ilacla düsük yapan varmi kanamaniz kac gün devam etti

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
49
bebegimin kalbi atmadigi icin düsük yaptim 11. haftada olmasi gereken bebek 6. haftadaydi
7 agustosta ilaci vajinal koydum o gun kanama basladi 3 gun sonra kontrole gittim ve parca oldugunu iki gun gunde 3 defa agiz yolu ile aldim ve bugun 7. gun ve hala devam ediyor
kanama ne zaman biter
...ilacla düsük yapan varmi kanamaniz kac gün devam etti kizlar
kürtaji önermedi drum rahme zarar vermemek adina......

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benim ilk kaybimda bebek 9+3 de kalbi durmustu hastanede agizdan ve vajinadan bu ilacı verdiler bana kanamam başladı düştü sonra ultrasonla bakti doktor parca var dedi kürtaj gibi degilde hemen 2 dakikalik temizleme islemi yapti sonta eve yolladı evde bir parca daha düşündüm sonra az az 10 güne kadar kanamam devam etti

Canim benim ilk kaybimda bebek 9+3 de kalbi durmustu hastanede agizdan ve vajinadan bu ilacı verdiler bana kanamam başladı düştü sonra ultrasonla bakti doktor parca var dedi kürtaj gibi degilde hemen 2 dakikalik temizleme islemi yapti sonta eve yolladı evde bir parca daha düşündüm sonra az az 10 güne kadar kanamam devam etti
sanki yeniden kanma basladi parca parca anlamadim 9. gunde acaba adet döneminemi dek geldi diycem bilmiyorum yaa

sanki yeniden kanma basladi parca parca anlamadim 9. gunde acaba adet döneminemi dek geldi diycem bilmiyorum yaa
Canim parca tam temizlenmedigi surece kanama durmaz.zaten parca var demiş ya rahim parcayi atmaya calisiyor sanırım. Kanamani takip et eger coksa mutlaka doktora git derim.

Lütfen ilaç ismi yazmayalım, forumu okuyan ve doktor izni onayı olmadan alıp kullanmaya kalkanlar olabilir.

Mune .!.:
Lütfen ilaç ismi yazmayalım, forumu okuyan ve doktor izni onayı olmadan alıp kullanmaya kalkanlar olabilir.
Turkiye de bu ilac yasak isteselerde temin edemezler zaten sadece hastanede doktor gozetiminde kullanilabiliyor bilginize.

X