İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Inan canim bende boyle haberleri okudukca umudum artardi rabbim hic ummadigimiz anda veriyor mucizesini tam iki bucuk sene olmadi tup bebek bile tutmadi ama bir anda en olmayacak ayda geldi bebegim .. Darisi size insaallah bu yolda ugrasan herkes hep dualarim da

Canim bugun dogum mu yapiyorsun ya umarim sagsalim almissindir kucagiba..ben tel değişikligi yaptim ve sifremi bulamadim giremedim uzun sure bugun sifremi denemeler sonucu buldum cok sukur :) elhamdulillah bizim herdey yolunda dun kontrolumuz vardi oglumla gittik minim kardesinin hareketlerini izledi ultrasondan delirdi resmen cok güzel ya ikinci ama oyle cok bekledikki her seyine heyecan yapiyoruz

Anlamaz miyiz canim oglum iki yasindaydi bebek kardes derdi buyudukce yavrum hasret duydu iyice surekli dua ederdi anne duam kabul olmuyor diyordu artik mahfoluyordum:KK43: oglum simdi oglum ekimde 5 olacak nasipse ikinci kuzumuz martta gelicek allahimin izniyle .. Dualarim sizlerle insaallah bu yolda daha fazla bekletmesin rabbim
Allah razi olsun sizden,sağlıkla kucaginizaalın inşallah )darisi İNŞALLAH en kisa zamanda bana ve tüm isteyenlere olsun...

Güzel anneler ben doğum yaptım. Görür görnez minnoşuna aşık oldum. Bu arada hepinize dua etmeyi unutnadı. Darısı başınıza inşallah :)
Yaaa inanmiyorum yerim o askini masallah subhallah... Darisi bize .. Simdi sen resmen yenilendin 40 yas dogumu coook faydali anneye:) genclik hormoni yukleniyor

Kızlar Merhaba,

Forumu bulamadığım için yazamıyorum. Ama şimdi aklıma geldi eski mesajlardan buldum. dilfeza dilfeza çooook sevindim Rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim en doğru zamanı biliiyor o zaman mucizelerimizi gönderiyor. Kalp atışını falan duydunuz mu ? İnşallah sağlıkla doğsun kuzucuk... ferb ferb Nasılsın canım? Kilo problemi mi var? Dinlenmeye çalış bol bol hamilelik şekeri çok zor gerçekten Az kaldı Allah yardımcınız olsun mutlaka dr un gerekeni söylüyordur. Maşallah 36. haftaya gelmişsiniz. Az kaldı Allah'ın izni ile sağlıkla alacaksın kucağına anne sütü ile hızla toparlar bebişin hiç merak etme...Gelişmeleri yaz mutlaka... Z zaynap tüp bebek girişimine çok sevindim. İnşallah bu sefer olacak arkadaşım, hayırlı müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canım benim. Dualarım seninle arkadaşım. Bizler bu işin zorluğunu üzüntüsünü çok çektik Allah kimseyi bu yolda oyalamasın...Transfer sonrası bol bol ananas ye bebeğin tutunmasında çok önemli rolü varmış. Ben de bol bol yemiştim. Rabbim ol dedikten sonra gerisi vesile zaten ama olsun... Müjdeli haberlerini bekliyoruz. Ama hemen oğluna söyleme bence Kalp atışını duyana kadar bekle derim. İnsan başından kötü tecrübeler geçince beklemek istiyor çünkü inşallah müjdeni vereceksin evladına.... @Enfal97 nasılsın canım? Bebiş nasıl ? uykuları düzeldi mi biraz? Bu yıl işe dönecek misin? Merak ettim seni, şimdi okudum eski mesajlarımızı nasıl destek olmuşuz nasıl güç vermişiz birbirimize insan hiç tanımadan tanımış kadar oluyor gerçekten dertler ortak olunca çok şükür biz kavuştuk inşallah diğer arkadaşlar da kavuşacak... @azerinnn nasılsın canım benim? resimden gördüm üçüzler büyümüş maşallah kalabalık kocaman bir aile oldunuz :) Nasıl kuzucuklar bakarken zor olmuştur sana. Yardımcın varmıydı? Anlaşabiliyorlar mı ? Ablaları nasıl? @bebek.anne selam canım bizim kucukların doğumgünleri yaklaşıyor :) Az kaldı. Yürüyor mu? Nasılsınız bakalım ?

