- 19 Eylül 2024
- 48
- 4
- 20
- Konu Sahibi Eminebeyza12
Arkadaşlar ikiz gebelik çok istiyorum Bthcg 1045 çıktı muhtemelen 2 3 veya 4 haftalık emin değilim ikiz olma şansı var mıdır sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihiniz nedir
14 Ağustos ama biz sadece bir kere yumurtlama dönemi birlikte olduk ayın 27 sinde sadece bi kere tek olduk âdet tarihine göre 5 haftalık ama biz 27 de birlikte olduğumuz için beş haftalık olmadığını düşünüyorum
Yeni olduğum için uygulamaya alışmaya çalışıyorum bı çok kez yazdım galiba aynı şeyi kbSon adet tarihiniz nedir
Amin inşallah bugün gittim doktora bana rahim duvarı kalinlastinigini 24 mm olduğunu söyledi iyi dedi daha görünmedi şimdiden bir sürü şüpheye girdimBirlikteliğin tarihi önemli değil, döllenecek yumurta adetle beraber üretildiği için adet tarihi baz alınır her zaman. 5 haftalık için normal geldi değeriniz bana ama belli de olmaz bazen betayla çok bağlantılı olmuyor ikiz. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Daha erken görünmesi için ya, 6 gibi keseyi görürsünüz 7-8 gibi de kalp atışını duyarsınız en geçAmin inşallah bugün gittim doktora bana rahim duvarı kalinlastinigini 24 mm olduğunu söyledi iyi dedi daha görünmedi şimdiden bir sürü şüpheye girdim
Bende öyle düşünüyorum o yüzden 2 3 hafta sonra gidicem tam emin olmak istiyorumDaha erken görünmesi için ya, 6 gibi keseyi görürsünüz 7-8 gibi de kalp atışını duyarsınız en geç
Sizin ya da eşinizin ailesinde çoklu gebelik var mı ?Arkadaşlar ikiz gebelik çok istiyorum Bthcg 1045 çıktı muhtemelen 2 3 veya 4 haftalık emin değilim ikiz olma şansı var mıdır sizce
Amin inşallahHcg ile alakası yok benim son adet tarihime göre 4 haftalıkken test yaptığımda 366.3 tü ama çift yumurta ikizlerim oldu. Kardeşimin çok daha yüksekti ama tek. Allah gönlünüze göre olanı versin, sağlıkla gelsin.
Evet halam amcam bı yakında da varSizin ya da eşinizin ailesinde çoklu gebelik var mı ?
Bende ikiz çok istiyorum ve ikiz olduğunu hissediyorum ( iki kere yumurtlamış gibi hissettim) ama doktor gebelikten dolayı vücudun tepki vermiştir ondan akıntın olmuştur dedi. Şuanda 5+6 yız. Bebeği gördük. Tekiz gebelik. 2 hafta daha inancımı kaybetmeyeceğimArkadaşlar ikiz gebelik çok istiyorum Bthcg 1045 çıktı muhtemelen 2 3 veya 4 haftalık emin değilim ikiz olma şansı var mıdır sizce