İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

bu sayfada kendiliğinden gebe kalabilen ikinci arkadaş olarak sizi görüyorum.
allah bağışlasın evladlarını arkadaşım sağlıkla büyüt

benimde oğlum 10 yaşında allah bağışlarsa
5,5 yıldır ikinci evladımı istiyorum bir dış gebelik yaşadım geçtiğimiz şubat ayında
oğlumada doğal olarak gebe kaldım dış gebilikte de

şimdi tüp bebek sürecindeyim olmazsa bu tüp bebek sizler bana ümid oluyorsunuz
doğal olarak gebe kalabilmem için maşallah arkadaşım
selam canim hikayemiz aynı benim kizımda on yasinda 6 yıla yakindir olmuyor ve hic gebelik yasamadim bunca yildir. Bir sebepte bulunamadi malesef ve artik tupbebekten baska carem olmadigini anladim

selam canim hikayemiz aynı benim kizımda on yasinda 6 yıla yakindir olmuyor ve hic gebelik yasamadim bunca yildir. Bir sebepte bulunamadi malesef ve artik tupbebekten baska carem olmadigini anladim
allah bağışlasın arkadaşım evladını yaşınız kaç
hiç zaman kaybetme ben 40 yaşındayım ben olmayınca artık beklemek istemedim eşimde benimle aynı kararda olunca ağustos sonunda tüp bebek tedavisi için start verdik ve dr ile ilk görüşme ve muayenem oldu.
Dr eylül adeti ile tedavi ile başladı

allah bağışlasın arkadaşım evladını yaşınız kaç
hiç zaman kaybetme ben 40 yaşındayım ben olmayınca artık beklemek istemedim eşimde benimle aynı kararda olunca ağustos sonunda tüp bebek tedavisi için start verdik ve dr ile ilk görüşme ve muayenem oldu.
Dr eylül adeti ile tedavi ile başladı
Siz hic zaman kaybetmemekte en iyisini yapmissıniz. Ben otuz yasina girdim ve simdiden tehlike canları caliyor gibi geliyor bana :) 20 li yaslarda cocuk dogurma isini bitirmek isterdim ama nasip olmadı. Hangi hstaneye gidiyorsunuz

Siz hic zaman kaybetmemekte en iyisini yapmissıniz. Ben otuz yasina girdim ve simdiden tehlike canları caliyor gibi geliyor bana :) 20 li yaslarda cocuk dogurma isini bitirmek isterdim ama nasip olmadı. Hangi hstaneye gidiyorsunuz
ben zaten 27 yaşında evlendim hemen gebe kalamadım o zaman da oğlumu 30 yaşında doğurdum.

bende hep diyorum keske ara vermeden devam etseydim oğlum konuşamadı onunla ilgileniyordum yeni bebek gelirde onu ihmal ederim diye erteledim o düzeldi ben istedim nasip olmadı

ben istanbul bahçeci fulya da tedavi oluyorum canım

ben zaten 27 yaşında evlendim hemen gebe kalamadım o zaman da oğlumu 30 yaşında doğurdum.

bende hep diyorum keske ara vermeden devam etseydim oğlum konuşamadı onunla ilgileniyordum yeni bebek gelirde onu ihmal ederim diye erteledim o düzeldi ben istedim nasip olmadı

ben istanbul bahçeci fulya da tedavi oluyorum canım
Ah o keskeler.. Insallah tedaviniz pozitifle sonuclanir. Tedavi asamalarinizi yazın lütfen

Ah o keskeler.. Insallah tedaviniz pozitifle sonuclanir. Tedavi asamalarinizi yazın lütfen
yazarım tabiki sizde kararınızı verin hemen uygulayın arkadaşım
ben şuan opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu
ocak ayında transfer olacak rahimde miyon var o alınacak gelecek hafta
sonra rahim hazır olduğunda transfer ocak ayı diye düşünüyor drum

siz nerde yaşıyorsunuz

yazarım tabiki sizde kararınızı verin hemen uygulayın arkadaşım
ben şuan opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu
ocak ayında transfer olacak rahimde miyon var o alınacak gelecek hafta
sonra rahim hazır olduğunda transfer ocak ayı diye düşünüyor drum

siz nerde yaşıyorsunuz
Istanbul. Bende merkez arayısindayım maddiyat olarak hazirlanmaya calısıyorum ve en azindan okullar icin ara tatil olsun istiyorum bakalim nasip. Sizin gittiginiz merkezin ücreti ne kadar. Hep sebepsiz deniliyor insallah tupbebek asamasında bir sorun daha cıkmaz

