- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.141
inşallahhh hürremim yaaa bekliyoruz bklm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhh hürremim yaaa bekliyoruz bklm
merhaba canım.banada sanki hiç çalışmıyormuşum gibi geliyor. hiç gidesim yok işe. benim ufaklık grip oldu birde ek gıdaya başlamıştık bizde 5.aydan itibaren. çorba meyve püresi yoğurt veriyordum. sabah kahvaltısı olarak mamanın içine fındık peynir pekmez katıyordum. ama hasta olunca hiç birinebakmıyor sadece emmek istiyor. işe başlayana kadar düzelir inşallah yoksa dahada zor olcak ayrılmak.aklım evdeolacak. sen başladın o zaman işe nasıl gidiyor iş. zor oluyo mu çocuk iş ev ?Sorma canım ya sanki daha önce çalışmıyormuşum gibi hissediyorumişe dönmeyi istemiyorum hiç
ama az kaldı son haftam benim Pazartesi başlayacağım bakalım Ay büyüdüler gerçekten aynı gün aynı saatte doğdular :) bizim ki artık emmiyor bıraktı 2 gündür mama vardı zaten ek gıda elma armut başladık
Olur olur hiç merak etme çok çok sevecek kardeşini, bizim ki çok komik Kardeşi için o benim hayat kaynağım, o olmadan yaşayamam diyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBilmezmi... Haftalarca kustum, hasta yattım. Doğal olarak öğrendi tabii.
Bende sıkıştığım yerde kardeşine göz kulak olur diye düşünüyorum :)
İşe dönmek çok zor geldi ama 3. haftaya başladım bile, çok yorucu oluyor, çünkü iki çocuk birde benim eşim işi nedeniyle uzun süre olmuyor yanımızda öyle olunca daha zor geliyor. Allahtan süt izinlerini tek gün alıyorum. Cuma günleri çalışmıyorum o iyi geliyor. Rabbim bir kolaylığını verir inşallah, Bizde bu hafta çorbaya haftaya da kahvaltıya başlayacağız, bakalım minnoş hanım sever umarım. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır gribi çok zor hastalanınca huyları da değişiyor. Kim bakacak sen yokken ?merhaba canım.banada sanki hiç çalışmıyormuşum gibi geliyor. hiç gidesim yok işe. benim ufaklık grip oldu birde ek gıdaya başlamıştık bizde 5.aydan itibaren. çorba meyve püresi yoğurt veriyordum. sabah kahvaltısı olarak mamanın içine fındık peynir pekmez katıyordum. ama hasta olunca hiç birinebakmıyor sadece emmek istiyor. işe başlayana kadar düzelir inşallah yoksa dahada zor olcak ayrılmak.aklım evdeolacak. sen başladın o zaman işe nasıl gidiyor iş. zor oluyo mu çocuk iş ev ?
Üzülme ve umutsuzluğa kapılma canım, burada çoğumuzun çok hazin hikayesi var. Çok badereler atlattık, Elbet bir vakti saati vardır. Duanı eksik etme Rabbim nasip eder inşallah, Her regl olduğumda nasıl üzülüp ağladığımı çok iyi biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama ona anlat seninde çok istediğini ve zamanı geldiğinde olacağını... Biraz kafandan atıp başka şeylere odaklanmaya çalış, biliyorum çok zor ama inşallah rabbim nasip eder canımYine hüsran hep ayni son dayanamıyorum artik
Benim oglum abi olamayacak cok isterken...
