ilahi adaletttttttt

morecalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
319
78
Ahahahahaha ... Arkadaşlar önceki konularimi okuyun ama kısaca özet gecicem. Erkek aekadasimla birçok sorunumuz vardı evde kadın tokası bulmuş ve arayıp bozmustum. Ancak beni her Ayrılıkta adeta saat başı telefonlarıyla taciz eden bi şekilde kendini affettiren bu bey bu sefer hic aramadi . ev arkadaşından öğrendiğim kadarıyla başkasına aşık olmuş ve aşık olduğu kız da buna sans vermeye karar vermiş. Bu yüzden bizimki benden tamamen kopup bu çok istediği kızla yeni bi aska yelken açmış.kızdan yüz bulduğu dönem bizim bu toka mevzuu yüzünden atamızın limoni olduğu döneme denk geldiği için bildiğin dört ayağının üstüne düşmüştü. Tabi ona gore benim bu yeni kızdan haberim yok çünkü ev arkadaşı kimseye soylememem şartıyla gammazlamisti bunu. Eski sevgilim olacak sahissa yeni bir sevgilisi olduğunu dahi itiraf edemeyecek kadar pislik olduğu için bana ilişki beni çok yıprattı artik biktim ayrilalim yalniz kalmak istiyorum vs vs demişti. Buraya kadar anlattıklarım karışım geldiyse actigim son 2 konuyu okuyun.
Eveeettt ve gelelim bu aksama. 22:00 saatlerinde telefonum çalıyor ve arayan eski sevgilim. Ne istediğini sorduğumda " yok morecalm ben sensiz yapamiyorum olmuyo ne kadar yalniz kalmak istesem de yüzün hep gozumun önünde fotoğrafına bakıp ağlıyorum yaşadıklarımız anilarimiz aklımda evde bi elbisenin birakmissin ona sarılıp uyuyorum geri don bana adam gibi yeni bastan başlayalım su ilişkiye " dedi :))arkadaşlar bu benim hayatımda yaşadığım en mutlu andır tarihe geçsin lütfen. Sebebi belli kız iki günde tekneyi basmış buna. Yarin ev arkadaşını arayıp olayı ogrenecegim. Tabi ben ne dedim " iyi de ben seni sevmiyorum ki zaten ayrılmak için bahane ariyordum uzun zaman dır tam kurtuldum derken basıma bela olma arama artik beni " diyerek bi güzel yol verdim. Ya ben bu kadar kısa surede islerin değişeceğini dusunmezdim ilahi adalet boyle bisey demek ki. Şükürler olsun...

bide şu var bence ona karşı hisleriniz bitmemiş,bitseydı ne bu kadar sevinirdiniz nede yarın arayıp ayrıntılı öğrenmeye kalkardınız.çocuk bir kaç kez arasa biraz peşinize düşse tekrar dönersiniz gibi geldi bana
Hislerim nefrete dönüştü. Bir anda tabi hissizlesemem. Önceki konularimi okursaniz nasıl aci cektigimi anlarsınız
Bu durumda tabii ki mutluluktan ucucam. Ama geri dönmek mi allah yazdıysa bozsun

Ben bunu tahmin etmiştim..sizin düştüğünüz duruma kendi düşecek kız büyük ihtimal onu yedek olarak almıştı..bu kadar çabuk olması hoş olmuş..gözünüz aydın:)
Teşekkürler valla ne yalan soyleyim ben beklemiuordum çünkü çok şanslı biridir isleri hep yolunda gider o kız mi terketti başka bisey mi oldu bilmiyorum yarin ogrenicem insallah

Hislerim nefrete dönüştü. Bir anda tabi hissizlesemem. Önceki konularimi okursaniz nasıl aci cektigimi anlarsınız
Bu durumda tabii ki mutluluktan ucucam. Ama geri dönmek mi allah yazdıysa bozsun

tabiki mutlu olun ama nefrette bir histir.bırakın gitsin araştırmalara düşmeyin düştükçe onu bir şekilde önemsediğini gösterir ve bu seni daha çok üzer

ondan ve çevresinden uzaklaşman en güzeli

tabiki mutlu olun ama nefrette bir histir.bırakın gitsin araştırmalara düşmeyin düştükçe onu bir şekilde önemsediğini gösterir ve bu seni daha çok üzer

ondan ve çevresinden uzaklaşman en güzeli
Ya öyle yapicam tabi de en azından onun canını acitmak istiyorum. Beni sevmediğini biliyorum boşta kalmamak için bana dondu ama yemezler yani. Tabii ki istemem artik. Fakat ortada 1 yıl ve sonunda kırılan gururun var. Bosvereyim diyemiyorum

Oh valla ben de sevindim,bir de şöyle ağlamıyorlar mı karaktersizler.Bari yaptığın şeyin arkasında ol.Yok ben hata yaptım bile demezler.Çok iyi olmuş,çok sevindim :)

Bana kizmayin ama bence bu sevincleriniz, kahkahalariniz , mutlulugunuz hatta nefretiniz! Tamamen sevgiden.
Cunku eger gercekten sevmeseydiniz bu kadar buyuk hisler tasimazdiniz.
Tamam belki cok aci cektiniz cok uzuldunuz haketmediginiz seyler yasadiniz ama verdiginiz tepkiler soylediginiz sozler sizin onu hala sevdiginizi gosteriyor.
:)

Arkadaş zaten eski sevgilisine seni sevmiyorum demiş burda bize onu sevmiyorum dememiş ki belki de hala seviyor ama gururu ağır bastığı için böyle yapmayı uygun görmüş.

Sakın tavrından vazgeçme. aynen canım ilahi adalet diye buna denir. Ve seni tebrik ediyorum birçok kadın gibi dönsunde nasıl dönerse dönsün dememişsin. Lafı yapıştırmışsın. Salak yerine koymaya çalışmıyorlar mı insanı en çok ona gıcık oluyorum.

bu kadar çabuk adaletin yerini bulması çok güzel olmuş :KK50: boşta kalmaya alışkın değilse arasıra yine yoklar seni.böyle dik duruşunu ve bildiğin halde susabiliyor oluşunu gerçekten takdir ediyorum .aradıkça bakma telefonlarına daha da çıldırsın

X