Istanbul. Bende merkez arayısindayım maddiyat olarak hazirlanmaya calısıyorum ve en azindan okullar icin ara tatil olsun istiyorum bakalim nasip. Sizin gittiginiz merkezin ücreti ne kadar. Hep sebepsiz deniliyor insallah tupbebek asamasında bir sorun daha cıkmaz
bir kere gebe kalan kadınlarda daha rahat sonuç aldıklarını söyledi drum ama sonuçta nasip işi bu dedi

canım benim miyon ameliyatıda girdiğinden ücret yüksek ama sorun yoksa 8-10 bin TL arası değişiyor

biz kredi cektik

bir kere gebe kalan kadınlarda daha rahat sonuç aldıklarını söyledi drum ama sonuçta nasip işi bu dedi

canım benim miyon ameliyatıda girdiğinden ücret yüksek ama sorun yoksa 8-10 bin TL arası değişiyor

biz kredi cektik
Evet bana asilama yapan doktorumda aynisini demisti insallah öyledir. Rahim önceden kabul etmis gebeligi sonrakinde daha kolay demisti. Ben hastane ücretini pesin ilaclari ve ekstra cikarsa birsey kredi karti düsunuyorum bakalim. Miyom oldugunu önceden biliyormuydun

Evet bana asilama yapan doktorumda aynisini demisti insallah öyledir. Rahim önceden kabul etmis gebeligi sonrakinde daha kolay demisti. Ben hastane ücretini pesin ilaclari ve ekstra cikarsa birsey kredi karti düsunuyorum bakalim. Miyom oldugunu önceden biliyormuydun
bu 5 yıllık süreçte iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum ama tekrarladı gebelik oluşmasına ihtimal vermiyor bulunduğu noktada drum bu sefer tekrarlamayacak dedi inşallah öyle olur tıp fakültesinde yapıldı öncekiler bu sefer özelde yaptırıyorum bahçecide

en son geçtiğimiz kasımda oldu miyon operasyonu şubatta gebe kaldım tekrarlamadan gebe kalabildim ama bu seferde dış gebelik ile gebeliğim mart ayında sonlandırıldı

bir kez denemek istedik eşimle tüp bebeği ilerde pişmanlığımız olmasın diye çıktık bu yola hakkımızda hayırlısı

sende gelişmeleri yaz arkadaşım

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah buradan müjde yazacaksın sende :anneadayı::emir_bebek:
Yok hürrem yaa Allah hayırlisini versin ama yine ertelendi progesteron değerim bir anda yükseliyor onu kontrol altina almaya çalışıyor doktorum şimdilik yasmin kullanicam bir ay yani önümüzdeki aya kaldı tüp bebek

Arkadaşlar tüp bebek transferinden önceki son progesteron değeriniz kaçtı lütfen zahmet olmazsa paylaşırmisiniz

Kizlar belki basina gelen vardir lütfen yardimci olun. Gecen ay ara kanamalarim oldu doktor progestan verdi sonra normal adetini olacaksin dedi. Ilac bittikten sonra 4. Gun az bi leke geldi ve kesildi akinti beyaza döndü. Bugun 9. Gun ve hala normal adetim gelmedi normalmi bu kadar gecikme

Kizlar belki basina gelen vardir lütfen yardimci olun. Gecen ay ara kanamalarim oldu doktor progestan verdi sonra normal adetini olacaksin dedi. Ilac bittikten sonra 4. Gun az bi leke geldi ve kesildi akinti beyaza döndü. Bugun 9. Gun ve hala normal adetim gelmedi normalmi bu kadar gecikme
Test yap bence belli mi olur belki gebesindir

Kızlar yarın kist için bi operasyon geçirilen dua edin bana yol arkadaşlarim
geçmiş olsun arkadaşım sağlıkla atlat inşallah
bende cuma günü 1,5 cmlik miyonu aldırdım histereskopi ile
artık transfere hazırlanıyoruz rahim hazır olduğunda ocakta transfer var

Back
X