İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Ayy çok şükür canım inşallah böyle devam eder sorun sıkıntı çıkmaz hiç. Kiloları güzel dert etme kendine. İnşallah ultrason ölçümlerinden çok daha iyi kilo da doğarlar canım. Biizm de bugün kontörlümüz vardı. Şu anda sıkıntı görünmüyor dedi doktorum ama benim de kız bebiş baya bi aşağıdaymış. Ve makat geliş pozisyonunda. Valizmiz hazırda duruyor acil durumlara karşı acil bir şey olmazsa da inşallah perşembe günü alıcaz bakalım yavruları kucağımıza

Senden bir gün sonra da ben kavuşacağım bebeklerime inşallah canım
Geçen hafta erken doğum ihtimaline karşı 24 saat arayla ciğer geliştirici iğne de vurulmuştum. İnşallah onun da etkisiyle doğduklarında küçük de olsalar yoğunbakıma alınmazlar diye umuyorum
Bizim de çantamız hazır ama yarın tam bi düzenleyip kapatmayı düşünüyorum artık. Huzurla bekleyelim

Ay kızlar hadi sağlıkla alın kucaklarınıza çok az kaldı
Okurken bile heyecanlanıyorum valla
Yatak konusunda kesin karar verdiniz mi ben tek park yatak iki reflü yastığı ile yatırayım diyorum ilk aylar. Hala emin olamadım

Ya reflüsü olmazsa ?
Tek park yatakta olmuyor birbirlerini uyandırıyorlar kıpırdasalar diğeri korkuyor ilk zaman tek yatağa yatırdık ikisini ikisi aynı anda uyandırdılar birbirlerini çok zor oldu emmek istiyorlar çünkü hemen ağızları açık birini alsan diğeri ağlıyor

Eğimli yatarlarsa kusma riski azalır diye reflü yastığı düşündüm aslında .
Oy kuzum kıyamam korkuttular mı birbirlerini iki park yatak mı yaptın sen ? İçlerine yatak aldın mı

Ya ben de bugün ciğer geliştirici iğneyi sordum doktoruma yine ultrasonla bakarken arada kaynadı. Bana ciğer geliştirici iğne yapmadılar canım. Genelde buradan da okuduğum kadarıyla ikiz gebeliklerde hep yapmışlar

Eğimli yatarlarsa kusma riski azalır diye reflü yastığı düşündüm aslında .
Oy kuzum kıyamam korkuttular mı birbirlerini iki park yatak mı yaptın sen ? İçlerine yatak aldın mı
Evet içlerine de yataklarını aldım .
Nie kusacak öyle düşünme :) Insallah kusmayan bebelerin olsun

2 yaşına kadar yastık kullanmayın diyorlar

Bana da yapmadılar yani yaptılar ama 36+5 doğuma girmeden yarım saat önce yaptılar

Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım bebişleri kucağımıza inşallah ben de heyecandan uyuyamaz oldum valla. Birazda korku var yatak konusunda ben bir tane anne yanı aldım ikizler için chicco marka. Oturma Odasında vs de kullanmak için park beşik alacağım daha almadım ama bugün yarın alırım reflü yatağını da tavsiye edenler olmuş, tavsiye etmeyenler olmuş o yüzden kararsız kaldım açıkcası

Oyy ikisinin aynı yatağa yatma işi olmadıysa ben yandım e bebek evimin tam karşısında neyse ki olmazsa ikisine ayrı ayrı alırım ben de park beşik. Ama çok büyük onlarda ya.

Oyy ikisinin aynı yatağa yatma işi olmadıysa ben yandım e bebek evimin tam karşısında neyse ki olmazsa ikisine ayrı ayrı alırım ben de park beşik. Ama çok büyük onlarda

Vallery modelini aldım e bebekten 70*110

ilk zaman yan yatırdım ikisini suan boyları uzadı sıgmıyorlar 3,5 aylıklar :)
o yüzden beraber yatıracaksanız ikizbebek park yatağı alın çünkü yanyana koymak bi bakıma tehlikeli yani biri üstünden örtüyü koluyla atsa diğerinin yüzüne gelebılır yada ağzına basabılır

bebitolarım emzik emiyor eşimde yatırırken kollarını örtü içine almış mutfaktaydım odaya geldim ki , emzik düşünce kollarını kaldırmış örtüyü tepesıne çekmiş basmış ağzına örtüyü emzik yerine aklım gitti şimdi kollarının altında yarım kundak yapıyorum örtülerini

Kuzum biz de iki tane park yatak aldık ama ilk zamanlar bir tanesini kullanırız diye düşündük. Salonda kullanmak için de iki tane juno yatak almıştık onları da koyabiliriz içine. Yeğenim çok rahat etmişti onda. Ama tabi bunlar hep düşünce. Bakalım bebişler ne isteyecek. Ona göre direkt iki park yatağı kullanmaya da başlayabiliriz

Kuzum ama sen zaten güzelsin bir haftada doğuruyorsun. Benim o ara 35.haftada doğurma ihtimalim var diye yapıldı iğne zaten. 37.hafta demek artık ciğerleri gelişmiş demek oluyor bildiğim kadarıyla. Erken doğum olarak da geçmiyor. O yüzden takılma bence

Ayy allah korusun gerçekten hiç gözünü üstlerinden ayırmaya da gelmiyor demek kiii.
Canım bu model mi daha kullanışlı olur diyorsun sen ?

Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği
baby plus Twin Me Anne Yanı İkiz Beşiği - ebebek

Aynenn öyle kuzum biz hayal ediyoruz da bakalım bebişler nasıl rahat edecek
Sen hediyelik yaptırdın mı bebişler için?

aslında doğru söylüyorsun canım ama ne bileyim genel de yapılınca insan bir tedirgin de oluyor dün gece sancım oldu biraz geldi gitti yokladı acaba üşüttüğüm için mi oldu yoksa doğuruyor muyum diye düşünmekten uyuyamadım ama sonrasında geçti. Sende de sezeryan korkusu var mı ? Bebişlere kavuşmayı çok istiyorum ama sezeryan olacağım korkusundan dudağım uçukladı geçen gün

Aynenn öyle kuzum biz hayal ediyoruz da bakalım bebişler nasıl rahat edecek
Sen hediyelik yaptırdın mı bebişler için?
Şu sayfandan isimli tulum ve yastık yaptırdım ben. Hem hatıra kalsın hem de forograf çekerim filan diye. Daha gelmedi ama çok sevimli duruyor ya

Kuzum bizim doktora ciğer geliştiriciyi sorduğumda gerekmedikçe yapmıyoruz demişti. Onun da yan etkileri var sonuçta dedi. O yüzden için rahat olsun. Sen tekil gebelik gibi gayet güzel haftada doğuruyorsun o yüzden ihtiyacın olmayacak Allahın izniyle.
Şu anlık bir korku yok ama hemen öncesinde nasıl olur bilmiyorum. Bende birde miyom var doktorum bakacağım alınabilecekse onu da alacağım demişti. Ben sonrası için tedirginim aslında. Çok ağrım olur da bebeklerimle ilgilenemem diye.
Uçuk konusunda da dikkatli ol canım. Bebekleri hiç öpme geçene kadar. Yenidoğan bebekler uçuk virüsüne karşı çok savunmasız oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…