- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.361
Sağol canım iyiyim çok şükür bugünkü test sonucum böyleNasıl oldun arkadaşim merak ettim inşallah güzel haberler veririrsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım iyiyim çok şükür bugünkü test sonucum böyleNasıl oldun arkadaşim merak ettim inşallah güzel haberler veririrsiniz
bence bekle yaaa benim transferim kaldı progesteronum yüksek çıktığı için yumuşlarim donduruldu şimdi iki yumurtam döndürülmüş şansm ne olur bilmiyorum artık hayırlısı sabırla bekle ama tabi test yaparsanda mutlaka yaz burdan ama çift çizgi baya belirgin hadi inşallahSağol canım iyiyim çok şükür bugünkü test sonucum böylebugün 8. Günüm dayanamayıp birde kan vericem akşam
Kan testi yaptırdım canım 71 çıktı 8. Gün çok şükür şimdi adet sancısı gibi ağrılarım var bir şey olmaz inşallahbence bekle yaaa benim transferim kaldı progesteronum yüksek çıktığı için yumuşlarim donduruldu şimdi iki yumurtam döndürülmüş şansm ne olur bilmiyorum artık hayırlısı sabırla bekle ama tabi test yaparsanda mutlaka yaz burdan ama çift çizgi baya belirgin hadi inşallah
Düşünme yaaa başka şeylerle meşgul olmaya çalış tabiiiii banada bol bol dua etKan testi yaptırdım canım 71 çıktı 8. Gün çok şükür şimdi adet sancısı gibi ağrılarım var bir şey olmaz inşallah
ne yaptn yine test falanKan testi yaptırdım canım 71 çıktı 8. Gün çok şükür şimdi adet sancısı gibi ağrılarım var bir şey olmaz inşallah
Dün gece lekelenme şeklinde kanamam oldu maalesef iğne oldum tekrar hcg bakıldı 144 çıktı beklicez dendine yaptn yine test falan
Bebek daha erken gelmezse 26 Ağustosta inşallah canım. Dua edin bana... Siz nasılsınız?
İyiyim kızlar sağolun şu an antibiyotik kullanıyorum regln 2.gunu gel dedi doktorum geç değerim düşerse transferim yapılacak dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
ne yaptn canm merak ettimDün gece lekelenme şeklinde kanamam oldu maalesef iğne oldum tekrar hcg bakıldı 144 çıktı beklicez dendi
Çok şükür canım bugün 13. Gün değerim iyi 832ne yaptn canm merak ettim
Maşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Çok şükür canım bugün 13. Gün değerim iyi 832
Ay çok az kaldı inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maaşallah canm yaa darısı bana inşallhÇok şükür canım bugün 13. Gün değerim iyi 832
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz ne diyim hoşgeldinmerhaba ben de ikinci çocuğumu bekliyorum
Aminnnnn inşallahhhhhMaaşallah canm yaa darısı bana inşallh
Küm fe ye kün....Rabbim ol diyecek gerisi hikaye sabr sabr sabr kardeşimMerhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum.3.5yasinda bir oğlum var.Gecen yıl tüp denedim tuttu 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.sonra tüplerimde Hidrosalpenks olduğundan yani rahme iltihap akıttığı dan dolayı bebegi düşünüyormuş ameliyat oldum tamam bir sorun kalmadı dedim.bu ay tüp denedik ameliyat olmadan önce iyi kalite bir embriyom donduruldu o konuldu herşey çok güzel denildi ve sonuç negatif.Yani ben şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası.ne engel olmuş olabilir