Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun mucize resmenBende tüp bebekle hamile kaldım. Tek embriyo bölündü ve çift oldu. Şu an 6 haftalığız, ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür. Fakat benim erken doğumla kaybım olduğu için serkaj yapılacak. Bende merak ediyorum hem ikiz hem serkajla sağlıcakla kucağına alabilen var mı?
İnşallahh , sağlıkla büyüsünler annelerinin karnındaTüp bebek sürecinde şu maddi konuda o kadar yıprandık ki çok şükür karşılıyormuşbiz daha çok yeniyiiz 6 haftalığız 2 gün sonra kalp atışlarını duycaz inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet işlemi doğru biliyorsunuz. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Rabbim kimselere yaşatmasın. İnşallah sonu da süreç de güzel olsunÖncelikle hayırlı olsun mucize resmenhamd olsun… serklaj rahim ağzına atılan dikiş diye biliyorum doğru mu? Eğer öyleyse korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Bizler nasıl önlem için fitil iğne yapıyorsak sizinki de öyle bi müdahale.
Aminnn hepimizin yavruları inşallahhİnşallahh , sağlıkla büyüsünler annelerinin karnında![]()
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet işlemi doğru biliyorsunuz. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Rabbim kimselere yaşatmasın. İnşallah sonu da süreç de güzel olsun![]()
Allah bağışlasın yavrularınızıMerhaba bende tüp bebek tedavisi ile çift yumurta ikizlerine hamile kaldım
35+1 sezeryan oldum tansiyonum yükselmişti kontrole gittiğim gün doguma alındım
Kızım 2.650gr oğlum 2.890gr dogdu Kızım kuvöze girmedi oğlum 11gun kuvözde kaldi hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum![]()
AminAllah bağışlasın yavrularınızıkiloları gayet iyiymiş neden alındı oğlunuz peki? Çok teşekkür ederimm
![]()
Merhaba bende 20 haftalık hamileyim kramplarım oluyordu karnımda bacaklarımda doktorum normal olduğunu söyledi aspirin kullanıyor musunuz? Yine de doktorunuza danışın bence ama korkulacak bişey yoktur stres yapmayınMerhaba bi sorum olacak ikiz gebelere 18. Haftadan beri sağ bacagimda üst baldır dışa bakan karnimla bacağın birleştir hizada dış kısımda bi uyuşma oldu şuan 22+4 olduk çok şükür ama ayakta çok kalırsam yada bi markete gidip gelirsem uyuşma çoğaldı gibi şimdi karnımın alt tarafına kadar uyuşuyor afedersiniz iç çamaşırın lastiğinin olduğu kısımlar ve biraz daha yukarisi kendi bedenimden 2 beden büyük iç çamaşırı kullaniyorum bu arada o etkilemiyor yani daha önce sadece bacağım dı şimdi kanımın alt kısmı da uyuşuyor sanki karlı bi havada soğukta kalmışım uyuşmuş yanıyor gibi bir his yani hem uyuşuk hem yanıyor çift yumurta ikizi bu arada tupbebek yaptırdık bu durumu yasayan var mi aranızda acaba? Yardımcı olun doktor 16. Haftadan itibaren magnezyum verdi ama malesef bi faydası olmuyor
Kaç haftalıksınız? İkizler de genelde olur bu risk bol bol dinlenin uzanın ağır işlerden ayakta durmaktan kaçının bebeğe de kilo aldıracak yiyecekler yiyinMerhaba benimde şuan erken doğum riskim var
Merhaba kuzum 23+6 rahimde kisalma heran doğum olacak diyorlar çok korkuyorumKaç haftalıksınız? İkizler de genelde olur bu risk bol bol dinlenin uzanın ağır işlerden ayakta durmaktan kaçının bebeğe de kilo aldıracak yiyecekler yiyin
Merhaba canım korkma öncelikle stres çok önemli. Dikiş atıldı mı rahimde kısalma varsa?Merhaba kuzum 23+6 rahimde kisalma heran doğum olacak diyorlar çok korkuyorum
Hayır kuzum atmadilar riskli diyeMerhaba canım korkma öncelikle stres çok önemli. Dikiş atıldı mı rahimde kısalma varsa?
Hayır aspirin kullanmıyorum ama çok yanma tarzında uyuşma oluyor doktorum magnezyum yazdı sadece cevaplamadı bile doğru düzgünMerhaba bende 20 haftalık hamileyim kramplarım oluyordu karnımda bacaklarımda doktorum normal olduğunu söyledi aspirin kullanıyor musunuz? Yine de doktorunuza danışın bence ama korkulacak bişey yoktur stres yapmayın
Benimki kramp gibi değil daha çok uyuşma ve yanma hissi oluyor sızlama ve ağrı tarzı değil yani geçmiyor da ne yapacağım bilmiyorum bazen geçer gibi oluyor ama tekrarlıyorMerhaba bende 20 haftalık hamileyim kramplarım oluyordu karnımda bacaklarımda doktorum normal olduğunu söyledi aspirin kullanıyor musunuz? Yine de doktorunuza danışın bence ama korkulacak bişey yoktur stres yapmayın
Bence geçmesini beklemeyin acilde kadın doğum acilleri var orada doktorlar oluyor gece bile olsa gidin korkmanız için demiyorum tedbiri elden bırakmamak lazımHayır aspirin kullanmıyorum ama çok yanma tarzında uyuşma oluyor doktorum magnezyum yazdı sadece cevaplamadı bile doğru düzgün