ikiz hamileyim cok zayifim depreyondayim

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.480
117
Ben tek gebelik beklerken ayni kesede bir bebek daha göründü Allahıma şükür maşallah cocukluk hayalimdi. Ama cok zayidim onlari tasiyabilir miyim korkuyorum :KK43: bir kizim var onunla da ilgileniyorum kizimi normal dogurdum bunlari da normal dogurabilir miyim kzimi 2 yasina kadar emzirdim ikizler ne kadar emer cok düşünüyorum.

Ben tek gebelik beklerken ayni kesede bir bebek daha göründü Allahıma şükür maşallah cocukluk hayalimdi. Ama cok zayidim onlari tasiyabilir miyim korkuyorum :KK43: bir kizim var onunla da ilgileniyorum kizimi normal dogurdum bunlari da normal dogurabilir miyim kzimi 2 yasina kadar emzirdim ikizler ne kadar emer cok düşünüyorum.
Allah yardimciniz olur insallah.Bunlari dusunup uzmeyin kendinizi.Herseyin ustesinden gelirsiniz allahin izniyle.

zayıflıkla ilgisi yok, Allah'ın izniyle doğurursun tabi.
ama tek kesede ikiz, biraz sıkıntılı olma ihtimali olabilir.
bir arkadaşımın kardeşi ikizlere hamileydi, onun da 2. gebelikti, normal doğum yaptı :)

zayıflıkla ilgisi yok, Allah'ın izniyle doğurursun tabi.
ama tek kesede ikiz, biraz sıkıntılı olma ihtimali olabilir.
bir arkadaşımın kardeşi ikizlere hamileydi, onun da 2. gebelikti, normal doğum yaptı :)
ay ne guzel nerede yapti dogumunu soyler misiniz

yok yok kesinlikle öyle düşünme.millet bak üçüz dördüz bile doğuran var.ikiz çok ülkede.bebeklerini düşün mutlu ol.endişeni onlar hisseder çünkü kötü düşünme sakın

Allah yardımıcınız olsun ailede hiç ikiz varmıydı bende çok istiyorum ikiz

Masaallah .kucaginiza sag salim almak nasip olsun.ailenizde var mi baska ikiz.bendw ikiz bebekleri cok seviyorum

anneannemin annesı ikiz dogurmus yanı anneannemın kardesleri ikizdı ıkı nesıl sonra cıkarmıs ıkız annemlerde cıkmadı ondan sonraki nesıilde cıkmadı kimde Cıkacak dıye beklerken bende cıktı
yok yok kesinlikle öyle düşünme.millet bak üçüz dördüz bile doğuran var.ikiz çok ülkede.bebeklerini düşün mutlu ol.endişeni onlar hisseder çünkü kötü düşünme sakın
sa saol canım Allah razı olsun

Allah yardımıcınız olsun ailede hiç ikiz varmıydı bende çok istiyorum ikiz
Allah verır insallah anneannemın annesı ıjuz dogurmus sonra kımse de yok

X