ikizimle ayni cocuga asigiz ama...

yinebenyine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
3
0
27
İkizimle ayni cocuga asigiz ikimizede ayni ilgiyi gosteriyor ikizim esmer ben sarisinim genelde esmerler favorim diyor ama gecenlerde bana yemek teklifi etti ama espiri yaparken sinifta yanina felan oturuyor ikizime sariliyor felan cok samimi ben ikizime soylemiyorum ama ona bende asigim ama ikizimde asik ama cocugun kimi sevdigini bilmiyoruz ikimize de ayni davraniyor sizce nasil anlariz?

ay tekerleme gibi ikizim ikizi ikimiz...

her ikinizde bırakın onu damdan düşmüşe dönsün ikinizide kaybetsin

sevmeyin böyle adamları aile içi nefret sebeb oluyorlar

Kimi sevdiği çok fark eder mi? Kardeşinin aşık olduğu çocukla mı beraber olacaksın, ya da kardeşin senin aşık olduğun çocukla beraber olacak? Geçmişler olsun. :KK51:

Birinizi sevdigini soylese kabul mu etceksiniz ya sonra yuzunuze nasil bakcaksiniz kardeslik bitecek yani

Karaguldeki dizi gibi olmus iki kardes bir adam aklinizi basiniza alin ya sanki bulunmayan hint kumasi

Aşık olduğunu düşünmüyorum ikinize de, gerçi bilemem ama anlattıklarından yola çıkarak boşverin gitsin.
Böyleleri ile bir yere varamazsın, ikizinle evlenir boşanır sana yazar seninle evlenir böyledir bunlar :KK53:

cocuga asik olan sizlersiniz bakalim o size sizin onu dusundugunuz gibi dusunuyor mu? hahaha aklima dizi vardi ya o geldi..kardesinin kocasini calipta kacan :KK70:

bi üçüncü bulursanız, çocuğu okeye dördüncü alırsınız, bu ne allasen? sen mi fantezi yapıyorsun, çocuk mu tek yumurta ikizini kıstıramadık elimizdeki sınırlı bütçeyle ikiz fantezisi mi çevirelim dedi anlamadım ama o çubuğun tutacak tarafı yok, başı kıçı ortası her bir yere poklu haberin olsun

Yoksa siz karagül dizisindeki ada ile maya kardeşlerden,maya olanmisiniz? Konu aynida :-)

X