İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Eşimde de her şey normal çok şükür
İnşallah ilk denemede kavuşur herkes bebeklerine
İnsanların tepkisi ya da tesellisi sizin var nasıl olsa bir tane hiç olmayanlar ne yapsın şeklinde oluyor ama bizim çocuklarımızın kardeşi olmasın mı
Boşver sen onları hepsine gıcık oluyor öyle diyenlerin insanlar deli gözüyle bakıyorlar bize birtane olduysa yine olur niye tedavi oluyorsunki diyenler bile var bizi bizden başkası anlamaz canm yaa

Can'larım bugun ben ikinci betahcg verdim cok sukur değerim artmış 3 e katlamış 313.3 olmus cok sukur cok dua ediyirum burada bekleyen arkadaslarıma da :dua:
Tebrik ederim cok sevindim umut oldun ben de 2 seneyi gecti bekliyoruz beklemek o kadar yorucu ki dayanmak cok zor hergun oglumun benim
Kardesim olacakmi diye sormasi dayanılır gibi degil:KK42: umarim birgun bende ve isteyen herkes de boyle güzel haberler veririz

Kızlar ben geldim yarın tüp bebek iğnelerine başlıyoruz nelere dikkat etmem gerekiyor ne yapmalıyım benimle tecrübelerinizi paylaşırmisiniz ve bol bol dualariniza ihtiyacım olacak nedense çok korkuyorum ćünku

Kızlar bu arada benim bebeğim zayıf kalmış. Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. İnşallah küçük oğlum kilo almış olur. Siz de bana dua edin...

iğneler toplam 11 tane mi olacak kızlar dua için bana yazdıkları 3 günlük p.tesi gidip kan vericem sonrası na bakicaz

Kızlaar opu bitti odaya aldılar ordan yazıyorum :super: 11 tane toplamışlar kaçı sağlam bilmiyorum kadıklarım ağrıyor şuanda sağ tarafım özellikle:cry: burdan hepinize dua ediyorum allahım hepinizin gönlüne göre versin çifter çifter versin inşallah

slm hepinizin tedavisi hayirli uğurlu olsun.malesef bende 2.çocuğu umutla bkleyenlerdenim ama tedavilerim sonuçsuz kalınca iyice umudum kesildi.:cry:

a
slm hepinizin tedavisi hayirli uğurlu olsun.malesef bende 2.çocuğu umutla bkleyenlerdenim ama tedavilerim sonuçsuz kalınca iyice umudum kesildi.:cry:
Rabbimden umut kesilmez sabr ve dua başka yapı ak bir şey gelmez elimizden Rabbim evlatlarımızı kardeş siz birakmasin

Back
X