ikizler üçüzler Nasıl bebeklerle hayat

ayensu

canımın cani
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
156
31
18
38
Çok zorlaniyorum nasıl oyaliyosunuz benim kiler hep kucak istiyolar 10 aylık olacaz

Benimkiler 6 aylik suan kalktik cizgi film izliyruz butun gun konusuyruz oynuyruz o sekilde oyaliyrum ikisinide

Benimkiler 6 aylik suan kalktik cizgi film izliyruz butun gun konusuyruz oynuyruz o sekilde oyaliyrum ikisinide
2 yaşına kadar bebeklere TV izletmeyi önermiyorlar. Sonrasında sınırlı olarak izlettirilebiliyor. Tv nin otizme etki ettiğine yönelik bulgular varmış.

Çok zorlaniyorum nasıl oyaliyosunuz benim kiler hep kucak istiyolar 10 aylık olacaz
O kucak isteme olayı hala var. 16 aylık oldu bizimkiler. Çok zorda kalmazsak almıyoruz kucağa. Oyuncakla, dışarı çıkararak, dergi, masal kitabı karıştırarak, müzik dinleterek, odaları değiştirerek oyalamıştım. Şimdi yürüdüklerinden evin her yerindeler:)

Biz de 40 günlük olduk. Ne kadar zorlandigimizi tahmin edin..gaz problemimiz var ve dünyaya yeni yeni alisiyorlar

Bizde 45 gunluguz ve gaz bizi olduruyor nasil olacak bu is hic bilmiyorum hatta bu sikintilarin gectigi gunler olacak mi diye dusunuyorum ama sikintilida olsa cok guzel bisey Allah isteyen herkese versin Amin

Geçiyor arkadaşlar merak etmeyin. Mümkün olduğunca damlasız atlatmaya çalışın. Gaz masajı yapmak, gözetiminizde bebişleri yüzüstü yatırmak çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…