Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten egitum bir sinir harbi cook yorucu once vc ve yemek egitimi sonra bebek olursa rahat edersinDaha ögrenmedi ama bu aralar ogreticm cokk kararsz kalmistim fikirlerinizi düşünuceemm
Kizim 2 yasinda bazi arkadaslarm cevrem hemen bitane daha yap beraber büyusun diyolarr bazilarii daha kucuk sonra diyolar şu anda bende istemiyorum ama sonra daha zorluk cekersin diyolar sizce ne yapmaliyim fikirrleriniz nelerr
Kesinlikle öyle kızın buyumusken birkaç yılını Eşinle daha iyi geçir 2. Bebeği yaparsın nasıl olsa. Geç olsun güç olmasın yaniEvt haklisin sanirmm 4 5 olunca dusuneymm bnn kizm vokk hareketli zatee rabbm izn verrse en azzndan aralarnda bi 5 yass olsn demii
Şu an kaç yaslarindalar ve birlikte oynayabiliyorlar mi merak ettim. Benimkiler de aynı ama küçük henüz bebekBenim aralari tam uc yas.
Cok da guzel oldu. Kucugu abisine cok duskun. Buyuk cocugunuz sakinse harika olur. Benimkiler cok hareketli olmasina ragmen ustesinden geldim.tavsiye ederim.