İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlaar opu bitti odaya aldılar ordan yazıyorum :super: 11 tane toplamışlar kaçı sağlam bilmiyorum kadıklarım ağrıyor şuanda sağ tarafım özellikle:cry: burdan hepinize dua ediyorum allahım hepinizin gönlüne göre versin çifter çifter versin inşallah
hadi hayırlısı olsun canm Allah çifter çifter nasip etsin dileyen bekleyen herkese

a
Rabbimden umut kesilmez sabr ve dua başka yapı ak bir şey gelmez elimizden Rabbim evlatlarımızı kardeş siz birakmasin
amin İNŞALLAH beni sizler anlarsınız evladının başkasının çocuklarına hasretle bakmasına artık yüreğim dayanmıyor.çok zor RABBİM hepimize nasip etsin inşallah )))sizin problem nedir oğlunuz kac yasinda??

a
Rabbimden umut kesilmez sabr ve dua başka yapı ak bir şey gelmez elimizden Rabbim evlatlarımızı kardeş siz birakmasin
amin İNŞALLAH beni sizler anlarsınız evladının başkasının çocuklarına hasretle bakmasına artık yüreğim dayanmıyor.çok zor RABBİM hepimize nasip etsin inşallah )))sizin problem nedir oğlunuz kac yasinda??

kızlar günaydın toplanan 11 yumurtamın 7si olgunmuş işleme alınmış 7si de döllenmiş maşallah artık beklemekten başka birşey kalmadı inşallah sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam ederler:dua::dua:

kızlar günaydın toplanan 11 yumurtamın 7si olgunmuş işleme alınmış 7si de döllenmiş maşallah artık beklemekten başka birşey kalmadı inşallah sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam ederler:dua::dua:
iyi maaşallah kaçıncı gün yumurtalar toplanıyor kaç tane transfer edeceksin hadi hayırlı haberler alalım inşallah darısıda bize olur inşallah...

Bizi bizden başkası anlamaz oğlum 8 yaşına girdi Rabbim hayırli ömürler nasip etsin evlatlarimiza bende çikolata kisti eşimdede sperm hızı problemi var ama inanıyorum ki derdi veren Rabbim dermanını da vermiştir inşallah

iyi maaşallah kaçıncı gün yumurtalar toplanıyor kaç tane transfer edeceksin hadi hayırlı haberler alalım inşallah darısıda bize olur inşallah...
Ben 8 gün iğne yaptım biraz erken bitti gibi geldi bana ama dr yeterli dedi
Eğer sağlıklı embriyo kalırsa elimizde 2 tane istiyoruz
Bugün hala aramadılar çok stresliyim inşallah embriyo larım sağlıklıdır

kızlar aradılar
7 yumurtam vardı döllenen 7side yaşıyormuş bugün 2.gün:KK200:
yarın transfer olacakmış embriyolog aradı:skandal:
erken değilmi 3.gün dedim ana rahmi embriyoskoptan dah iyidir herzaman dedi
yarın sabah transferim var :anneadayı:
inşallah tutunurlar:dua:

kızlar aradılar
7 yumurtam vardı döllenen 7side yaşıyormuş bugün 2.gün:KK200:
yarın transfer olacakmış embriyolog aradı:skandal:
erken değilmi 3.gün dedim ana rahmi embriyoskoptan dah iyidir herzaman dedi
yarın sabah transferim var :anneadayı:
inşallah tutunurlar:dua:
Hadi hayırlısı yaa inşallah tutunur bebişlerin sana benimde sanırım o kadar sürecek çünkü bugün gitti hastaneye iki günlük daha gonal f verdi çarşamba tekrar kontrolüm var bklm

Kızlar az önce transfer oldu
1.kalite 2 tane 3. Gün embriyosu koydular şimdi yatırıyorlar hiç kalkmadan
İnşallah bebeklerim benimke kalır

Kızlar bu arada benim bebeğim zayıf kalmış. Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. İnşallah küçük oğlum kilo almış olur. Siz de bana dua edin...

kaşar peyniri ve bol bol muz ye canım ,

sağlıkla dogsun bebegın inşallah

darısı olmayanlara isteyenlere olsun inşallahh

kaşar peyniri ve bol bol muz ye canım ,

sağlıkla dogsun bebegın inşallah

darısı olmayanlara isteyenlere olsun inşallahh
Çok teşekkür ediyorum. İsteyenlere hep duacıyım.
Gebelik şekeri çıktığı için muz tüketemiyorum ancak protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kaşar yiyorum tabii. Yarın kontrolüm var. İnşallah kilo almıştır miniğim

gurbet gurbet bende tam üç yıl bekledim. Bir kaç kez yadımcı üreme tekniklerini denedik. Rahim filmi derken iki düşük. Sonra yine bir kaç kez tedavi. Doktorum artık tüp bebek deneyin dedi. Tüp bebek doktoru % 20-25 şansınız var dedi. Ben de vazgeçtim o ay. Ama o ay kendiliğinden hamile kaldım. Allah'ın takdiri işte :)

gurbet gurbet bende tam üç yıl bekledim. Bir kaç kez yadımcı üreme tekniklerini denedik. Rahim filmi derken iki düşük. Sonra yine bir kaç kez tedavi. Doktorum artık tüp bebek deneyin dedi. Tüp bebek doktoru % 20-25 şansınız var dedi. Ben de vazgeçtim o ay. Ama o ay kendiliğinden hamile kaldım. Allah'ın takdiri işte :)
Aynen bende cnm gonal f iğne kullandım 3 kere klomen rahim filmi sonucu amh 0.2 eşimde hareketsizlik morfoloji sorunu tüp bebekte bile şans vermediler ama allahım büyük kendiliğnden oldu çok şükür

Back
X