İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Benim oyle oldu cnm. Ogluma 7. Ayda gebe kaldım kendi kendine. Ikinci icin 2.5 seme denedik tup bebek denedil negatof oldu. En son haziranda yine rabbimin mucizesi kendi kendine oldu şükürler olsun. Umarim sizinde biran önce gelir mucizeniz

allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıkla

Ben bu fikre katılmıyorum benim 7 embriyom vardı 2 si 3. Gün transfer oldu diğer beşi kaliteli ilerlemedi dondurulmadı bile
Embriyogumuz ana rahminin en iyi dış ortamdan çok daha güvenli olduğunu söylemişti
Çok şükür ikisi de benimle.
Bu işler kısmet inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize
Tüp bebek çok stresli bi iş
Benim zaten 3.gun transferden bir cocugum var.ben de oyle dusunuyorum ama dr um artik 5.gun transferi yapiyo.cunku bir denemem de 3.gun transferi kimyasal gebelik oldu.5.gune ulasmiyorsa yine aynisi olur diyor

hamişim sağlıkla kavuşun evladlarınıza inşallah
ne mutlu ikiz geliyor demek. benimde elimde 3 tane 3. gün embriyosu var 8 embriyodan benimde 5 tanesi 5. güne gidemedi
5. gün embriyosu hakkında o kadar şey söyleniyorki bende korkuyorum acaba benimkiler tutmaz mı diye
ben ilkinde bir isteyeceğim böyle bir hakkım var mı bilginiz varmı yaşım 40
Amin... devlete mi gidiyorsunuz? Biz özele gittik 2 tane koyarmısınız dedik onlarda ikiz gebeliğin riskini kabul ediyorsanız koyarız dediler
Siz 1 embriyo koyulmasını mı istiyorsunuz anlamadım tam olarak

Amin... devlete mi gidiyorsunuz? Biz özele gittik 2 tane koyarmısınız dedik onlarda ikiz gebeliğin riskini kabul ediyorsanız koyarız dediler
Siz 1 embriyo koyulmasını mı istiyorsunuz anlamadım tam olarak

canım bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum
evet transfer sırasında bir embriyo transferi istiyorum desem olurmu iki koyar mı
ben 40 yaş olunca iki konuluyormuş onu duyuyorum da

Kizlar nerelerdesiniz yaaa yine yalnız kaldım buralarda tedavi gören umutlu anneler ne durumdasınız bu ayki adetimle yine yeni yeniden tüp bebek tedavime başlıyorum dualariniza benide katin inşallah

kızlar ılkı dogal ıkıncı tup bebek bıle tutmadı var mı benım gıbı ? neler yapıyorsunuz bu asamada ? bı umut verın nolur

kızlar ılkı dogal ıkıncı tup bebek bıle tutmadı var mı benım gıbı ? neler yapıyorsunuz bu asamada ? bı umut verın nolur
canım dondurulmuş varmı elinde kalan

bünye ve maddi olarak gücün varsa pes etme yaşın kaç canım

neden tüp bebege karar verdiniz

benim bir kızım var çok şükür. evlendiğim ay hamile kaldım
ancak birşeyler değişmiş olacak ki bir kardeşi olmuyor. kızım erken doğdu gelişimi ilerlemediği için sezeryan ile aldılar.biz bir senedır denıyoruz olmuyor. başta benım sorunum fsh sandım ama spermlerde morfoloji ve ileri hızlı harekette de sorun var morfolojı 0. ileri hızlı hareket yok ılerı yavas hareket % 20. ve tüp bebeğe karar kıldık. brüksel tüp bebek merkezine gıtmeyı seçtik bıraz arastırdıktan sonra. hersey normal ılerledı. 15 yumurtam toplandı. 1o tanesi döllendi ve transfer günü 4 tane a+ cok cok ıyı kalitede embriyonuz var dedıler. diğerleri biraz daha yavaş gelişmişler ancak onlarıda izlicez gelişirler ise dondurucaz dediler kabul ettık. ılk denememız negatıf ıle sonuclandı. yıkıldım resmen. çünkü daha önce düşüğüm yokbir canlı dogumum var. rahim filmim temiz rahım kalıngılım ıyıydı. 4 5 gun agladım sonucu aldıktan sonra sonra dusundum neden olmadı embrıyo cok kalıtelı dedıler ısrarla. o zaman rahmımde bır sorun olmalı dedım. doktorla gorustum hıc bır ıslem yapmadan ıkıncı transferı yapmaktan yana olduklarını soyledıler. oysa ben herseye hazırım dedım hıstereskopı, rahım cızme, cr56 testi, gebelik aşısı, intralipid serum. ancak bır canlı dogumumun olması ve dusuk yapmamam tum bunları gereksız kılıyormus. gerek olsaydı bız zaten soylerdık dedıler. haklılar belkıde ama ben ıkıncı negatıfı almaktansa tum testlerın yapılmasından yanayım ınanılmaz korkuyorum negatıf almaktan.Dayanamadım ve kanda pıhtılasma ve kromozom analızı ıcın esımde bende kan verdik gecen hafta. 2 hafta sonra pıhtılasma sonuclarımız cıkıyor 2 ay sonrada kromozom analızımız. en Azından bu sonucları bekleyıp hareket etmek ıstıyoruz. kromozomlarda bozukluk cıkar ıse a+ kalıtede olan embrıyoları pgt ye gondermek ıstıyorum ve ıntralipid serum almakta cok kararlıyım umarım doktorumda beni bu yolsda destekler. Yücel hocadan en pozıtıf enerjı aldım. işinin ehli oldugu bellı konusmalarından.gayet net konuşan birisi severim ben net doktorları. embriyalog fatih bey ve gokhan beyde ne sorsak yanıtladılar. suanda 7 embrıyomuz donduruldu. 3 u cok ıyı kalıtede dıgerlerı de 5. gun embrosu ama yavas gelıstıler sanırım. umarım ikinci dememız basarılı olur bır yavrum daha olur. ve bır sorum daha olcak transferden sonra sürgü ile idrar yaparken hafıf ıkınmıs gıbı hıssettım bırde transfer masasından hemen sedyeye gectım 84 kıloyum zorlandıgımı dusunuyorum orda da.ve son olarak sızce dondurulmus embrıyo transferını ne zaman yaptırmalıyım ? eşim ocak ayını bekleyelım dıyor bende en azından pıhtılasma sonucumuz cıksın dıyorum kasımda yada ocakta olsun dıyorum sızler kac ay ara verdınız ? benım aklım cok karısık kusura bakmayın..

