Benim abim bizden gizli nikah kıydı aynı sizin gibi oda bekardı evlendiği eşinin ikinci evliliğiydi ilk söylediğinde bizde istemedik karşı çıktık kabul etmedik sonra tabii gizli gizli halletmişlerÇekişmeli boşanabileceğimizi biliyorum. Zorlarsam 2 sene sürer mahkeme. Daha yeni abisi boşandı. Ondan cesaret aldı biraz. O yaptı ben de yapabilirim diye üstüme geliyor. Muhtemelen annesi ve kız kardeşleri de boşan kimse duymadan diye yaklaşıyorlar. Akıl Aldığı kişi çok Eminim. Kimse demiyor tabi evlenmişsin ardında dur o kız seni bekledi sabretti günah demiyor. Ne diyeyim allah büyük
Bu durum karşı tarafa inanılmaz itici geliyor İnan ki kabul edeceğin varsa bile istemez hale geliyor insan.
Hata başta yapılmış oluyor önce durumu kabul ettirmenin yollarını aramalıydınız İnan ki deneseniz ailesi pes edebilirdi
Biz tam abime tanışalım bi o zaman demiştik ki bi öğrendik gizlice nikahı kıymışlar bile sonra buz gibi soğuduk tabii
Ama zamanla kabul etmek zorunda kaldık herşeyi unuttuk belki gelinin 2. Evliliği olmasını da ama aile olarak bizleri hiçe saymalarını asla unutamadık ve bu yara her iki tarafta da hiç kapanmadı neyse sevgi olmasa da arada saygıyı kurabildik ama ne yazık ki onlar geçinemedi ve ayrıldılar (Allah biliyor ayrılmamaları için bile yeri geldiğinde kalpten ve samimi olarak destek verdik çünkü kurmakta, yıkmakta kolay olmuyor çocuk oyuncağı olmadığının farkında olmak gerekiyor şahsen)
İnşallah en azından zamanla siz aranızdaki engelleri aşarsınız ama anladığım kadarıyla eşiniz arkanızda durmuyor o zaman aile durumunu aşmanız pek mümkün değil çünkü açık ve net söylüyorum eğer abim eşinin arkasında durmasaydı ve onun yanında net olarak durmasaydı bizde yönlendirmek isterdik
Not: Beni yanlış anlama lütfen amacım karşı taraf olarak neler düşündüklerini anlatabilmek