()
Can'ım benim küsme bazen dalıyor insan neye cevap yazdığını karıştırıyorMrb kızlar bugün kanuni devlet h. gittim dr bana serophene ve folicdoce diye bi ilaç verdi bu ilaçları kullanan varmi aranızda? aslında klomen yazcakti ama ben klomen benm gözlerimde görme bozukluğuna neden oldu dedim. Oda bu ilaçları yazdı günde 1 kere adetin.5. Günü baslayip 5 gün kullancam ve adetin 14. Günü kontrole gidicem ama şunu sormayı unuttum şimdi ben kontrole gidinceye kadar korunmalimiyim yoksa gün aşırı ilişki olcakmi?Of ne aptalim ya niye sormamki böyle şeyleri. Kızlar cvp yazın lütfen bu arada HurremSultan azerinnn Enfal97 hiç cvp yazmiyon uz bana küscem heeee
![]()
Can'ım Hoşgeldin kendi cevabını vermişsin daha çok erken test için biraz dayan en erken 9. Gün çıkıyor diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah tutunur bebeğin Can'ım.Merhaba arkadaslar bende ikinci icin gun sayiyorum ilk denemeden 3.5 yasinda bir kizim var 2. Denemem dondurulmuslarla oldu tutmadi bu 3. Bastan basladim tedaviye bugun 7. Gunum transferimin pazartesi test gunum bugun evde test yaptim cikmadi cok uzuldum ama diyorum daha 1haftasi bile dolmadi erkendir inslh oyledir 3. Gun embiryosu 2 tane transfer yapildi sanirim morale ihtiyacim var erken yapmissin diye uzun oldu biraz aranizds idrarda negatif alipda kanda pozitif olan varmi![]()
Çok saol cnm inslh hepimiz goruruz pozitifleri ne bileyim bazıları 5. Ve 7. Günü girmiş idrarda ben goremeyince üzüldüm ama inslh sonuç mutlu ederCan'ım Hoşgeldin kendi cevabını vermişsin daha çok erken test için biraz dayan en erken 9. Gün çıkıyor diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah tutunur bebeğin Can'ım.
yeni üye olsam da uzun sür takipteydim.Senin ve evladın adına çok sevindim Allah tamamına erdirsinKızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
Can'ım ben bir kaç arkadaştan olumlu yorumlar duyunca denemeye karar verdim birde bu kür soğan suyundan daha kolay çünkü hergün yapılmıyor mesela bu gece yapıyorsun 2,5 su bardağı suya 7-8 incir ayrı bir kabda 2,5 su bardağı suda 2-3 büyük havuç kaynatıyorum ılıyınca sürahiye koyuyorum bu gece bir bardak yarın sabah bir bardak yarın akşam bir bardak ertesi sabah da içip akşama yeniden hazırlıyorum buradan araştırdığım öyleydi bana çok zor gelmedi bence sende yap korunma süren bitince içimi de soğan gibi kötü değil ama dediğin gibi baya bir incir gidecek malum 21 gün yapılacak.. Beklemedeyiz Canım inşaallah bu ay başlar artık müjdeli haberlermerhaba güzel anneler.
şöyle bir baktım hala bir bebek müjdesi yok
azerinn üçüzlere hamile olmak olağanüstü bir şey :) valla hamilelik deneyimlerini ve sonrasını çok merak ediyorum. fırsat buldukça bizimle paylaş olur mu :) Rabbim seni ve bebeklerini nazarlardan sakınsın inşallah.
enfal incir havuç kürüne bende merak saldım. şu yasaklı dönem bitince bende mi denesem diyorum. fakat çok disiplinli davranmak gerek. birde bir ayda bu kür için kaç kilo incir gerek. bazı yerlerde günlük 7-8, bazı yerlerde 15-16 incirden bahsediyor. kilo aldırır mı? disiplinli bir şekilde her gün kaynatıp içmek de bayağı iş. o kadar dirayetli olabilir miyim bilemiyorum. acaba kür değil de klomen çatlatma iğnesini mi kullansam bilemedim. hangisi daha etkili acaba.
