- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.501
Kızlar nasılsınız tedavileriniz ne durumda az önce özel msj kutuma baktimda kiminle özelden msjlaştiysam birkaç ay sonra hamile kaldığını yazmış ne güzel darısı bana olsun Rabbim ve tüm bekleyenlere inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım :) Minnoş 2 aylık oldu. Uyumlu ve çok tatlı minnoşum. Abisi de kardeşini çok seviyor. Ancak 42 günlükken makat bölgesinde bir şişlik farkettim. Hemen aynı gün çocuk cerrahına götürdük. O zamana kadar hiç bilmediğim bir rahatsızlık olan perianal apse olmuş minnoşum. Tedavisi zor, sıkıntılı, ameliyat gerektiren ama bazen ameliyatın bile çare olmadığı bir hastalıkmış. Çok üzüldüm tabii. Çok dua ettim geçsin diye. İki hafta antibiyotik tedavisi gördük. Sabah akşam batikonlu sıcak su oturma banyoları yaptırdım. Çok şükür ki apse iki haftada tamamen geçti. Doktor çok şanslı olduğumuzu bu hastalığın çoğu zaman medikal tedaviyle geçmediğini söyledi. Tedavi biteli iki hafta oldu. Şükürler olsun ki apse nüks etmedi. Hala koruyucu tedavi olarak sıcak oturma banyosu yaptırıyorum.ferb naber canım, nasıl gidiyor? Bebiş iyi mi ? Abiyle arası nasıl?
Maşallah canım çok sevindim :)Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Arkadaslar kader orttaklarim nasil gidiyor tedavileriniz:) ben bugun bebegimin kiz oldugunu öğrendim cok mutluyum![]()
Aaaa çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim inşallah tekrar etmez. Bende duymamıştım hiç. ikinciler çok nazlı geldikleri için pek kıymetliler galiba minnoş çok şımarık olacak bizim herkes üzerine titriyor oda çok sevimli bir bebek 15 aylık oldu artık ufak ufak konuşuyor şimdi en tatlı zaman gerçekten :)Merhaba canım :) Minnoş 2 aylık oldu. Uyumlu ve çok tatlı minnoşum. Abisi de kardeşini çok seviyor. Ancak 42 günlükken makat bölgesinde bir şişlik farkettim. Hemen aynı gün çocuk cerrahına götürdük. O zamana kadar hiç bilmediğim bir rahatsızlık olan perianal apse olmuş minnoşum. Tedavisi zor, sıkıntılı, ameliyat gerektiren ama bazen ameliyatın bile çare olmadığı bir hastalıkmış. Çok üzüldüm tabii. Çok dua ettim geçsin diye. İki hafta antibiyotik tedavisi gördük. Sabah akşam batikonlu sıcak su oturma banyoları yaptırdım. Çok şükür ki apse iki haftada tamamen geçti. Doktor çok şanslı olduğumuzu bu hastalığın çoğu zaman medikal tedaviyle geçmediğini söyledi. Tedavi biteli iki hafta oldu. Şükürler olsun ki apse nüks etmedi. Hala koruyucu tedavi olarak sıcak oturma banyosu yaptırıyorum.
Prensesin nasıl. Bir yaşını geçti tabii. Tam tatlı zamanı şimdi :)
yok malesef bende gonal f vurmuyorum cuma falan toplama işlemlerim yapılacak nasip olursa haftaya da transferim olucakVar mi yeni gelişmelerben bu ay adet olunca 2. Asilamaya gecicem nasip olursa
![]()
Canim dualarim seninle bize güzel haberler ver insaallah.. Hakkinda em güzeli en hayirlisi olsunKızlar salı günü transferim olucak Rabbim izin verirse sizler ne durumdasınız dua edin banada
İnşallah canm inşallah duaya çok ihtiyacım var yarın saat 11 de transferin inşallah bklmCanim dualarim seninle bize güzel haberler ver insaallah.. Hakkinda em güzeli en hayirlisi olsun
Tmmdir cnm.mutlaka edicem dua allahik guzel guzel bebisler versin iki mi tek mi koyulacakİnşallah canm inşallah duaya çok ihtiyacım var yarın saat 11 de transferin inşallah bklm
Ayy hadi inşallah. Güzel haberinle şenlensin inşallah buralar :) Ne zaman belli olacak. Bende heyecan yaptım şimdi :)Kızlar transferim yapıldı 2 tane 3.gün embriyosu dua edin bana
Ohhh beee nihayet birinizden ses geldi salı günü oldu transferim yani bun 4.gun haftaya c.tesi belli olacak dua et banada sen neler yaptnAyy hadi inşallah. Güzel haberinle şenlensin inşallah buralar :) Ne zaman belli olacak. Bende heyecan yaptım şimdi :)
Olmasını canı gönülden istiyorum gerçekten. Biz çok uzun yıllardır bunun için bekledik. Şimdi hepimiz mutlu sona erersek eğer, tamam olacağız:)Ohhh beee nihayet birinizden ses geldi salı günü oldu transferim yani bun 4.gun haftaya c.tesi belli olacak dua et banada sen neler yaptn
Ahh amin arkadaşım aminnn bi ben kaldım zaten inşallah sıra bendedir hayırlısı ileOlmasını canı gönülden istiyorum gerçekten. Biz çok uzun yıllardır bunun için bekledik. Şimdi hepimiz mutlu sona erersek eğer, tamam olacağız:)
Ben miniğimi büyütüyorum. Rabbime binlerce şükür olsun sağlığı keyfi herşey yolunda. Bir hafta önce işe başladım. Ama yarı zamanlı başladığım için çok sıkıntı olmuyor. Darısı başına inşallah :)
İnsallahhhh yerleşiyordur minikler saglikla hayirla nasip olsun gelsinler artiknerdesiniz kızlar yaa