ikiz gebelikten sonra tekrar ikiz olma olasılığı nedir kızlar

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
slm kızlar bni tanıyan tanıyoe mart ayında 22 haftalık ikiz kızlarımı kaybetmiştim we artık korunma sürem bitti allah banada isteyen herkesede hayırlısını sağlıklısını wersin öncelikle ama tekrar ikiz olma olasılığı nedir
bn çok korkuyorum artık ikizlerden çok zor gnler yaşadım tabiiki öncelik sağlık lı hayırlısını istiyorum da....bi bilgisi olan warmııı

sevgili nazz başın sağolsunn Allahım bir daha yaşatmasın inş.. inan ben bilmiyorum yeniden ikiz olurmu olmazmı Allah bilir ama acını paylaşmak istedim inş. en kısa zamanda kavuşursun sende yavrularına

sevgili nazz başın sağolsunn Allahım bir daha yaşatmasın inş.. inan ben bilmiyorum yeniden ikiz olurmu olmazmı Allah bilir ama acını paylaşmak istedim inş. en kısa zamanda kavuşursun sende yavrularına

saol cnm allah razı olsun allah tekrarını kmseye yaşatmasın

nazcm takipcinim bende ikiz düşüğü yaşadım,merek ediyorum tekrar ikiz olur mu diye,tabiki hayırlısı olsun.2 gün üstüste kan tahlili yaptır,eğer 2 katına çıkarsa büyük bir ihtimal ikizdir.ben 4-5 haftalıkken dr um bu şekilde çoğul gebelik olduğunu söylemişti cnm...deneyebilirsin:)

nazcm takipcinim bende ikiz düşüğü yaşadım,merek ediyorum tekrar ikiz olur mu diye,tabiki hayırlısı olsun.2 gün üstüste kan tahlili yaptır,eğer 2 katına çıkarsa büyük bir ihtimal ikizdir.ben 4-5 haftalıkken dr um bu şekilde çoğul gebelik olduğunu söylemişti cnm...deneyebilirsin:)

ama zaten normaldede her gün ikiye katlanıyo değer tekizlerde de.....
sanada geçmiş olsun cnmm şuan warmı hamilelik

merhaba nazcım rabbim sabır versin inşallah.çok üzücü bir durum.kimseye yaşatmasın rabbim inşallah.

eğer çoğul yumurtluyorsan ikiz olması çok yüksek.
benim öyle mesela genetik olduğunu söylemişlerdi.çok ve kaliteli yumurtluyorsun demişti dr. iki kere oldu benim.
çok yumurtluyorsan ikiz olası.hatta ailemizde de peş peşe doğuranlar var.

sen yumurta kontrolünü yaptır.ama tek yumurta için bişey diyemicem.taktir i ilahi.
rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

merhaba nazcım rabbim sabır versin inşallah.çok üzücü bir durum.kimseye yaşatmasın rabbim inşallah.

eğer çoğul yumurtluyorsan ikiz olması çok yüksek.
benim öyle mesela genetik olduğunu söylemişlerdi.çok ve kaliteli yumurtluyorsun demişti dr. iki kere oldu benim.
çok yumurtluyorsan ikiz olası.hatta ailemizde de peş peşe doğuranlar var.

sen yumurta kontrolünü yaptır.ama tek yumurta için bişey diyemicem.taktir i ilahi.
rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

slm cnmm alah razı olsun
bnm ilki tek yumurtaydı senin çift yumurtamı allah tamamına eerdirsin işlhh tek yumurta ikizi çok we kaliteli yumurtlamadan oluşmuyomu

nazcığım ,çok geçmiş olsun,başka bir topikten seni takip ediyordum,seninde tek yumurtaymış,hemen hemen günlerimizde bir şu anda,Rabbim benim gibi tek yumurta olanların başına vermesin,çok etkilenmiştim senden..inşallah canım kısa sürede tekrar hamile kalırsın,hemde ikiz,bizim ki genetikmiş,doktor öyle dedi,Allahın bilebileceği bir şey,benim teyzemde vardı tek yumurta,onunda teyzelerinde....eğer yaranı deşmiyeceksem ,bebişlerini nasıl kaybettiğini yazar mısın..çok üzüldüm ..ama tekrardan etkilenmeyeceksen.. çok geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
slm cnmm alah razı olsun
bnm ilki tek yumurtaydı senin çift yumurtamı allah tamamına eerdirsin işlhh tek yumurta ikizi çok we kaliteli yumurtlamadan oluşmuyomu