Gelelim bize Minik kızım 5 gün sonra 1 yaşına basacak Allah'ın izni ile çok güzel sevimli bir bebek, ufak tefek kelimeleri var. Hadi (herhangi bişey yapmak istediğinde hemen başlıyor. Hadi Hadi. Uyandığında yataktan alayım diye ellerini uzatıp Hadi Hadi diyor ya da Park salıncak görünce başlıyor Hadi Hadi) Anniaaa , Bababa , Adi (Abisi oluyor :) Mamma, Nünü (emzik), buuuu (su) uyumayan güzel kendisi gündüz babaannesinde mis gibi uyuyor ama bende ne hafta sonları ne gece uyku yok :) Sıralıyor 15-20 sn ayakta duruyor ama henüz yürümeye cesaret yok, evin merdivenlerine takmış durumda bir anda ortadan kaybolup merdivene gidiyor :) Şimdi kapı taktık rahat ettik. Kimseyi yabancılamıyor. Herkese gülücük bir kucak dolusu sevgi :) Zaten bembeyaz tenli süt gibi :) Birde sarışın mavi gözlü olunca herkes yabancı zannediyor :) Hele tatilde çok komikti yolda hiç tanımadığımız insanlar durdurup resmini çekiyordu :) İstanbulda bir ajans görmüş Arkadaşımın Facebooku üzerinden bize ulaştı ama çok düşünmedik reklam için götürüp getirmek zor olur diye bakalım ilerde düşünürsek oynadığımız reklamı yazarım :) Bizde durumlar böyle hepinizi çok öpüyoruz...Sevgiler :)
Canım ne güzel yazmışsın İnan okurken duygulandım güzel kızını kutluyorum bir yaşında oldu artık bizde durumlar şükür iyiydi ama iki gündür el ayak ağız hastalığına yakalandık onunla mücadele ediyoruz foruma giremedim şifremi unutmuşum o yüzden bayadır girmiyordum yeniden şifre oluşturmak zor geldi hareketli bir bebek olunca evde bir aydır emekliyor her an her yerde minik tosbağam rabbim acılarını göstermesin kimsenin evladının çok zor bir bebek büyürken bir anne büyüyormuş...

Selam kızlar herkes iyidir inşallah.ben ramazanda bir düşük daha yaptım maalesef.bununla beraber 5 kayıp oldu.rabbim kızıma hayırlı uzun ömür versin.bununla beraber ben de bebek mevzusundan uzaklaşma kararı aldım korunmuyorum ama kür ilaç dr ... uğraşmıyorum da.tek çocuk fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi.rabbim en doğrusunu bilir elbette
Merhaba benimde 5 kaybım var 5 yaşında oğlum var sorununuzu araştırınız mı ben geçte olsa araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı

Bugün itibarı ile koskoca 26 kişilik sınıfta birtek benim oğlum kardeşsizoģlum dışında kardeşi olmayan bi arkadaşı daha vardı bugün annesi doğum yapmış artık sadece oğlum kaldı Rabbim sen sabrımi arttir
Sizinl
Bugün itibarı ile koskoca 26 kişilik sınıfta birtek benim oğlum kardeşsizoģlum dışında kardeşi olmayan bi arkadaşı daha vardı bugün annesi doğum yapmış artık sadece oğlum kaldı Rabbim sen sabrımi arttir
Sizinle aynı şeyi yaşıyorum çok zor bi durum ve herkesin şuna bi kardeş yap demesinden bıktım anne bizim niye bebeğimiz yok diyor 5 yaşında oğlum bazen dikkat ediyorum bebek taklidi yapıyor evde yalnız babaya düşkün ve bunun iyi tarafı cocuk gördümü hemen arkadas olma çabasında

Merhaba benimde 5 kaybım var 5 yaşında oğlum var sorununuzu araştırınız mı ben geçte olsa araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı
2 gende hererezigot var önemli genler olmadığı ama her ihtimale kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanmam gerektiği söylendi bir öncekinde kullanmama rağmdn kaybettim ki kızımda hiç kullanmamıştım.yani kayıplarımın pıhtı ile Alakası Yok.prof bazen tıp cevapsız kalır diyerek bizi gönderdi her türlü test tahlil yapıldı.neden gösterilemedi maalesef

Ben de çok istiyorum ikinciyi zaten oğlum yedi yıl uğraşla oldu imkansız gibi geliyor geçen ay tedavim yarım iptal oldu zaten tahmin ediyordum bir mucize daha istiyorum bir de artık akıllandı kardeş bebek falan diyor daha çok üzülüyorum

2 gende hererezigot var önemli genler olmadığı ama her ihtimale kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanmam gerektiği söylendi bir öncekinde kullanmama rağmdn kaybettim ki kızımda hiç kullanmamıştım.yani kayıplarımın pıhtı ile Alakası Yok.prof bazen tıp cevapsız kalır diyerek bizi gönderdi her türlü test tahlil yapıldı.neden gösterilemedi maalesef
Benimde oğlumda öyle bir sorunum yoktu sonradan oluşmuş olmalı kayıplarının vardır muhakkak bir sebebi inşallah en kısa zamanda bulursun sorununu ilk kızınıza hamile kaldığınızda bu tür sorunlar varmıydı.. ben daha iğnelere başlamadım çünkü Pko var istediğim zaman hamile kalamıyorum tedavi gerekiyor

