• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Bize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekki
Aslında bizim doktor da özellikle ikizlerde çok da doğru sonuç veren bir test değil ama yine de yapılmasını tavsiye ederim demişti. Risk oranına göre farklı testlere yönlendirme yaparız gibi bir şey de söyledi diye hatırlıyorum sonrasında gerek yok dedi biz de yaptırmadık. Doktorum da perinatolog olunca ona güvenmek istedim. Çok araştırmadım o yüzden

Bize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekki
Biz yaptırdık doktorumuzun önerisi ile, panorama firmasında yaptırdık doktorumuz indirimde sağladı ikiz olduğu için daha uygundu fiyatı bazı değerlere bakılamadığı için. Hayırlı sonuçlar alın sizde inşallah 🙏

Her doktorun fikri farklı oluyor , Ayrıca anne baba yaşı ile de alakalı sanırım risk faktörü bazında değerlendiriyorlar . Ama esas perinatolog muayenesi önemli bence çoğul gebelikte

Aslında bizim doktor da özellikle ikizlerde çok da doğru sonuç veren bir test değil ama yine de yapılmasını tavsiye ederim demişti. Risk oranına göre farklı testlere yönlendirme yaparız gibi bir şey de söyledi diye hatırlıyorum sonrasında gerek yok dedi biz de yaptırmadık. Doktorum da perinatolog olunca ona güvenmek istedim. Çok araştırmadım o yüzden
Tek yumurta ikizinde zaten bir sey degismiyor. Cift yumurta ikizinde de her firma degil ama ayri ayri degerlendirebilen firmalar var suan arastirdigim kadariyla. Dedigim gibi doktor gorusleri degisebiliyor demekki 🤷🏽‍♀️

Biz yaptırdık doktorumuzun önerisi ile, panorama firmasında yaptırdık doktorumuz indirimde sağladı ikiz olduğu için daha uygundu fiyatı bazı değerlere bakılamadığı için. Hayırlı sonuçlar alın sizde inşallah 🙏
Natera Panoramada gorustugum temsilci doktor indirimi ile 480 dolar dedi. Siz ne kadar odediginizi hatirliyor musunuz?

Her doktorun fikri farklı oluyor , Ayrıca anne baba yaşı ile de alakalı sanırım risk faktörü bazında değerlendiriyorlar . Ama esas perinatolog muayenesi önemli bence çoğul gebelikte
Bizim bebisler tup bebek belki onun da etkisi olabilir doktorum da biraz ince eleyip sık dokuyan birisi emin ilerlemek istiyor sanirim:) evet insallah 12. Haftada da detayliya girecegiz bakalim

Natera Panoramada gorustugum temsilci doktor indirimi ile 480 dolar dedi. Siz ne kadar odediginizi hatirliyor musunuz?
380 dolar ödemiştik sanırım. Ama zam gelmiş olabilir , bizde 3 şeye bakılmıştı ve cinsiyetleri belirlenmişti. Detaylıya da 12 hafta erken değil mi 20. Haftada gittik biz

Merhaba arkadaslar aramizda nipt testi yaptıran var mi? Ikiz oldugu icin secenek kisitli ama natera ile gorustum 480 dolar dedi. Baska firmalara yaptiran var mi?
Canım biz Natera firmasından Panorama test yaptırdık. Doktorumuz onu önerdi. Zaten her iki bebeğe de ayrı ayrı bakabilen tek bu firma varmış

Kızlar biz de bugğn 34+5 olduk. Oğlumun suyu azalıyordu ve dünkü muayenede doktorum çok azaldığını söyledi. 35+1de kontrole gideceğiz ve yeniden bakacak. Erken doğuma alabilirim dedi. O yüzden dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum. Tedirgin hissediyorum 🫤

çift yumurta ikizi 11+2 de natera panoramaya kan verdim fakat dün yeterli dna olmadığı için bugün 12+4 te tekrar gelip kan aldılar bu durumu yaşayan var mı?

Back
X