Kızlar Merhaba,
Forumu bulamadığım için yazamıyorum. Ama şimdi aklıma geldi eski mesajlardan buldum.
dilfeza
çooook sevindim Rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim en doğru zamanı biliiyor o zaman mucizelerimizi gönderiyor. Kalp atışını falan duydunuz mu ? İnşallah sağlıkla doğsun kuzucuk...
ferb
Nasılsın canım? Kilo problemi mi var? Dinlenmeye çalış bol bol hamilelik şekeri çok zor gerçekten Az kaldı Allah yardımcınız olsun mutlaka dr un gerekeni söylüyordur. Maşallah 36. haftaya gelmişsiniz. Az kaldı Allah'ın izni ile sağlıkla alacaksın kucağına anne sütü ile hızla toparlar bebişin hiç merak etme...Gelişmeleri yaz mutlaka...
Z
zaynap
tüp bebek girişimine çok sevindim. İnşallah bu sefer olacak arkadaşım, hayırlı müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canım benim. Dualarım seninle arkadaşım. Bizler bu işin zorluğunu üzüntüsünü çok çektik Allah kimseyi bu yolda oyalamasın...Transfer sonrası bol bol ananas ye bebeğin tutunmasında çok önemli rolü varmış. Ben de bol bol yemiştim. Rabbim ol dedikten sonra gerisi vesile zaten ama olsun... Müjdeli haberlerini bekliyoruz. Ama hemen oğluna söyleme bence Kalp atışını duyana kadar bekle derim. İnsan başından kötü tecrübeler geçince beklemek istiyor çünkü inşallah müjdeni vereceksin evladına.... @Enfal97 nasılsın canım? Bebiş nasıl ? uykuları düzeldi mi biraz? Bu yıl işe dönecek misin? Merak ettim seni, şimdi okudum eski mesajlarımızı nasıl destek olmuşuz nasıl güç vermişiz birbirimize insan hiç tanımadan tanımış kadar oluyor gerçekten dertler ortak olunca çok şükür biz kavuştuk inşallah diğer arkadaşlar da kavuşacak...
@azerinnn nasılsın canım benim? resimden gördüm üçüzler büyümüş maşallah kalabalık kocaman bir aile oldunuz :) Nasıl kuzucuklar bakarken zor olmuştur sana. Yardımcın varmıydı? Anlaşabiliyorlar mı ? Ablaları nasıl?
bebek.anne
selam canım bizim kucukların doğumgünleri yaklaşıyor :) Az kaldı. Yürüyor mu? Nasılsınız bakalım ?
Gelelim bize Minik kızım 5 gün sonra 1 yaşına basacak Allah'ın izni ile çok güzel sevimli bir bebek, ufak tefek kelimeleri var. Hadi (herhangi bişey yapmak istediğinde hemen başlıyor. Hadi Hadi. Uyandığında yataktan alayım diye ellerini uzatıp Hadi Hadi diyor ya da Park salıncak görünce başlıyor Hadi Hadi) Anniaaa , Bababa , Adi (Abisi oluyor :) Mamma, Nünü (emzik), buuuu (su) uyumayan güzel kendisi gündüz babaannesinde mis gibi uyuyor ama bende ne hafta sonları ne gece uyku yok :) Sıralıyor 15-20 sn ayakta duruyor ama henüz yürümeye cesaret yok, evin merdivenlerine takmış durumda bir anda ortadan kaybolup merdivene gidiyor :) Şimdi kapı taktık rahat ettik. Kimseyi yabancılamıyor. Herkese gülücük bir kucak dolusu sevgi :) Zaten bembeyaz tenli süt gibi :) Birde sarışın mavi gözlü olunca herkes yabancı zannediyor :) Hele tatilde çok komikti yolda hiç tanımadığımız insanlar durdurup resmini çekiyordu :) İstanbulda bir ajans görmüş Arkadaşımın Facebooku üzerinden bize ulaştı ama çok düşünmedik reklam için götürüp getirmek zor olur diye bakalım ilerde düşünürsek oynadığımız reklamı yazarım :) Bizde durumlar böyle hepinizi çok öpüyoruz...Sevgiler :)