İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

İnşallah sağlıcakla doğursak da şurada birbirbirimize bakım konusunda tavsiye verdiğimiz günlere gelsek miyom öncesinde mi vardı peki gebelik ile birlikte mi oluşmuş canım ?
Evet uçuk için doktorum da öyle söyledi dikkat ediyorum bakalım inşallah geçer tamamen doğuma kadar

İnşallah
Öncesinde vardı canım ama gebelikle birlikte büyüdü. Rahmin dışında olduğu için bebeklere bir etkisi yok ama arada bana ağrı yapıyor. Alınabilecek gibiyse alacağım dedi

Ay bayıldım çok güzelmiş , inceleyeyim biraz

Ben o şekilde yatıyorum cnm

Darısı bizimkilerin de başına
Nasılsınız canım peki? Nasıl geçti 2 ayınız?
İlk 1 ayı yoğun bakımdalardi zaten. Diğer 1 ay perişan geçti benim için bebekler için çok konforlu.esimle beraber bakiyoruz birde kreşe giden kızım var. İkizler 3 saatte bir besleniyor. emzirme sonrasi süt sagip biberonla veriyorum. Beni en çok yoran aynı anda acıkmaları aynı anda ağlamaları aynı anda kucağıma gelmek istemeleri. Yani ikisi de ana kuzusu birini yatırıyorum birini kucağıma alıyorum birini yıkıyorum diğerini yıkıyorum. Bir de bulut'u bugün daha çok kucağıma aldım rüzgara haksızlık mı oldu deyip rüzgar'ı kucağıma alıyorum. Evde çamaşır yıkamak kurutmak ve ütü yapmak çok zorluyor beni çoraplarına kadar ütülüyorum. Kızım da kıskanıyor ilgi istiyor evde yemek yapmak kahvaltı yapmak sıcak çay içmek lüks haline geldi. Gece çok sık uyanıyorlar çok sık ağlıyorlar neredeyse bir saatlik uykuyla falan sabah ediyorum. Ama her şeye rağmen onlarin büyüdüklerini görmek sütümle kilo aldıklarını görmek beni çok mutlu ediyor

Aa süper kuzum sevdiler mi öyle yatmayı bakayım benimkiler sevecek mi?
Sen nasılsın nasıl geçiyor
Ay okudum şimdi yazdıklarını
Kolay gelsin kuzum zor ama mucizevi gerçekten.
Zaman nasıl hızlı geçiyo maşallah

Ayyy maşallahhh zaman su misali resmen. Ne çabuk geçiyor. Nasıl yavrular toparlandılar mı Baya bi ? Emzirebiliyor musunuz
Emziriyorum canım ama tek göğüs biri tek göğüs diğeri olacak şekilde emziriyorum . emzirme sonrası süt sagip biberonla veriyorum

Emziriyorum canım ama tek göğüs biri tek göğüs diğeri olacak şekilde emziriyorum . emzirme sonrası süt sagip biberonla veriyorum
Aynı anda mı emziriyorsun peki yabancı sayfalarda önüme çıkan hatunları izliyorum bu aralar ikiz bebeleri aynı anda emzieiyorlar. Böyle bir şey mümkün oluyor mu

Aynı anda mı emziriyorsun peki yabancı sayfalarda önüme çıkan hatunları izliyorum bu aralar ikiz bebeleri aynı anda emzieiyorlar. Böyle bir şey mümkün oluyor mu
Evet mümkün koltuk altı emzirme ile ama ben tek tek emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…