Ahahahahaha ... Arkadaşlar önceki konularimi okuyun ama kısaca özet gecicem. Erkek aekadasimla birçok sorunumuz vardı evde kadın tokası bulmuş ve arayıp bozmustum. Ancak beni her Ayrılıkta adeta saat başı telefonlarıyla taciz eden bi şekilde kendini affettiren bu bey bu sefer hic aramadi . ev arkadaşından öğrendiğim kadarıyla başkasına aşık olmuş ve aşık olduğu kız da buna sans vermeye karar vermiş. Bu yüzden bizimki benden tamamen kopup bu çok istediği kızla yeni bi aska yelken açmış.kızdan yüz bulduğu dönem bizim bu toka mevzuu yüzünden atamızın limoni olduğu döneme denk geldiği için bildiğin dört ayağının üstüne düşmüştü. Tabi ona gore benim bu yeni kızdan haberim yok çünkü ev arkadaşı kimseye soylememem şartıyla gammazlamisti bunu. Eski sevgilim olacak sahissa yeni bir sevgilisi olduğunu dahi itiraf edemeyecek kadar pislik olduğu için bana ilişki beni çok yıprattı artik biktim ayrilalim yalniz kalmak istiyorum vs vs demişti. Buraya kadar anlattıklarım karışım geldiyse actigim son 2 konuyu okuyun.
Eveeettt ve gelelim bu aksama. 22:00 saatlerinde telefonum çalıyor ve arayan eski sevgilim. Ne istediğini sorduğumda " yok morecalm ben sensiz yapamiyorum olmuyo ne kadar yalniz kalmak istesem de yüzün hep gozumun önünde fotoğrafına bakıp ağlıyorum yaşadıklarımız anilarimiz aklımda evde bi elbisenin birakmissin ona sarılıp uyuyorum geri don bana adam gibi yeni bastan başlayalım su ilişkiye " dedi :))arkadaşlar bu benim hayatımda yaşadığım en mutlu andır tarihe geçsin lütfen. Sebebi belli kız iki günde tekneyi basmış buna. Yarin ev arkadaşını arayıp olayı ogrenecegim. Tabi ben ne dedim " iyi de ben seni sevmiyorum ki zaten ayrılmak için bahane ariyordum uzun zaman dır tam kurtuldum derken basıma bela olma arama artik beni " diyerek bi güzel yol verdim. Ya ben bu kadar kısa surede islerin değişeceğini dusunmezdim ilahi adalet boyle bisey demek ki. Şükürler olsun...
Eveeettt ve gelelim bu aksama. 22:00 saatlerinde telefonum çalıyor ve arayan eski sevgilim. Ne istediğini sorduğumda " yok morecalm ben sensiz yapamiyorum olmuyo ne kadar yalniz kalmak istesem de yüzün hep gozumun önünde fotoğrafına bakıp ağlıyorum yaşadıklarımız anilarimiz aklımda evde bi elbisenin birakmissin ona sarılıp uyuyorum geri don bana adam gibi yeni bastan başlayalım su ilişkiye " dedi :))arkadaşlar bu benim hayatımda yaşadığım en mutlu andır tarihe geçsin lütfen. Sebebi belli kız iki günde tekneyi basmış buna. Yarin ev arkadaşını arayıp olayı ogrenecegim. Tabi ben ne dedim " iyi de ben seni sevmiyorum ki zaten ayrılmak için bahane ariyordum uzun zaman dır tam kurtuldum derken basıma bela olma arama artik beni " diyerek bi güzel yol verdim. Ya ben bu kadar kısa surede islerin değişeceğini dusunmezdim ilahi adalet boyle bisey demek ki. Şükürler olsun...