- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.101
Canım mesajını gördüğüme çok sevindim. :)Can'ım lütfen kötü düşünme iyi düşün iyi olacak inşallah sağlıkla gelecek Abisine dualarımız seninle karından bakıp gördüyse gayet iyi demek ki kan pıhtılaşması var mı ki sende gereksiz kullanımda da içerde kanama yapıyor bende öyle olmuştu keşke pıhtılaşma ya baksalardı umarım bir sorun olmadan atlatıp kucağına alırsın canım progestanı 3 kez al günde kanama olursa onun kapanmasına yardımcı oluyor bence her ihtimale karşı 3 doz iç derim birde bol bol ananas ye gerçekten çok faydası var
Kan pıhtılaşmasına bakmadan verdi önlem amaçlı. Yaş 39 olunca... Çok şükür bir kanama veya kasık ağrım yok. Ama bugün doktorun verdiği tahlilleri yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Tansiyon 14 çıktı. Birakine 17 ve sonra yine 17... Hemen kadın doğuma gitmemi istediler. Kadın doğumcuda da tansiyon yüksek çıkınca oradan Kardiyolojide yolladılar. Orda EKG, kalp ultrason çekildi. Çok şükür birşey çıkmadı. Kardiyoloğun yanında gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağladıktan Sonra tansiyonum 13 e düştü. Kardiyolog büyük ihtimal stres ve kaygı düzeyine bağladı. Ama cumartesi 24 saat holter bağlanacak. Bu durumdan dolayı kan sulandırıcı iğnesi kullanmamı istedi iki doktorda. Bugünkü tek güzel gelişme kesenin pazartesinden beri sağlıklı bir şekilde büyümüş olması :) Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Birkaç gündür o kadar stresliyim ki yine kürtaj olurmuyum acaba diye. Sıkıntıdan dudağımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı. Kimseyle paylaşıyorum da. İçim şişti sıkıntıdan. Sanırım vücudum patlak verdi.