benim bir kızım var çok şükür. evlendiğim ay hamile kaldım
ancak birşeyler değişmiş olacak ki bir kardeşi olmuyor. kızım erken doğdu gelişimi ilerlemediği için sezeryan ile aldılar.biz bir senedır denıyoruz olmuyor. başta benım sorunum fsh sandım ama spermlerde morfoloji ve ileri hızlı harekette de sorun var morfolojı 0. ileri hızlı hareket yok ılerı yavas hareket % 20. ve tüp bebeğe karar kıldık. brüksel tüp bebek merkezine gıtmeyı seçtik bıraz arastırdıktan sonra. hersey normal ılerledı. 15 yumurtam toplandı. 1o tanesi döllendi ve transfer günü 4 tane a+ cok cok ıyı kalitede embriyonuz var dedıler. diğerleri biraz daha yavaş gelişmişler ancak onlarıda izlicez gelişirler ise dondurucaz dediler kabul ettık. ılk denememız negatıf ıle sonuclandı. yıkıldım resmen. çünkü daha önce düşüğüm yokbir canlı dogumum var. rahim filmim temiz rahım kalıngılım ıyıydı. 4 5 gun agladım sonucu aldıktan sonra sonra dusundum neden olmadı embrıyo cok kalıtelı dedıler ısrarla. o zaman rahmımde bır sorun olmalı dedım. doktorla gorustum hıc bır ıslem yapmadan ıkıncı transferı yapmaktan yana olduklarını soyledıler. oysa ben herseye hazırım dedım hıstereskopı, rahım cızme, cr56 testi, gebelik aşısı, intralipid serum. ancak bır canlı dogumumun olması ve dusuk yapmamam tum bunları gereksız kılıyormus. gerek olsaydı bız zaten soylerdık dedıler. haklılar belkıde ama ben ıkıncı negatıfı almaktansa tum testlerın yapılmasından yanayım ınanılmaz korkuyorum negatıf almaktan.Dayanamadım ve kanda pıhtılasma ve kromozom analızı ıcın esımde bende kan verdik gecen hafta. 2 hafta sonra pıhtılasma sonuclarımız cıkıyor 2 ay sonrada kromozom analızımız. en Azından bu sonucları bekleyıp hareket etmek ıstıyoruz. kromozomlarda bozukluk cıkar ıse a+ kalıtede olan embrıyoları pgt ye gondermek ıstıyorum ve ıntralipid serum almakta cok kararlıyım umarım doktorumda beni bu yolsda destekler. Yücel hocadan en pozıtıf enerjı aldım. işinin ehli oldugu bellı konusmalarından.gayet net konuşan birisi severim ben net doktorları. embriyalog fatih bey ve gokhan beyde ne sorsak yanıtladılar. suanda 7 embrıyomuz donduruldu. 3 u cok ıyı kalıtede dıgerlerı de 5. gun embrosu ama yavas gelıstıler sanırım. umarım ikinci dememız basarılı olur bır yavrum daha olur. ve bır sorum daha olcak transferden sonra sürgü ile idrar yaparken hafıf ıkınmıs gıbı hıssettım bırde transfer masasından hemen sedyeye gectım 84 kıloyum zorlandıgımı dusunuyorum orda da.ve son olarak sızce dondurulmus embrıyo transferını ne zaman yaptırmalıyım ? eşim ocak ayını bekleyelım dıyor bende en azından pıhtılasma sonucumuz cıksın dıyorum kasımda yada ocakta olsun dıyorum sızler kac ay ara verdınız ? benım aklım cok karısık kusura bakmayın..
canım allah bağışlasın evladını bence acele etme kromozam testi ile pıhtılaşma testlerini bekle derim
normalde iki ay sonra dondurulmuş embriyo transferine başlayabilirsin diye biliyorum
benim şimdiye kadar hiç transfer olmadım daha opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu benim
şu an opu sonrası adet olmayı bekliyorum gelmiyor bir türlü 12. gün bugün
gelsin miyon var o alınacak benimde canım rahim hazır olunca ocakta transfer olacak arkadaşım benim