Benimde oğlumda öyle bir sorunum yoktu sonradan oluşmuş olmalı kayıplarının vardır muhakkak bir sebebi inşallah en kısa zamanda bulursun sorununu ilk kızınıza hamile kaldığınızda bu tür sorunlar varmıydı.. ben daha iğnelere başlamadım çünkü Pko var istediğim zaman hamile kalamıyorum tedavi gerekiyor
Kayıplardan biri kızdan önce diğer 4 kayıp kızdan sonra oldu.üç kayıptan sonra yapıldı tüm tetkikler genetik histereskopi rahim filmi lupus testleri DNA hasar testi ..... aklına gelebilecek her türlü test. son 2 kayıp da tüm tetkiklerimiz yapılmıştı yani.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de maalesef zor hamile kalıyorum.senede bir falan.onun nedeeni de bulunamadı.ben de artık dr kontrol bıktım.zor oluyor onu da kaybediyorum.korunmuyorum ama artık pek de uğraşmıyorum tek çocuk fikrine alışmaya çalışıyorum hayırlısı

Kayıplardan biri kızdan önce diğer 4 kayıp kızdan sonra oldu.üç kayıptan sonra yapıldı tüm tetkikler genetik histereskopi rahim filmi lupus testleri DNA hasar testi ..... aklına gelebilecek her türlü test. son 2 kayıp da tüm tetkiklerimiz yapılmıştı yani.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de maalesef zor hamile kalıyorum.senede bir falan.onun nedeeni de bulunamadı.ben de artık dr kontrol bıktım.zor oluyor onu da kaybediyorum.korunmuyorum ama artık pek de uğraşmıyorum tek çocuk fikrine alışmaya çalışıyorum hayırlısı
Allah sabır versin çok zor sorununu bilmemek iyiki kızın var o sana hayırlı bir evlat olur inşallah. En kısa zamanda hamile kalman duasıyla umudunuzu kaybetmeyelim benim komşum 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı nasib neyse onu bekliyoruz

Allah sabır versin çok zor sorununu bilmemek iyiki kızın var o sana hayırlı bir evlat olur inşallah. En kısa zamanda hamile kalman duasıyla umudunuzu kaybetmeyelim benim komşum 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı nasib neyse onu bekliyoruz
Amin CNm rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin inşallah.senin de güzel haberler Alman dileği ile:)

Selam kızlar herkes iyidir inşallah.ben ramazanda bir düşük daha yaptım maalesef.bununla beraber 5 kayıp oldu.rabbim kızıma hayırlı uzun ömür versin.bununla beraber ben de bebek mevzusundan uzaklaşma kararı aldım korunmuyorum ama kür ilaç dr ... uğraşmıyorum da.tek çocuk fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi.rabbim en doğrusunu bilir elbette
Canım çok geçmiş olsun biliyorum o duyguları yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim en doğru zaman da sağlıklı bir bebek verecek İnşallah... İnsan bir tek kendinde var sanıyor ama öyle değil işte istisnalar hariç ikinci bebeğine hemen hamile kalanı görmedim desem yeridir. Çok zor biliyorum bende Son tedaviyi olduğum da bu son dedim hamile kaldığım da sevinemedim bile hatta eşime söylediğimde bu da gidecek nasılsa hiç sevinmeyelim demişti :( o kadar kanama böbrek iltihabı hastalıklar ve çok şükür meleğim bizimle ben çok inanıyorum zaynap ve senin hikayende mutlu bitecek inşallah...

Canım ne güzel yazmışsın İnan okurken duygulandım güzel kızını kutluyorum bir yaşında oldu artık bizde durumlar şükür iyiydi ama iki gündür el ayak ağız hastalığına yakalandık onunla mücadele ediyoruz foruma giremedim şifremi unutmuşum o yüzden bayadır girmiyordum yeniden şifre oluşturmak zor geldi hareketli bir bebek olunca evde bir aydır emekliyor her an her yerde minik tosbağam rabbim acılarını göstermesin kimsenin evladının çok zor bir bebek büyürken bir anne büyüyormuş...
Ay çok geçmiş olsun arkadaşım Çok salgın varmış Allah acil şifalar versin inşallah Benim minik cadı da öyle kıpır kıpır Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç mühim değil canım

Canım çok geçmiş olsun biliyorum o duyguları yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim en doğru zaman da sağlıklı bir bebek verecek İnşallah... İnsan bir tek kendinde var sanıyor ama öyle değil işte istisnalar hariç ikinci bebeğine hemen hamile kalanı görmedim desem yeridir. Çok zor biliyorum bende Son tedaviyi olduğum da bu son dedim hamile kaldığım da sevinemedim bile hatta eşime söylediğimde bu da gidecek nasılsa hiç sevinmeyelim demişti :KK43: o kadar kanama böbrek iltihabı hastalıklar ve çok şükür meleğim bizimle ben çok inanıyorum zaynap ve senin hikayende mutlu bitecek inşallah...
Sağol CNm herşey nasip kısmet.mevlam neyler ,neylerse güzel eyler .daha neler yaşayacağız bekleyip göreceğiz.sen neler yaptın? İyisindir inşallah

Back
X