- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar
bu gunku planlar ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar
Mutfağı temızledım desenız olmuyormudun annem geldi sagolsun cocuklari oyaladi ben yilbasi icin yemeklerimi yaptim
aksam cocuklar uyuyunca neler yaptim
yerime girer girmez gece nobeti basladi:)))
- her yeri topladim
- kirli bulasiklari makineye dizdi
- elde yikanacak olanlari yikadim
- tezgahi sildim
- masayi sildim
- her yeri faras supurgeyle supurdum
- wc lavabo kuveti ovdum
- yerini sildim
- dus aldim
sabah kalktik neler yaptim
simdi de uyuttum.tabi bunlara yapana kadar anam agladi omur pesimde bas bas bagiriyo biri digerinin kafasina vuruyo:))
- cocuklara sutlerini verdim
- altlarini degistim
- yataklati topladim
- cocuklara kahvalti hazirladim
- tekrar her yeri topladim:)
- supurge actim
bari biraz uyusalar da kalkip devam etsem
Mutfağı temızledım desenız olmuyormu
Makınaya dızdım
Elde yıkadım vs
Çok yazınca çok iş yapılmışmı oluyor
Gülüm onca işi yap bıde kalem kalem yaz yorul olurmuOlayın asıl en en önemli noktasını kacirmissiniz böyle böyle gaza geliyor insan. VAyyy ne güzel is yapmışsim diyor :)
alakasi yokMutfağı temızledım desenız olmuyormu
Makınaya dızdım
Elde yıkadım vs
Çok yazınca çok iş yapılmışmı oluyor
Canım yalnış anlamayın lütfenannem geldi sabah 1.5 saat cocuklarla ilgilendi ben evi temizledim ev cok pisti:)
ben neler yaptim
- yataklari topladim
- salonu topladim
alakasi yok
yesanin da dedigi gibi detayli ve boyle liste seklinde yazinca daha bi gaza geliyorum mesela ben.ayrica okuyanlar da gaza geldiklerini soyluyolar
simdi neler yapmam gerek tabi halim kalirsa

benim de her halde 6 sene falan olacak yanlis hatirlamiyosam actigim temizlik topigim var vee bi suru temizlik konularim.ayrica ilk temizlik topigi de bana ait.taa o zamandan beridir ben boyle detayli yazarim.okuyanlar da ah ne guzel gaza geliyoruz diyolar.amma ille de herkes oyle yazacak diye bi kuralimiz olmadi hic.isteyen kisa yazar isteyen de benim gibi uzun uzunCanım yalnış anlamayın lütfen
chentiq ınde böyle bır topıgı vardı bır ara yazmayı ıstemıstım ama Yazmak çok gelmişti
Hatta evımın temızledıkce resımlerınıde eklerdım
Hatta chentıg te abla sen yazma en ıyısı demıştı
4 katlı bahcelı bır evım 400 metrekareden büyük
4 te çocuk var bıde calısıyom yani yazsam çok zaman ve netıcede uzun uzun yazsamsa sonuç mutfak temızlendı gıbı bır mınık cümle oluyor
Tekrar yınelıyorum aman yalnış anlamayın ters bır manada soylemedım
Neyse herkes gönlünce temızlesınbenim de her halde 6 sene falan olacak yanlis hatirlamiyosam actigim temizlik topigim var vee bi suru temizlik konularim.ayrica ilk temizlik topigi de bana ait.taa o zamandan beridir ben boyle detayli yazarim.okuyanlar da ah ne guzel gaza geliyoruz diyolar.amma ille de herkes oyle yazacak diye bi kuralimiz olmadi hic.isteyen kisa yazar isteyen de benim gibi uzun uzun
tesekkur ederimNeyse herkes gönlünce temızlesın
Musmutlu otursun
Ben rahatsız oldum demedımtesekkur ederim
ama ben sizi rahatsiz eden konuyu anlayamadim
sonucta ben kimseye uzun uzun yaz demiyorum kendim oyle yaziyorum burda rahatsiz olacak ne var onu gercekten anlamadim
rahatsiz oldugum tek sey "uzun yazinca cok is mi yapmis oluyosunuz "lafinizBen rahatsız oldum demedım
Ne gerek var uzun uzun yazmaya dedım
Onuda demın bır arkadaş yazdı oldu bıttı
Sız neden rahatsız oldunuz sorduğum için anlamadım
Neyse hayırlı geceler
Söyle anlatayımrahatsiz oldugum tek sey uzun yazinca cok is mi yapmis oluyosunuz lafiniz
bence kiriciydi
tesekkur ederim yine deSöyle anlatayım
Çocuğun bezını açtım
Altını yıkadım veya ıslak mendılle sıldım
Krem sürdüm
Yenı bezı aldım
Altına serdım
Bantlarını yapıstırdım = çocuğun altını degıstırdım
Sızı kurmak ıcın degıl bana garıp geldıgı ıcın yazmıştım
Uzun yazmanın gaza getırdıgını ogrendım bıttı konu benım ıcın
Kırma adına yada yanlış kast ıcınde ve azmadıgımı belırttım
Artık nasıl anladığınız sıze kalmış
seni cok iyi anliyorum canimİkiz annesiyim yalnız bakıyorum temizlik için gaza gelmek isterim ama O kadar yoruluyorum ki temizlik şöyle bi süpürme, bulaşıkları makinaya koyma, banyoyu yıkama işte bütün gün tek yapabildiklerim