İlginç şeyler oluyorrr

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
Kızlar merhaba.. En son adetimi 30 martta görmüştüm.. Ve korunmayı daha 5 gün önce 7 mayısta bıraktık.. Ama hala hasta olmadım.. Adetim bugünü de sayarsak 12 gündür gecikti.. Ama daha 5 gündür korunmuyoruz.. Sizce de ilginç değil mi? Ne oluyor bana anlamıyorum.. Vücudumda hissettiğim şişkinliği saymazsak hiç bir belirti de yok adetimle alakalı. Bir de adet dönemine 1 hafta kala falan hamile kalma riski çok çok az diye biliyorum.. Doğru mu? Şu anki durumumla alakalı bana bir açıklama yapabilecek olan var mı acaba??

Son düzenleme:
Hamile olma ihtimaliniz çok düşük bana göre... Bilmiyorum öyle çok geç yumurtlama olmuş mudur.. Hayırlısı...

Bende hiç ihtimal vermiyorum doğrusu.. Çünkü korunuyorduk. Bu ayki adetimden sonra korunmayı bırakacaktık.. Ama adetim bir türlü gelemedi. Biz de bıraktık artık 5 gün önce.. Şimdiden sonrası artık hayırlısı.. Stresten başka hiç bir belirtim yok şu an..

Bende hiç ihtimal vermiyorum doğrusu.. Çünkü korunuyorduk. Bu ayki adetimden sonra korunmayı bırakacaktık.. Ama adetim bir türlü gelemedi. Biz de bıraktık artık 5 gün önce.. Şimdiden sonrası artık hayırlısı.. Stresten başka hiç bir belirtim yok şu an..

Bir doktora git aklındaki şüpheler de gitsin.. Bebek yoksa da adet söktürücü verir rahatlarsın... Rabbim sağlıkla bir minik nasip etsin inşallah

hapla mı korunuyodunuz? dk hapları da ilk bıraktıktan sonra gecikme yapabiliyo

Hayır hapla korunmadım, evlendiğimizden beri eşim dışarı boşalıyordu.. Ve hala hasta olamadım, test yaptım geçen gün ama o da negatif.. Sanırım stresten dolayı böyle.. Bir kadın doğum hemşiresi tanıdığım bugün stresten olabileceğini söyledi.. Beklemekten başka bir yol kalmıyor yani.. Şu anda korunmuyoruz da artık hayırlısı diyip bekliyorum..

X