İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

yıkıyo getiriyo. oda 3 tane penye falan ben öyle sepet dolusu çamaşır biriktirmem.
ama ne diyim sana ya çekyatların içini bile karıştırmış hep.
şimdi sen söyle napıcaktım ha? ya cıngar çıkaracaktım yada iylikle söyleyecektim.
daha önceden de yaptığı için bende aneeee bak bi daha çamaşırları götür valla o zaman konuşucaz dedim.
tamam daha dokunmam dedi.

ya bazen bu kayınvalideler ne yapcaklarını şaşırıyolar. iyilik olsun diye mi yıkıyo çamaşırları, fesatlıktan mı alıyo gidiyo. evi niye karıştırıyosun hırsız gibi demi?ne bulmayı ümit ediyo acaba?canım ben sadece eşinin ilgisiz tavırları problem sanmıştım ama bu adamın bütün ailesi arızaymış ya. zaten eşindeki arızada ailesinden geliyordur tahminen.sağlıklı bi kafa yapıları yok herhalde. Allah bir an önce sana o ortamdan kurtulmayı sağlayacak cesareti versin canım ne diyeyim.

ya bazen bu kayınvalideler ne yapcaklarını şaşırıyolar. iyilik olsun diye mi yıkıyo çamaşırları, fesatlıktan mı alıyo gidiyo. evi niye karıştırıyosun hırsız gibi demi?ne bulmayı ümit ediyo acaba?canım ben sadece eşinin ilgisiz tavırları problem sanmıştım ama bu adamın bütün ailesi arızaymış ya. zaten eşindeki arızada ailesinden geliyordur tahminen.sağlıklı bi kafa yapıları yok herhalde. Allah bir an önce sana o ortamdan kurtulmayı sağlayacak cesareti versin canım ne diyeyim.

tombik ya kalbim sıkışıyo nefesim daralıyo.
okadar zor bi durum ki bu anlatamam.
ya çevremde de insanlar var tabi herkes kavga eder.
küsüp kenara çekilmek nedir ya.
ogün hatalı olan oydu ben yatağıma gittim gelip yatmayan bu olayı devam ettiren kendisi.
10 gün olacak ya allahtan korkar insan.
ki bugün benim doğum günüm.

Canıımmmm! Nice mutlu yıllara! İyi ki doğdun, bak ne güzel bir kadın oldun! :)) bence, bugün kendi kendine bir program yap ve kendine bir doğum günü hediyesi ver, senin kadar değerli bir insanı hak etmeyen eşin için canını artık sıkma! Ama olur da eşin arar, sorar veya bir şeyler yapmaya kalkarsa bugün karşı çıkma artık. Ama bugün sorunlardan konuşmayın. İçinden geliyorsa sen ara eşini bugün benim doğum günüm bir şeyler yapmak ister misin de:) kendine sadece bir gün mola ver. ama bence en kısa zamanda artık konuşmanız lazım, eşinin tepkisizliği beni bile çıldırtacak çünkü:) belli ki sen bir şey söylemezsen o yıllarca konuşmayacak:)bu arada bizim de yarın evlilik yıl dönümümüz acaba bişey yapsam mıı yapmasam mı diye düşünüyorum, karar veremedim.

merhaba defne. daha onceki konularini da okumustum. gunlerdir yazsammi yazmasammi diye cok dusundum. lutfen kirarsam seni ozur dilerim ama bu adama bu kadar sabir gostererek daha ne kadar kendine eziyet edeceksin.

