• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Phılıps avent almıştım biberon valla kullanamadık beceremedi sıpalar wee nin kıytırık biberonunu tuttular . kimseyi istemedim 10. Gun herkesi yolladım çünkü ıkı bebek göğsümden ınmıyordu rahat edemiyordum

Mama Hipp combiotıc veriyorum gaz gabız yapmadı elhamdülillah ağlarlar doymadıklarını hissettirirlerse veriyorum bide gece yatmadan veriyorum uykuyu daha derin uyuyorlar

Son günlerde ben ağlıyordum mutfağa bile yürümek zulüm olmuştu sismiştim davul gibi midem ağzımdan inmiyordu reflü zorluyordu
çok korkuyordum sezeryandan ama inanır mısın doğumdan çıktım ayaklarım falan ödemi indikçe dünya varmış dedim midem tak kesildi köpürmesi

Allah yardımcın olsun Insallah güzel gecsın doğumun bebeklerını sağlıcakla al kucağına evine dön 🥰
Amin kuzum her aşaması zor vallahi , sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah ♥️
Bende herkes bekliyor valla gelip kalıcaz diye bakalım nasıl olucak , kimler sözünde duracak😂 bi kaç zaman geçsin tek kalıp denemekte istiyorum gidişata göre bakıcam artık

Amin kuzum her aşaması zor vallahi , sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah ♥️
Bende herkes bekliyor valla gelip kalıcaz diye bakalım nasıl olucak , kimler sözünde duracak😂 bi kaç zaman geçsin tek kalıp denemekte istiyorum gidişata göre bakıcam artık
Bebekler memede oldukça sana Kimsenın yemekten başka faydası olmayacak eşinle de anca odada yalnız kalacaksın ayağa kalktın mı gönder herkesi .

Merhaba arkadaslar aramizda nipt testi yaptıran var mi? Ikiz oldugu icin secenek kisitli ama natera ile gorustum 480 dolar dedi. Baska firmalara yaptiran var mi?

Ben de hemen iade ettim o yüzden. Eczanelere bir sorayım bakalım. Doğumdan önce elimin altında bulunsun. Doğumdan hemen sonra mı başlamak gerekiyor bu damlaya
Benım bebısın biri küveze gitti biride iki gün ağzını açamadı sarılık falan oldu kaşıkla besledik süt inivermedi mecbur damladan destek aldım ıkıncı günden sonra

Benım bebısın biri küveze gitti biride iki gün ağzını açamadı sarılık falan oldu kaşıkla besledik süt inivermedi mecbur damladan destek aldım ıkıncı günden sonra
Ay sarılık durumu beni de çok düşündürüyor. Benle eşimde de alt kan uyuşmazlığı varmış. Bebekler de o yüzden sarılık görülme ihtimali yüksekmiş 🫣 umarım bari küveze girmez de sütüm de biraz gelirse emebilirler ya 🥲

Ay sarılık durumu beni de çok düşündürüyor. Benle eşimde de alt kan uyuşmazlığı varmış. Bebekler de o yüzden sarılık görülme ihtimali yüksekmiş 🫣 umarım bari küveze girmez de sütüm de biraz gelirse emebilirler ya 🥲
Insallah canım hastanelerin süt sağma makınaları baya güçlü iste veriyorlar . Gelmezse de korkma mama şırıngayla ver oda kan şekerini dengeliyor

Aldırmayacaksanız test yaptırmayın dedi doktorumuz yaptırmadık , iki ve üç taramalı da sorun çıkmadı
Sozlerimi sakin kendi ustunuze anlamayin ama bunu bir doktorun soyledigine inanamiyorum.. erkek degilse aldirmayacaksaniz cinsiyeti ogrenmeyin demek kadar sacma bir yaklasim. Engeli varsa da kabul etmek, tedavi ya da egitim sureci ya da hicbiri degil psikolojik olarak hazirlanmak icin de bilmek istiyor olabilirim. Bu testi yapanlara bu gozle bakilabilecegini hic dusunmemistim..

Sozlerimi sakin kendi ustunuze anlamayin ama bunu bir doktorun soyledigine inanamiyorum.. erkek degilse aldirmayacaksaniz cinsiyeti ogrenmeyin demek kadar sacma bir yaklasim. Engeli varsa da kabul etmek, tedavi ya da egitim sureci ya da hicbiri degil psikolojik olarak hazirlanmak icin de bilmek istiyor olabilirim. Bu testi yapanlara bu gozle bakilabilecegini hic dusunmemistim..
Tabi orası öyle biz haftası geldiğinde gittik direk aldıracak mısınız bisey olsa dedi hayır dedik o zaman yaptırmayın dedi

Back
X