Bu nasil bi caresizlik elimden dua etmekten başka bisey gelmiyo
Bu durumu kabullenmem lazim vazgecmem lazim olmayacagini kabullenmem lazim
Ben o mutlu son hikayelerinden biri olamicam umut var dedim belki hala vardir ama benim gücüm kalmadi
Sadece icimi dokmek istedim
merhaba canım. bizdede durum aynı baba geç geliyor.5 gündür ev iş 2çocuk zor oluyor. annem bana yakın taşındı . kayınvalidem yakındı ama çalışıyordu. o da işi bıraktı 2 hafta önce iyioldu. şimdi annem sabahtan geliyor.kayınvalidem 11 gibi gelir birlikte bakıyorlar. abi okuldan gelince or oluyordu 1 kişi için. böyle iyi oldu :)İşe dönmek çok zor geldi ama 3. haftaya başladım bile, çok yorucu oluyor, çünkü iki çocuk birde benim eşim işi nedeniyle uzun süre olmuyor yanımızda öyle olunca daha zor geliyor. Allahtan süt izinlerini tek gün alıyorum. Cuma günleri çalışmıyorum o iyi geliyor. Rabbim bir kolaylığını verir inşallah, Bizde bu hafta çorbaya haftaya da kahvaltıya başlayacağız, bakalım minnoş hanım sever umarım. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır gribi çok zor hastalanınca huyları da değişiyor. Kim bakacak sen yokken ?
Öyle böyle büyüyecekler ne güzel bizim minnoşlar aynı gün aynı saatte doğdu :) gelişimleri hakkında konuşuyoruz bu sıralar eve gelince yere örtü serip üzerine bırakıyorum yuvarlanıp duruyor pek seviyor :) emekleme hareketleri yapıyor ama daha pek bişey Yok:) sizde nasıl durumlarmerhaba canım. bizdede durum aynı baba geç geliyor.5 gündür ev iş 2çocuk zor oluyor. annem bana yakın taşındı . kayınvalidem yakındı ama çalışıyordu. o da işi bıraktı 2 hafta önce iyioldu. şimdi annem sabahtan geliyor.kayınvalidem 11 gibi gelir birlikte bakıyorlar. abi okuldan gelince or oluyordu 1 kişi için. böyle iyi oldu :)
Ay canım gözün aydın:) Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin inşallah bence kız gelicek içimden öyle geçiyor mühim olan sağlıklı olması ama insan ilkinden farklı olsun istiyor rabbimin mucizesi değilde nedir bu minik bütün ümidini kaybettiğinde geldi işte benim prenses gibi tek sorun yazın hamilelik çok zorMerhaba güzel anneler. Benim ikili test sonucum yaştan dolayı riskli çıkmıştı. Doktorum nifity testi yapalım, kafamız rahat olsun dedi. İki haftadır sonuç bekliyordum. Çok şükür sonuçlara göre bebeğim sağlıklı. Ancak raporda cinsiyet belirtilmemiş. Ama hiç önemli değil. Sağlık haberini aldım ya, cinsiyeti teferruat :)
Sağol canım. Benim de içimden kız geçiyor :)Ay canım gözün aydın:) Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin inşallah bence kız gelicek içimden öyle geçiyor mühim olan sağlıklı olması ama insan ilkinden farklı olsun istiyor rabbimin mucizesi değilde nedir bu minik bütün ümidini kaybettiğinde geldi işte benim prenses gibi tek sorun yazın hamilelik çok zorçok sıcak zorluyor
Canım tüp bebek doktoru neden olmaz dedi birde özel birşey yaptınmı bende 7 aydır 2. Bebeği bekliyorum ama yokSağol canım. Benim de içimden kız geçiyor :)
Ümidi kaybetmek ne kelime. Tüp bebek doktoru resmen senin çocuğun olmaz demeye getirdi bana. Allah büyük o ay kendiliğinden hamile kaldım.
