İkiz bebek annelerinden El-cevap :)

TamBirAzize

Darda olanlara bir çıkış kapısı nasip et Allahım
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
1.853
23.898
238
Doğurmaktan korkuyorum ama ikizlerden değil :) ikizlerim olsun istiyorum arkadaşlar, böle ikisini aynı anda giydireyim, süsleyeyim, püsleyeyim, doyurayım ,emzireyim... bilmiyorum bunun bir yolu var mı yahut da tamamen ırsi mi ??? eğer ırsi ise benim anne tarafımda var ikiz bebek. teyzemin bebişleri , anneannem ikiz ikiz yapmışlar vallahi :) ordan vurur mu ki piyango da bana ha ne dersiniz

Canım inşallah vurur ikiz olması genetik bir durum misal benim kayınvalidemin ilk bebekleri ikiz..
Annesinde de varmış ikiz, bizde mesela kimse de yok ama kuzenimin ikiz kızları oldu..
Bir de tüp bebek denemelerinde ikiz şansı çok yüksek oluyo.. =)

ya olur inşaAllah ikizim olsun çok istiyorum, aslında ırsi olduğunu biliyorum ama ne bileyim çok istediğimden olak balki farklı metotalrı da vardır die konu açtım bana çok gülecekler herhalde dedim ama açtım işte

Çoğul gebelik yumurta sayısı ile bağlantılı. Kısırlık tedavisi sırasında İlaçlarla yumurta sayısını arttırılıyor ve çoğul gebelik sahibi olabiliyor anneler. Tüp bebek kadar aşılama da buna örnek. doktor takibi ile klomen kullanıp (2.-3.gunden itibaren) yumurtasını çoğaltıp ikiz sahibi olan bizzat tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…