Ay çok az kaldı inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dilfeza
yı bende merak ediyorum hiç sesi çıkmıyor inşallah herşey yolundadır.
Canim sifre sorunum oldu neyse ki buradayim cok suku4 hersey yolunda bebegimizi buyutuykruz dun doktoruma zorla cinsiyet tahmini yaptırdım kiza benziyor dedi ama cok kaptirma yine de bir ay sonra netleşir dedi fkr cooook sevindim yine de yaaa sebin ki gini minnos bir kizim olur insaallah :) ne cabuk gecti zmn ne arq bi4 yasina geldi guzel kizin allahim hayirli uzun omurler versin ..
Z
zaynap
inşallah arkadaşım seninde müjdeni alacağız
@Veson canim dusuklerine cok uzuldum oldukça fazla olmus sebebi olmamasi da ilginç acaba dua yada hocalik bir durum mu cok tanidiklarin fazla dusukler sonrasi okundular iyi tesirli hocalara sonra yavrilarini kucakladilar sifa rabbimden kimin tesir edecegi belli olmaz acaba oyle bir yol mu denesen
@zaynap canim tup tedavine ara verdijiz sanirim uzulme gev olsun guc olmasin beni hatirla tek yumurta yaşamıştı 6. Gune oda tutmadi cok uzuldik yiprandik ama bak 6 ay sonra rabbim yuzumuzu guldurdu cok sukur :) senden de guzel haberler alacagiz inaniyorum