Canım benim sana zorla doğurtturacak hali yok ya. nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama hapsa haplarını iyi sakla, iğneyse gününü geçirme, eğer kondomsa için çok zor çünkü iş tek bir iğneye bakar.. Ayrıca maddi destekle baba olunmaz, çocuk tek kalmasın diye kardeş de yapılmaz ne kardeşler var birbirlerine düşman. oğlunuz ileride evlendiği baba olduğu zaman yalnız olmayacak zaten. Hiperaktif bir çocuk büyütmek hiç kolay değil ben öğretmenim sınıfımda kaç tane öyle çocuklar oldu ve hem ailesine hem öğretmenlerine büyük sorumluluk. Bir de bütün bunlar arasında bir çocuk daha yapmayın derim, velilere de söylüyorum çocuk büyütmek bu kadar basit değil zaten çocuğunuz var ona odaklanın diye. Anneliği babalığı tatmışsınız ve oğlunuz özel ilgi istiyor, ve inanın çocuğunuz olduğunda ihtiyacı olan ilgiyi alamayacak çünkü tüm enerjinizi oğlunuza harcayacaksınız. O sabiye de yazık, oğlunuza da, size de... Hep derim, eğer 1 tane çocuk olmuşsa daha fazla doğurmanın derdine düşmeyin..elimizdekilerle yetinsek ne olur sanki..
ve düşünün ya aynılarını 2. çocuğunuz da yaşarsa?