İkinci gebelik düşünenlerrr.

Mavisss1118

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
99
25
3
32
Kizlar ikinci gebelik düşünüp çalışma yapanlar gelin birlikte fikirlerimizi sunalimm. Hemen kalabilirmiyizz

Mrb, bu ay 3.ay. dün test yaptım negatif cıktı. Kızım 6 yasında. Hiç bu kadar stres yapacagım aklıma gelmezdi. Allahım inş. cocuklarımıza kardeş verir

Oglum 3 yaşında iki aydır korunmuyoruz umarım olurilkinde ikinci seferde hamile kalmıştım ..

Benim var aslında göğüs hassasiyetimde var ama 1 hafta öncesine kadar korunuyorduk yarın regl günüm 1 haftada hamile kalma şansım yok sanirm:)

Gögüslerimde agrı yok ama hareket ettiğimde acıyr. Yrn kahverengi lekelenmem başlarsa adet oluyrm demektir. hayılrısı olsun inş. Bi dahaki ay doktora gidip yumurta takibi yaptırıcam .

Benim de olmuştu 3 haftalıkken öğrendim ama on günde az sanki bilemedim
Ben de ilk hamileliğimde gögsümde büyük bi kitle cıktıgını hatırlıyrum ama öncesi mi hamilelik sırasında mı onu net hatırlamıyrorum Bi kaç gün sonra dagılmıştı

Kizlar bende bekliyorum ama bu ay kafam karıştı biraz. 29 haziran son adet tarihim. Takvimime gore 18temmuz yumurtlama. Esimle 17sinde 25inde ve 27sinde korunmasiz oldu. Ama benim yumurtlama zamanimda hic akintim yoktu kupkuru geçti. 25inde korunmasiz oldu ve 25indn snra akinti basladi kasik agrisi bel ağrısı basladi. Suan akintim normal.ama acaba gec mi yumurtladim naptm noldu anlamadm. Yarin adet gunum bakalim test yapicm inşallah hayirlsii artik. Bugun belimm coook cokk agridi kasiklarim agridi. Ama kopuyo dersin oyle yani. Ve cok sinirliyim su aralar cok bagirip cagirigrm. Istahsizim snra bi bakiyrm midem kaziniyo sanki tam yicm iki lokmadn snra tikanyrm midem ağzımda sanki. Ve uykuya eğilim basladi normalde gundz hic uyuyamam gecede 2 den 3den snra uyurm uyku tutmaz. Ama simdi gundz kizim tepeme cikmasa ohh saatlerce uyurum yani o sekil. Sizce nedir bu belirtiler yardm edin kuzucuklar yarin test yapicm yazarim

Ben de beklemedeyim. Gögüs hassasiyeti devam ama idrarım koyu değil. yrn idrar testi yapıp yapmama konusunda kararsızım. Moralim bozuluyr

Ben de beklemedeyim. Gögüs hassasiyeti devam ama idrarım koyu değil. yrn idrar testi yapıp yapmama konusunda kararsızım. Moralim bozuluyr
Idar koyu olunca noluyo oda mi belirti benim gun ikinde 2 kere koyu oldgu oluyo he bide normal gunde 1 kere wc cikarim simdi 2 3 kere cikiyrm soklardayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…