İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlarrŕrr bugün hastaneye gittim yine yumuşlarim 17 18 mm olmuş görünürde 7 yumurtam var p.tesi toplama işlemleri yapılacak size sorum şu toplama işleminden kaç gün sonra yumurtaların kalitesi hakkında bilgi veriyorlar birde transfer ne zaman yapılıyor ve dikkat etmem gereken durumlar ne tecrübelerinize ihtiyacım var ve dualarınıza

Kızlarrŕrr bugün hastaneye gittim yine yumuşlarim 17 18 mm olmuş görünürde 7 yumurtam var p.tesi toplama işlemleri yapılacak size sorum şu toplama işleminden kaç gün sonra yumurtaların kalitesi hakkında bilgi veriyorlar birde transfer ne zaman yapılıyor ve dikkat etmem gereken durumlar ne tecrübelerinize ihtiyacım var ve dualarınıza
Ertesi gün kaçının döllendiğiyle ilgili arıyorlar
Sonrasında yumurtaların durumuna göre genelde 3.gün ya 5. Gün transfer oluyor
Benim 7 taneydi en kaliteli gördüğü 2 tanesini 3.gün koydular bakalım sonuç bekliyoruz

Ertesi gün kaçının döllendiğiyle ilgili arıyorlar
Sonrasında yumurtaların durumuna göre genelde 3.gün ya 5. Gün transfer oluyor
Benim 7 taneydi en kaliteli gördüğü 2 tanesini 3.gün koydular bakalım sonuç bekliyoruz
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın yaa inşallahhh inşallahhh

Aaaa hadi hayırlısı olsun kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin Rabbim çabalarımızı boşa çikarmasın
Aminnnnn 15 tane yumurta topladilar 9 tane embryo 5. güne geldi, ama translokasyon var bende 2 tanesi saglikli geldi, insAllah hepimiz icin hayirlisi olur

Kizlar herkese merhaba bu topigi iyiki gordum bir kizim var kardes istiyoruz olmuyor. Fshim biraz yuksek amh 1,5 tuo bebek dusunuyoruz sezeryandan sonra infertilite olan var mi aramizda bana oyle geliyor cunku kizima ilk iliskide hamile kaldim... Simdi ise bir sorun var eminim..sizlerdeki problemlerneydi

Kizlar herkese merhaba bu topigi iyiki gordum bir kizim var kardes istiyoruz olmuyor. Fshim biraz yuksek amh 1,5 tuo bebek dusunuyoruz sezeryandan sonra infertilite olan var mi aramizda bana oyle geliyor cunku kizima ilk iliskide hamile kaldim... Simdi ise bir sorun var eminim..sizlerdeki problemlerneydi
Benimsebepsiz canım bi sebep bulamadılar... amh 3,97 kızım 4,5 yaşında 2 uıldır olmadı

Merhaba bende ıkıncı çocuğum ıcın tüp bebeğe basladım tekrar oğlum 6,5 yaşında

Aminnnnn 15 tane yumurta topladilar 9 tane embryo 5. güne geldi, ama translokasyon var bende 2 tanesi saglikli geldi, insAllah hepimiz icin hayirlisi olur
Benimde 6 yumurtam toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için maalesef transferim yapılmayacak yüzde 1 rastlanan bi olaymis bu oda bende oldu neyse herşeyde vardır bi hayır geç olsunda güç olmasın inşallah Rabbim büyük emeklerimiz boşa gitmez inşallah sen ne yaptn nasil gidiyor gelişmelerden haberdar et olurmu

Back
X