İlaç içemiyorum yardım edin

Elbinya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
43
15
38
31
Doktorun vermiş olduğu folik asit bir kaç gündür mide bulantısından içemiyorum. B12 eksikliği çıktı iğne vurulmam gerekiyordu ama kalçadan tikim var vurulamiyorum.onun yerine b12 vitamin haplari aldım. Onuda bir kaç gündür içemiyorum. Bebeğe bir zararı olurmu nolur yardım edin

Cnm bnce yinede ic en iyisi gece yatmadan icmek bnde gunduz icwmiorum ama gece bol su ile icebiliyrm

bende içemiyorum doktor içmeyebilirsin dedi eskiden vitamin hapı mı varmıştı zaten bir çok arkadaşımda içmemiş

Bende içmiyorum oglumdada ıcememıstım gayette zekidir kendısı:KK9:

Doktorun vermiş olduğu folik asit bir kaç gündür mide bulantısından içemiyorum. B12 eksikliği çıktı iğne vurulmam gerekiyordu ama kalçadan tikim var vurulamiyorum.onun yerine b12 vitamin haplari aldım. Onuda bir kaç gündür içemiyorum. Bebeğe bir zararı olurmu nolur yardım edin
Canım 7 haftalık hamileyken, b12 eksikliğim var iğne verdi doktor vurulamam ama eksikliği de bebekte anomali yaparmış nolur yardım edin diye konu açtın. Dilimiz döndüğünce sana iğnelerini biran önce vurulman gerektiğini söyledik. Anlıyorum ki iğneyi olmamışsın hapa başlamışsın ama şimdi de hapı da içemiyorum iğne de vurulamıyorum diyorsun. Bu durumda sana nasıl yardımcı olalım bilemedim?

Vitamin icemedim bende berbat bir kokusu var sanirim b12 vitamin hapida ayni sekilde kokuyor gunun belli saatlerinde dene bakalim icebilecekmisin mesela yatmadan once dene aksam ustu dene hergun kendini kontrol et dahada olmassa doktoruna sor gıdalardan almaya çalış vitamini yapacak bisey yok

Madem içemiyorsunuz ilac yerine bol bol hayvansal protein alın.kırmızı ette daha cok var diye biliyorum. Sabah kahvaltinizda yumurtayi eksik etmeyin ve her gun bir ogununuzde et tuketin.

Back
X