hürremcim beni de listeye ekle diyeceğim ama ne BAT'ım var ne SAT'ım
ikinci evlatlarımıza biran önce, hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmak dileğiyle...![]()
Yaa şimdi gördüm çoook sevindim yaşasın harika bir haber bu allahım çok şükür... İnşaallah sağlıkla doğsun bebeğin çok Mutlu oldum inan ya sanki kendim gibi kaç çıktı kan tahlilin Can'ım ya harika bir haber buKızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Canım ya İnan bakıyorum sana ama gözümden kaçıyor demekki rabbim güzel haberler almayı sana da nasip etsin inşaallah bak Hürrem aldı güzel haberini serephone kullandım ben ama bende bir işe yaramadı inşaallah sen faydasını görürsün infolic isimli ilacı çok duydum kaliteli yumurtlama sağlıyormuş inşaallah iyi olur canım be. Bu ay bitkisellerle yola devam ediyorum inşaallah son olur...Mrb kızlar bugün kanuni devlet h. gittim dr bana serophene ve folicdoce diye bi ilaç verdi bu ilaçları kullanan varmi aranızda? aslında klomen yazcakti ama ben klomen benm gözlerimde görme bozukluğuna neden oldu dedim. Oda bu ilaçları yazdı günde 1 kere adetin.5. Günü baslayip 5 gün kullancam ve adetin 14. Günü kontrole gidicem ama şunu sormayı unuttum şimdi ben kontrole gidinceye kadar korunmalimiyim yoksa gün aşırı ilişki olcakmi?Of ne aptalim ya niye sormamki böyle şeyleri. Kızlar cvp yazın lütfen bu arada HurremSultan azerinnn Enfal97 hiç cvp yazmiyon uz bana küscem heeee
![]()
Cnm hoşgeldin evlatlarımız için umudumuzu yitirmeden bu sınava sabır göstermek zorundayz bence ümidini kesme tedavi oldunmu hiç tek bir doktorun söylemine bakma bizde çok iyi doktorlara gidemiyoruz sonuçta her gittiğimde başka bi doktorla görüşüyorum sil baştan herşeyi anlatıyorum evet çok yorucu bir süreç ama evlatlarımız için bu sınavı geçmemiz ve sabırla herşey denememiz lazım sen tedbirini al takdirini Allaha bırak Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba hanımlar....
uzun zamandır bakmıyordum foruma.
bir oğlum var 2009 doğumlu... 4 yıldır korunmuyoruz, çok düzenli birlikte olduğumuz söylenemez dra gittim bir şey yok dedi vajinal tablet kullandım soğan kürü incir kürü yaptım ama olmadı artık tükendim oğlum o kadar çok kardeş istiyor ki moralim bozuldu burda iyi bir kadın doğumcu da yok maalesef... psikolojim alt üst oldu. artık beklentim kalmadı. sadece bunları yazmak istedim.
hamile olanlar dilerim sağ salim kucaklarına alırlar.
Balammm hoş geldin arkadaşım valla kullandığın ilaçlarla ilgili bi bilgim olsa yazardm sana ama inan hiçbir bilgim yok ben daha klomene bile başlayamadm her defasında bi sorun çıkıyo ama bklm herhalde bu ay başlarm bklm inşallah ilaçların etkisi olurda bi test resmide sen koyarsn burayaMrb kızlar bugün kanuni devlet h. gittim dr bana serophene ve folicdoce diye bi ilaç verdi bu ilaçları kullanan varmi aranızda? aslında klomen yazcakti ama ben klomen benm gözlerimde görme bozukluğuna neden oldu dedim. Oda bu ilaçları yazdı günde 1 kere adetin.5. Günü baslayip 5 gün kullancam ve adetin 14. Günü kontrole gidicem ama şunu sormayı unuttum şimdi ben kontrole gidinceye kadar korunmalimiyim yoksa gün aşırı ilişki olcakmi?Of ne aptalim ya niye sormamki böyle şeyleri. Kızlar cvp yazın lütfen bu arada HurremSultan azerinnn Enfal97 hiç cvp yazmiyon uz bana küscem heeee
![]()
haklısın bir sürü kadın var bu sorunu yaşayan. 36 yaşındayım umudum kalmadı hiçCnm hoşgeldin evlatlarımız için umudumuzu yitirmeden bu sınava sabır göstermek zorundayz bence ümidini kesme tedavi oldunmu hiç tek bir doktorun söylemine bakma bizde çok iyi doktorlara gidemiyoruz sonuçta her gittiğimde başka bi doktorla görüşüyorum sil baştan herşeyi anlatıyorum evet çok yorucu bir süreç ama evlatlarımız için bu sınavı geçmemiz ve sabırla herşey denememiz lazım sen tedbirini al takdirini Allaha bırak Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hoş geldin aramıza bende 2009 annesiyim aynı durumdayız.. burda birbirimize destek oluruz inşallah Hürrem gibi azerin gibi bizde veririz müjdeli haberlerimizi ümidimizi hiç yitirmeyelim inşallah...Merhaba hanımlar....
uzun zamandır bakmıyordum foruma.
bir oğlum var 2009 doğumlu... 4 yıldır korunmuyoruz, çok düzenli birlikte olduğumuz söylenemez dra gittim bir şey yok dedi vajinal tablet kullandım soğan kürü incir kürü yaptım ama olmadı artık tükendim oğlum o kadar çok kardeş istiyor ki moralim bozuldu burda iyi bir kadın doğumcu da yok maalesef... psikolojim alt üst oldu. artık beklentim kalmadı. sadece bunları yazmak istedim.
hamile olanlar dilerim sağ salim kucaklarına alırlar.