Ne işimi var bilmem onunda evi ya?
inan defalarca kaynımım anahtarını çaldım ve yok ettim.
ama ne hikmetse ben anahtar yok ettikçe o habire gidip anahtarı çoğalttı.
25 yaşında askerliğini yapmış adam. ya illa gelme demek mi lazım.
benimde kardeşlerim var, bizimde gelinimiz var.
insan azıcık saygılı olur ama yok bunlarda o saygı yok.
bak ben evde yoksam kaynanam hemen bizdedir. bide beni arar evi kolaçan ettim diye kolaçan dediği, her yer karıştırılmış, herşeyin yeri değişmiştir.
kirli sepetindeki çamaşırlar bile gitmiştir. defalarca yapma dedim alma anne şu çamaşırları dedim. ama yok inadına yapıyo kadın.
bizim durumumuzun farkındadır tabi ama bak kimse ne arıyo ne soruyo.

bu işi sıkı tutmak mı oluyor şimdi? sen geçici çözümlerle üstesinden gelmeye çalışmışsın. çocuk değil ergen değil, 25 yaşında koskoca adam! ne demek dingonun ahırına girer gibi elinde anahtar her istediğinde giriyor yayılıyor ne münasebet hangi hakla? sen hem kendi evinin anahtarını niye öyle yok ediyorsun ki? kendi evin yahu kendi evin!! sen evinde sığıntı mısın? o evin kadınısın sen. bir misafir gelirken bile eşin sana demeli ki hayatım falancalar gelecek ya da annemler gelecek müsait miyiz. demiyorsa demesini öğreteceksin. ben ailemde böyle gördüm. kayınbiraderin için de,alacaksın onu karşına açık açık bak yengecim her zaman başımın üstünde yerin var ama evimin anahtarının yalnız bende ve eşimde durmasını istiyorum, böylesi uygun. bitti. ne tepki verirse versin. o saatten sonra da zorla girecek değil ya! lütfen evine sahip çık artık.

bu arada bugün doğumgününmüş, dilerim bu mutsuz geçirdiğin son yıl olsun. bir sene daha güzelleştin:115: nice senelere defne...

not: eşin bir sürpriz yapacak mı çok merak ediyorum. çünkü bu iyi bir fırsat..

tombik ya kalbim sıkışıyo nefesim daralıyo.
okadar zor bi durum ki bu anlatamam.
ya çevremde de insanlar var tabi herkes kavga eder.
küsüp kenara çekilmek nedir ya.
ogün hatalı olan oydu ben yatağıma gittim gelip yatmayan bu olayı devam ettiren kendisi.
10 gün olacak ya allahtan korkar insan.
ki bugün benim doğum günüm.

Canım benim eşimde böyle bizde günlerdir konuşmuyoruz konuşmaya çalışsam kavga çıkıyo
Hiç bakmıyorum yüzüne o da zaten konuşmaz küser öyle günlerce duvar gibi soğuk bişi
Nefesin daralıyo kalbin sıkışıyo bak panikatak olabilirsin
çünki benimde ataklarım nefes darlığı ve çok yüzsek ritimlerle kalp atışları şeklinde başladı
Bunlar numunelik mi ben anlamıyorum okadar güzel geçinen konuşarak anlaşan çiftler var ki imreniyorum bazen
Bazen kafasına elime ne geçerse fırlatmak istiyorum kendi kendime konuşuyorum ağlıyorum
ve o hiç umursamıyo yatıyo pc takılıyo tv izliyo yiyo içiyo 1 de geliyo ve zerre umrunda değilim..

Benimde elimden senin gibi hiç bişe gelmiyo tek bildiğim şey doğuduğum nefretimi kazanıyo sevgim bitiyo

doğum günün kutlu olsun
sen adım atma sakın o adım atsın böyle çok zordur eminim ama kararlı olmak ikili ilişkilerde en doğru seçenek bakalım nereye kadar gidecek böyle
imkanın varsa kendine doğum günü hediyesi al yada bir çiçek al kendine eve götür vazoya koy hiçbirşey sen den önemli değil
İNŞALLAH eşinde sana süpriz falan yaparda bu küslük biter