drun iyi bir dr bence ona güven internette güzel yorumlar var onun icin

canım allah bağışlasın evladını bence acele etme kromozam testi ile pıhtılaşma testlerini bekle derim
normalde iki ay sonra dondurulmuş embriyo transferine başlayabilirsin diye biliyorum
benim şimdiye kadar hiç transfer olmadım daha opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu benim
şu an opu sonrası adet olmayı bekliyorum gelmiyor bir türlü 12. gün bugün
gelsin miyon var o alınacak benimde canım rahim hazır olunca ocakta transfer olacak arkadaşım benim

drun iyi bir dr bence ona güven internette güzel yorumlar var onun icin
canım peki intralipid konusunda cok ısteklıyım cunku belkıde bagısıklık sıstemım kabul etmıyor yavruyu. bu surecte de regenesıs hap kullanıyorum esımede bazı vıtamın takvıyelerı aldım ve ıkı tane kür yaptım belkı kendılıgınden olur dıye. bırde b12 ıgnesı yaptırıyorum kendıme haftada 1, 5 kez yaptırcam. elımden gelenı yapıyorum ınsallah olur hepımızın bekledıgı hemencık gelır.

Arkadaslar kader orttaklarim nasil gidiyor tedavileriniz:) ben bugun bebegimin kiz oldugunu öğrendim cok mutluyum :anneadayı::KK61:
Ayýyyy ne güzel yaaa hergun yeni bir hamile haberi alarak düşe kalka umutlu umutsuz devam ediyorum işte bu ay regl olunca dil baştan tüp bebek tedavisine geri dönüyorum umarım herşey yolunda giderde bende ve bekleyen herkes bu mutluluğu yaşar

Ayýyyy ne güzel yaaa hergun yeni bir hamile haberi alarak düşe kalka umutlu umutsuz devam ediyorum işte bu ay regl olunca dil baştan tüp bebek tedavisine geri dönüyorum umarım herşey yolunda giderde bende ve bekleyen herkes bu mutluluğu yaşar
Inanki sende bizler gibi birbgun cinsiyet yazacaksin emin ol buna dualarım seninle hep aklimdasinuz

tebrik ederim arkadaşım tüp bebekle mi kavuştunuz ikinci evladınıza
allah tamamına erdirsin
Canim aralik ayinda negatif bir tup denememiz oldu. Uzerinden 6 ay geçti kendiliğinden hamile kaldim rabbimin mucizesi. Oglum var 5 yasinda oda kendi kendine dogal yoldan gelmisti. Sikdi kizima 2.5 sene uzerine 4 aylik hamileyim

Canim aralik ayinda negatif bir tup denememiz oldu. Uzerinden 6 ay geçti kendiliğinden hamile kaldim rabbimin mucizesi. Oglum var 5 yasinda oda kendi kendine
bu sayfada kendiliğinden gebe kalabilen ikinci arkadaş olarak sizi görüyorum.
allah bağışlasın evladlarını arkadaşım sağlıkla büyüt

benimde oğlum 10 yaşında allah bağışlarsa
5,5 yıldır ikinci evladımı istiyorum bir dış gebelik yaşadım geçtiğimiz şubat ayında
oğlumada doğal olarak gebe kaldım dış gebilikte de

şimdi tüp bebek sürecindeyim olmazsa bu tüp bebek sizler bana ümid oluyorsunuz
doğal olarak gebe kalabilmem için maşallah arkadaşım

bu sayfada kendiliğinden gebe kalabilen ikinci arkadaş olarak sizi görüyorum.
allah bağışlasın evladlarını arkadaşım sağlıkla büyüt

benimde oğlum 10 yaşında allah bağışlarsa
5,5 yıldır ikinci evladımı istiyorum bir dış gebelik yaşadım geçtiğimiz şubat ayında
oğlumada doğal olarak gebe kaldım dış gebilikte de

şimdi tüp bebek sürecindeyim olmazsa bu tüp bebek sizler bana ümid oluyorsunuz
doğal olarak gebe kalabilmem için maşallah arkadaşım
Kesinlikle öyle umidini hic kaybetme ben artik 2.5 snee boyunca onca ilaca rağmen ve tup olmayinca bir ara cok umutsuzdum fkt hic beklemediğim ve gerçekten cinselliği çocuk icin yapmadığimiz ayda geldi bebeğim ;)

Kesinlikle öyle umidini hic kaybetme ben artik 2.5 snee boyunca onca ilaca rağmen ve tup olmayinca bir ara cok umutsuzdum fkt hic beklemediğim ve gerçekten cinselliği çocuk icin yapmadığimiz ayda geldi bebeğim :KK66:
tekrar teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun desteğin için
inşallah benimde gelir

Back
X