- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.281
Can'larım bugun ben ikinci betahcg verdim cok sukur değerim artmış 3 e katlamış 313.3 olmus cok sukur cok dua ediyirum burada bekleyen arkadaslarıma da 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak içindeydim bende.Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahCan'larım bugun ben ikinci betahcg verdim cok sukur değerim artmış 3 e katlamış 313.3 olmus cok sukur cok dua ediyirum burada bekleyen arkadaslarıma da![]()
Sagolasin Can'ım .. Benden senden hayırlı dogum haberini bekliyorum insallah cnmMerak içindeydim bende.Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah![]()
maaşallah maaşallah darısı da bize inşallahhhhh yaaCan'larım bugun ben ikinci betahcg verdim cok sukur değerim artmış 3 e katlamış 313.3 olmus cok sukur cok dua ediyirum burada bekleyen arkadaslarıma da![]()
Boşver sen onları hepsine gıcık oluyor öyle diyenlerin insanlar deli gözüyle bakıyorlar bize birtane olduysa yine olur niye tedavi oluyorsunki diyenler bile var bizi bizden başkası anlamaz canm yaaEşimde de her şey normal çok şükür
İnşallah ilk denemede kavuşur herkes bebeklerine
İnsanların tepkisi ya da tesellisi sizin var nasıl olsa bir tane hiç olmayanlar ne yapsın şeklinde oluyor ama bizim çocuklarımızın kardeşi olmasın mı
Tebrik ederim cok sevindim umut oldun ben de 2 seneyi gecti bekliyoruz beklemek o kadar yorucu ki dayanmak cok zor hergun oglumun benimCan'larım bugun ben ikinci betahcg verdim cok sukur değerim artmış 3 e katlamış 313.3 olmus cok sukur cok dua ediyirum burada bekleyen arkadaslarıma da![]()
inşallah canm yaaa inşallah çok dua et bana olurmu
Dualarım seninle olacak. İkitane mi transfer edeceksiniz.inşallah canm yaaa inşallah çok dua et bana olurmu
hiç bilmiyorumki canm yaaa tek olsunda hayırlısı ile artık doktor ne derse ona göre hareket ederimDualarım seninle olacak. İkitane mi transfer edeceksiniz.
hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz bizdeCumartesi opu var çok şükür iğneler bitti
Rabbimden umut kesilmez sabr ve dua başka yapı ak bir şey gelmez elimizden Rabbim evlatlarımızı kardeş siz birakmasinslm hepinizin tedavisi hayirli uğurlu olsun.malesef bende 2.çocuğu umutla bkleyenlerdenim ama tedavilerim sonuçsuz kalınca iyice umudum kesildi.![]()