Canıımmmm! Nice mutlu yıllara! İyi ki doğdun, bak ne güzel bir kadın oldun! :)) bence, bugün kendi kendine bir program yap ve kendine bir doğum günü hediyesi ver, senin kadar değerli bir insanı hak etmeyen eşin için canını artık sıkma! Ama olur da eşin arar, sorar veya bir şeyler yapmaya kalkarsa bugün karşı çıkma artık. Ama bugün sorunlardan konuşmayın. İçinden geliyorsa sen ara eşini bugün benim doğum günüm bir şeyler yapmak ister misin de:) kendine sadece bir gün mola ver. ama bence en kısa zamanda artık konuşmanız lazım, eşinin tepkisizliği beni bile çıldırtacak çünkü:) belli ki sen bir şey söylemezsen o yıllarca konuşmayacak:)bu arada bizim de yarın evlilik yıl dönümümüz acaba bişey yapsam mıı yapmasam mı diye düşünüyorum, karar veremedim.

çok teşekkür ederim.
biliyomusun bi tek siz kutladınız.bi program yapmak mı? napçam ki tek başıma. boşver be alıştım ben unutulmaya.
sanırım artık psikolojik olarak iyi değilim. bide bu akşam kardeşim hasta ona gidicem. belki kalırım yanında. dönmem eve.
eşim aramadı ararmı? sanmıyorum.
ben onu aramam kendim için ondan bişey istemiyicem. çünkü o günlerdir sadece kendi için hep bişeyler yapıyo.
kaçıncı yılınız nice mutlu seneler dilerim. allah bir yastıkta kocatsın.
bence sen güzel bşeyler yap. yada ne biliyim dışarda bi iftar olmaz mı değişiklik olur.

bu işi sıkı tutmak mı oluyor şimdi? sen geçici çözümlerle üstesinden gelmeye çalışmışsın. çocuk değil ergen değil, 25 yaşında koskoca adam! ne demek dingonun ahırına girer gibi elinde anahtar her istediğinde giriyor yayılıyor ne münasebet hangi hakla? sen hem kendi evinin anahtarını niye öyle yok ediyorsun ki? kendi evin yahu kendi evin!! sen evinde sığıntı mısın? o evin kadınısın sen. bir misafir gelirken bile eşin sana demeli ki hayatım falancalar gelecek ya da annemler gelecek müsait miyiz. demiyorsa demesini öğreteceksin. ben ailemde böyle gördüm. kayınbiraderin için de,alacaksın onu karşına açık açık bak yengecim her zaman başımın üstünde yerin var ama evimin anahtarının yalnız bende ve eşimde durmasını istiyorum, böylesi uygun. bitti. ne tepki verirse versin. o saatten sonra da zorla girecek değil ya! lütfen evine sahip çık artık.

bu arada bugün doğumgününmüş, dilerim bu mutsuz geçirdiğin son yıl olsun. bir sene daha güzelleştin:115: nice senelere defne...

not: eşin bir sürpriz yapacak mı çok merak ediyorum. çünkü bu iyi bir fırsat..

black onlara benim iyilikle laf anlatmam inan imkansız.
zamanla kabullendim ben yapılanları. ha tabi doğru değil bende böyle bir ortamda büyümedim.
ama bu aile böyle. onlara göre hep beraber aile olduk. gizlimiz saklımız özelimiz yok.
en ufak bişey hakkında ya olmaz desem hemen kaynanam ayılıp bayılıp krizlere giriyor.

evet eşimin gönlümü alması için güzel bir fırsat ama ALMAZ.

yorumları üşenmedim okudum

bir kadın için ne zor bir durum allah sabır versin size ... ama çok sabırlısınız maşallah ben olsam çoktan patlamıştım ..
eşinizin ütü yapması yemek yapması mutfağı toparlamasının anlamı bence sen yapmasan yapabiliyorum demek .. vee adam kendince bu düzeni oturtursa size hiç ihtiyacı kalmayacak:5:

doğum günün kutlu olsun
sen adım atma sakın o adım atsın böyle çok zordur eminim ama kararlı olmak ikili ilişkilerde en doğru seçenek bakalım nereye kadar gidecek böyle
imkanın varsa kendine doğum günü hediyesi al yada bir çiçek al kendine eve götür vazoya koy hiçbirşey sen den önemli değil
İNŞALLAH eşinde sana süpriz falan yaparda bu küslük biter