Hürremcim bu kadar sıkıntı çektik ya. Varsın hamileliğin son günleri de zor geçsin :)
Canım cevap yukarda. 7 ay ne ki. Zamanı vardır. Ama yine de annesini çok bekletmez inşallah :)Canım tüp bebek doktoru neden olmaz dedi birde özel birşey yaptınmı bende 7 aydır 2. Bebeği bekliyorum ama yok
Ne güzel allah kucağına almayı nasıp etsin benim fsh normal ama amh düşük 28 yaşındayım 2 kere klomen kullandım olmadı ocakta rahim filmi çektirdim doktor 3 ay sonra çağırdı. Ama tüp bebek doktorları ah ah vah vah diye çok kprkutuyorlarYaşım 39. Fsh düzeyi 10 küsürlere çıkmıştı. Son bir yıl içinde iki tane düşüğüm oldu ancak toplamda 3 senedir çocuk istememize rağmen olmuyordu. Doktor sadece bunlara bakarak hamile kalma ihtimalimin artık çok düşük olduğunu ve hamile kalmak için zamanımızın çok azaldığını söylemişti. Ama tüp bebek şansı olarak da yüzde 20-25 den fazla şans vermemişti. Bunun üzerine bende çocuk olayından vazgeçtim. Ama o ay hamile kaldım.
Hamile kaldığım ay hiçbir şey yapmadım ama daha öncesinde birkaç ay klomen+çatlama iğnesi kullanmıştım. Hamile kalmadan önceki ayda femara denilen bir ilaç kullandım. Birkaç ay öncesinde de düzenli olmasada incir kürü yapmıştım.
Öyle haklısın ki bende öyle hissettim hep Lina uyumayan bir bebek ama İnan onu bile çok dert etmiyorum öyle çok bekledik ki onu evde hepimiz deli oluyoruz oğlum çok yardımcı baya baya bakıyor kardeşine dün dışardan geldik benden önce kızı almış ana kucağından montunu beresini çıkarmış oturtmuş mama sandalyesine eline de oyuncak vermiş :) çok seviyor ama minikte öyle abiyi görünce bir çığlık bir kıyamet nasıl seviniyor İnşallah seneye bu zamanlar sizde de durum aynı olacak Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinSağol canım. Benim de içimden kız geçiyor :)
Ümidi kaybetmek ne kelime. Tüp bebek doktoru resmen senin çocuğun olmaz demeye getirdi bana. Allah büyük o ay kendiliğinden hamile kaldım.
Hürremcim bu kadar sıkıntı çektik ya. Varsın hamileliğin son günleri de zor geçsin :)
Sen ne kadar bekledin cnm tedavi gördünmüÖyle haklısın ki bende öyle hissettim hep Lina uyumayan bir bebek ama İnan onu bile çok dert etmiyorum öyle çok bekledik ki onu evde hepimiz deli oluyoruz oğlum çok yardımcı baya baya bakıyor kardeşine dün dışardan geldik benden önce kızı almış ana kucağından montunu beresini çıkarmış oturtmuş mama sandalyesine eline de oyuncak vermiş :) çok seviyor ama minikte öyle abiyi görünce bir çığlık bir kıyamet nasıl seviniyor İnşallah seneye bu zamanlar sizde de durum aynı olacak Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin
Amin canım. İnşallah isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Öyle haklısın ki bende öyle hissettim hep Lina uyumayan bir bebek ama İnan onu bile çok dert etmiyorum öyle çok bekledik ki onu evde hepimiz deli oluyoruz oğlum çok yardımcı baya baya bakıyor kardeşine dün dışardan geldik benden önce kızı almış ana kucağından montunu beresini çıkarmış oturtmuş mama sandalyesine eline de oyuncak vermiş :) çok seviyor ama minikte öyle abiyi görünce bir çığlık bir kıyamet nasıl seviniyor İnşallah seneye bu zamanlar sizde de durum aynı olacak Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin
Canım seni çok iyi anlıyorum. Bizde çok bekledik, üzüldük. Bize nasip oldu, size de nasip olacak inşallah. Biri veren Rabbim, ikinciyi de verecek inşallah...Ne güzel anlatmişsınız anılarınizi kızlar bi ben kaldım eskilerden eskiye eskiye öldüm ama ne gelen var ne gider sabr sabır sabır.....