rabbim senden de razı olsun.amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım evlatlarımı.
.tek yumurtada elbette kaliteli oluyordur.ama çok olmuyor tek yumurta içinde bölünüp çoğalıyor o zamanda ikiz üçüz oluşuyor o zaman bebişler birbirine benziyor :)

ama ben çift yumurtayı biliyorum.yumurtalık bol yumurtluyor çatlaması oluşması gibi evrelerine kalite diyorlar.

hani kimilerinin çatlamıyor yada oluşmuyor ya ondan tembellik vs diyorlar mesela.

dr. bana dediği çok ve kaliteli yumurtluyorum.yani birden fazla yumurta atıyorum.benim ayrı yumurta ikizi biri kız biri oğlan rabbim bağışlarsa ayrı yumurta ikizi.
--------------------------------------------------------------
bu arada nazcım özel msj kutun doluymuş msj ım gelmedi sana.

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım.hamileliğin başlarında bişey olsa belki insanı bu kadar üzmez.haftan baya ilerideymiş.çok daha yıkıcı olmuştur tabi senin için.dediğin gibi ikiz gebelik riskli bişey bizimki çift yumurta olmasına rağmen ben bile korkuyorum.ultrasona girdiğim anda kalp atışımı anlatamam doktor kötü bişey söylecek diye.hayırlısını iste canım.belkide senin için tek gebelik daha hayırlıdır.ben bu konuda bişey bilmiyorum pek.ama tek gebelik yaşıyorsundur umarım. hamilesin değilmi şuan?

nazcığım ,çok geçmiş olsun,başka bir topikten seni takip ediyordum,seninde tek yumurtaymış,hemen hemen günlerimizde bir şu anda,Rabbim benim gibi tek yumurta olanların başına vermesin,çok etkilenmiştim senden..inşallah canım kısa sürede tekrar hamile kalırsın,hemde ikiz,bizim ki genetikmiş,doktor öyle dedi,Allahın bilebileceği bir şey,benim teyzemde vardı tek yumurta,onunda teyzelerinde....eğer yaranı deşmiyeceksem ,bebişlerini nasıl kaybettiğini yazar mısın..çok üzüldüm ..ama tekrardan etkilenmeyeceksen.. çok geçmiş olsun canım..
cnmm ben su fazlalığından kaybettim kızlarımı buda tek yumurta ikizlerdeki risklerden biriymiş sana tawsiyem sık dra git we çok dinlen bu çok önemli allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işlhh

çok üzüldüm canım.hamileliğin başlarında bişey olsa belki insanı bu kadar üzmez.haftan baya ilerideymiş.çok daha yıkıcı olmuştur tabi senin için.dediğin gibi ikiz gebelik riskli bişey bizimki çift yumurta olmasına rağmen ben bile korkuyorum.ultrasona girdiğim anda kalp atışımı anlatamam doktor kötü bişey söylecek diye.hayırlısını iste canım.belkide senin için tek gebelik daha hayırlıdır.ben bu konuda bişey bilmiyorum pek.ama tek gebelik yaşıyorsundur umarım. hamilesin değilmi şuan?

allah kmsenin başına wermesin çok zor gnler geçirdim allah szin bebklerinize sağlık wersin
ewet şuan hamileym daha çok yeni4. haftam bakalım hayırlısı bnde heyecanla bekliyorum...........

Evet canım cok ıyı hatırlıyorum tek yumurta ıkızlerı kızlarına hamıleydın cok sukur demek korunma surenız bıttı hayırlısı olur ınsallah. olma ıhtımalı tabıkı vardır ama yuzde kactır bılemıyecegız:)

ben tam 1 sene içinde 2 kez ikiz hamileliği yaşadım ama ikisi de tedavi hamileliğiydi....İlk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim..şimdikiler 1 yaşındalar ....

Son düzenleme:
Bunu ben de merak ediyorum. Özellikle tek yumurta ikizden sonra tek ikiz olur mu acaba?

Back
X