Ben ilk adımı atmıcam. çünkü ben dün kurstan gelirken çok zor durumla karşılaştım çünkü gecenin 23:00 olmuştu.
ama eşim olacak odun bozmasının aklında değildim. yani ben ölsem adam bilmeyecek.
beni ilk o kırdı ha ilk son hesabı yapmıyorum ama yeri geldiğinde özür dilemesini bilirim ben özürde beklmek hakkım.
ama o bana sırtını dönmeyi seçti.
çok güzel bir fikir eve giderken kendime kocaman bir çiçek alacağım. kendi ütülerimi yapacağım. küçük bi pasta alıp tek başıma keseceğim.
ama sizi yanımda sayıcam haaaaaa.

merhaba defne. daha onceki konularini da okumustum. gunlerdir yazsammi yazmasammi diye cok dusundum. lutfen kirarsam seni ozur dilerim ama bu adama bu kadar sabir gostererek daha ne kadar kendine eziyet edeceksin.

Kırılmadım samimi söylüyorum kızmadım sana.
kendime yaptığımın adı eziyet farkındayım. zerre mutlu değilim ki beni tanısan okadar şen şakrak eğlenceli bir insandım Kİ.
artık değilim. fakat geçecek.

konularına bir göz attım

kocan gerçekten çok sinir bozucu bir adam

ben şu sınavı kazanıp boşanmadan yanayım

boşandıktan sonra eşini TEMA ya bağışlaya bilirsin hak ettiği yer orman bence ..

Son düzenleme:
konularına bir göz attım

kocan gerçekten çok sinir bozucu bir adam

ben şu sınavı kazanıp boşanmadan yanayım

boşandıktan sonra eşini TEMA ya bağışlaya bilirsin hak ettiği yer orman bence ..

ilahi ya inan bugün hiç gülmemiştim.
süpersin inanılmaz bi fikir ama TEMA kurtlu ağacı napsın:1:
benim kafamdaki o aslına ama inan ben ağzından duymak istiyorum.
bana olmuyo yapamıyoruz dese dakika durmucam.
demiyo ha hala neden duruyorum. salaklığımdan.
fakat böyle fazla gitmez.

içim darlanıyor okudukca,üzülüyorum, belki düzelmiştir diye açıp bakıyorum ama hala hiç bi gelişme yok. Gerçi eşinizle zor gibi de sanki..
Ama böyle gitmez, böyle yaşanmaz. Bi insan bu kadar da çok üzülmez ki, yapmayın bunu kendinize, gidecek hiç bi yeriniz yoktur, çocuğunuz vardır, anlarım, anlamaya çalışırım ama siz neden kendinizi bu kadar üzdürüyorsunuz ki. Bunu söylemek kolay değil, ama en azından bi süreliğine o evden ayrılın, orası bana cehennem gibi geliyor siz anlatıkca, Hiç konuşmadan aynı evin içinde yaşamak çok zor, insanın siniri kaldırmaz bunu, kendinize daha fazla zarar vermeden gidin, biraz kafanı dinleyin. Psikolojisi bozulur insanın o evde.

ilahi ya inan bugün hiç gülmemiştim.
süpersin inanılmaz bi fikir ama TEMA kurtlu ağacı napsın:1:
benim kafamdaki o aslına ama inan ben ağzından duymak istiyorum.
bana olmuyo yapamıyoruz dese dakika durmucam.
demiyo ha hala neden duruyorum. salaklığımdan.
fakat böyle fazla gitmez.

gitmez tabi evlilik bu değil siz evli değil ev arkadaşı olmuşsunuz ..

