ikiz gebelikte bir kese diğerinden küçük

yaprakrosidaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
7
0
30
Merhaba arkadaşlar 6+4 hamileyim dün kontrole gittim iki kese görülüyor dedi biri elma kadar diğeri ceviz kadar büyük olanın kalp atışlarıni dinledik ama küçük olanın dinleyemdk doktor kaybolabilir dedi on gün sonra gel bakarız dedi benim gibi olan var mı ikiz anneleri yardımmm sizce kardeşine yetişir mi yaşar mı ??

Merhaba arkadaşlar 6+4 hamileyim dün kontrole gittim iki kese görülüyor dedi biri elma kadar diğeri ceviz kadar büyük olanın kalp atışlarıni dinledik ama küçük olanın dinleyemdk doktor kaybolabilir dedi on gün sonra gel bakarız dedi benim gibi olan var mı ikiz anneleri yardımmm sizce kardeşine yetişir mi yaşar mı ??
Merhaba.. bende aynı durumdaydım 7 haftalıkken ikisinin de kalp atışını duyduk biri büyük birisi küçüktü. 10 gün öce yani 8. haftada önce büyük olanı 2 gün sonra küçük olan bebeğimi de kaybettim.. Rabbim size kucağınıza almak nasip etsin sağlıkla inşallah.

Merhaba.. bende aynı durumdaydım 7 haftalıkken ikisinin de kalp atışını duyduk biri büyük birisi küçüktü. 10 gün öce yani 8. haftada önce büyük olanı 2 gün sonra küçük olan bebeğimi de kaybettim.. Rabbim size kucağınıza almak nasip etsin sağlıkla inşallah.
Allah sabir versin. Kanama mi oldu acaba nasil anladiniz?

Yok kanamam falan hiç olmadı sadece büyük olan kesenin kalp atışlarıni dinledik küçük olan kesede duymadık doktor on gün sonra gel bakalım duyarsak ikisi yaşamaya devam eder dedi ama o küçük kese kaybolabiliyomus böyle durumda olan varsa bişeyler yazsın ne olur bu on gün hiç gecmicek gibi

benimde oyleydi biri kucuk biri buyuk tu doktir kayiota olabilir yasayadabilir dedi devam etti hatta 10 hagtada 2side esitlenmisti takma kafabac anim dua et..

[QUOendehayat, post: 41286324, member: 513032"]Saolun. Birinin hic bir sebep yokken kendiliginden kalbi durmus rutin muayenede anlasildi. İkincisini fena bir kanamayla kaybettim. Hemde sokak ortasinda herkesin gozu onunde.[/QUOTE]
Ay allahim sabır versin çok zor gerçekten bende daha önce iki düşük yaptım Rabbim kimseye yasatmasn

Canım benim hiç korkma..ben de ikiz bebek bekliyorum. .benim de boyutları farklıydı. .aynı cümleleri ben de duydum malesef. Ama şükürler olsun ki 20.haftalara geldik. .ikisi de çok iyi maşallah..sana yiyecek konusunda da tavsiyem muz ve kaşar peyniri. .bebeklere kilo aldırıyor. .hiç üzme kendini çünkü ben de zamanında çok araştırdım..

[QUO"yOosuN, post: 41309503, member: 396689"]Canım benim hiç korkma..ben de ikiz bebek bekliyorum. .benim de boyutları farklıydı. .aynı cümleleri ben de duydum malesef. Ama şükürler olsun ki 20.haftalara geldik. .ikisi de çok iyi maşallah..sana yiyecek konusunda da tavsiyem muz ve kaşar peyniri. .bebeklere kilo aldırıyor. .hiç üzme kendini çünkü ben de zamanında çok araştırdım..[/QUOTE]
Ay cok sevindim inşallah bende pazartesi gidicem ne zaman ikisi eşitlendi

Merhaba arkadaslar bugun konturolum vardi karin ultrasonundan 2 kese gorduk biri buyuk digeri onun yarisi kadar doktor gelisebilirde yokta olabilir dedi yazilanlari okuyunca biraz rahatladim ins benim bebeklerimde saglikli bir sekilde gelisir

X