kurtlu murtlu senden uzak belgrat ormanına ağaç olsun boş ver

içim darlanıyor okudukca,üzülüyorum, belki düzelmiştir diye açıp bakıyorum ama hala hiç bi gelişme yok. Gerçi eşinizle zor gibi de sanki..
Ama böyle gitmez, böyle yaşanmaz. Bi insan bu kadar da çok üzülmez ki, yapmayın bunu kendinize, gidecek hiç bi yeriniz yoktur, çocuğunuz vardır, anlarım, anlamaya çalışırım ama siz neden kendinizi bu kadar üzdürüyorsunuz ki. Bunu söylemek kolay değil, ama en azından bi süreliğine o evden ayrılın, orası bana cehennem gibi geliyor siz anlatıkca, Hiç konuşmadan aynı evin içinde yaşamak çok zor, insanın siniri kaldırmaz bunu, kendinize daha fazla zarar vermeden gidin, biraz kafanı dinleyin. Psikolojisi bozulur insanın o evde.

Dün akşam kurstan geldim eve, yenmiş içilmiş toplanmış ama benim karnım aç.
önce banyo yapayım dedim. banyodan çıktım üzerimi giynirken elektrik gittimi.
neyse eşim olacak dallama mutfaktaydı mum yakmış.
bende mutfağa gittim su içicem tam su şişesini elime aldım bardağa koycam bu gitti mutfaktan bardağa koyamadım suyu.
gittim mum buldum sinirlendim aç karnına uyudum.
kimse yapmaz kendine bunu ama bilmiyorum artık bana ihtiyacı olmadığını da ispat ediyor.
hani acaba şeymi düşünüyor söylememe luzum varmı? bak idare ediyorum git işte.

sanmıyorum öyle düşündüğünü ( erkekler nettir çünkü, tavır yaparak anlatmaya çalışmazlar direkt söylerler ), ama size çok güveniyor, adı gibi emin sizden, bunca şey yaşanmış, bu kadar çok üzülmüşsünüz ama gitmemiş yada gidememişsiniz. buna güveniyor bence. her şeye katlandı, bu da geçer diyordur belki, zamanı gelince yine düzelicek herşey diye düşünüyordur ama bu durumdayken düzelmesin benim fikrimce, bi zaman önce bi arkadaşım psikologa gitmişti, eşiyle sorunları yüzünden. Demiş ki; Bulansın ki durulsun. Sular bulanmadan durulmaz demiş, duyunca çok hoşuma gitmişti bu söz. bırakın bulansın karışsın herşey, kaybedecek neyiniz var, sizinki artık evlilikten, yuva olmaktan çıkmış, ne olacaksa olur. kafanız rahatlar hiç olmazsa. Üstelik aileniz arkanızda anladığım kadarıyla. Böyle ömür geçmezki, sonradan çok geç olmasın, konuşun , kavga edin ama bi şekilde çözmeye çalışın. Böyle huzursuzluk nereye kadar, yıpranırsınız daha da kötü olur herşey..

Dün akşam kurstan geldim eve, yenmiş içilmiş toplanmış ama benim karnım aç.
önce banyo yapayım dedim. banyodan çıktım üzerimi giynirken elektrik gittimi.
neyse eşim olacak dallama mutfaktaydı mum yakmış.
bende mutfağa gittim su içicem tam su şişesini elime aldım bardağa koycam bu gitti mutfaktan bardağa koyamadım suyu.
gittim mum buldum sinirlendim aç karnına uyudum.
kimse yapmaz kendine bunu ama bilmiyorum artık bana ihtiyacı olmadığını da ispat ediyor.
hani acaba şeymi düşünüyor söylememe luzum varmı? bak idare ediyorum git işte.

sinirlerim gerildi okudukça... allah sabır versin ama bence boşa kürek sallıyorsun...
uğraşmak istiyorsan da lütfen evde o yokmuş gibi tek başına yaşayan birisi gibi yaşa...
ayrıcada bir orman kaçkını için de k-ne aç kalmaya nede üzülmeye değmez...
:47:

Back
X