İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhaba,
daha önceden de eşimle olan sorunlarım hakkında konular açmıştım.
hepinizin verdiği fikir ve yorumlar oldu.
yine buradayım yine sıkıntılıyım.
belki kızacaksınız. sen yaz dur denileni yapma yorumları dikkate bile alma diyebilirsiniz. haklısınız da ama napıcam elimden bişey gelmiyor.
yine küsüz cumartesiden beri konuşmuyoruz.
eve geç geliyo 2:30 -2:00 gibi gece

Merhaba,
daha önceden de eşimle olan sorunlarım hakkında konular açmıştım.
hepinizin verdiği fikir ve yorumlar oldu.
yine buradayım yine sıkıntılıyım.
belki kızacaksınız. sen yaz dur denileni yapma yorumları dikkate bile alma diyebilirsiniz. haklısınız da ama napıcam elimden bişey gelmiyor.
yine küsüz cumartesiden beri konuşmuyoruz.
eve geç geliyo 2:30 -2:00 gibi gece

Nereye gidiyor? Evdeki sorunlardan mı uzaklaşmak istiyor acaba?

eğer problemleri yazarsan yorumlar seni yönlendirebilir. Daha önce nasıl sorunlar yaşadığını bilmiyorum, bence bu konuda sorunlarını yazmalısın...

Esınızle konusmayı denedınız mı oncekı konularınızı bılmıyorum ama gece 2 de nerden gelırkı evın ıcınde kus kalmayı hıc dogru bulmuyorum bır sorun varsa konusulmalı kendınızı kus kalarak yıpratmayın eger kus kalmanızda sızınle ılgılıde bır problem teskılse kendı hatalarınızıda onun hatalarınıda oturup konusun.

şöyle anlatayım.
evde herşey bana bakar yemek,ütü,temizlik,alışveriş aklınıza ne gelirse.
yemek hazırlarım on kere seslenirim gelmez artık yanına gider ama beni duymuyomusun yemek hazır derim anca gelir.
haftanın altı günü çalışıyorum 2 gün kursa gidiyorum cumartesi pazar, cumartesi işten sonra kursa kurs akşam onda bitiyor daha 2 hafta oldu başlayalı.
bu cumartesi tlf evde unutmuşum. kursumun bitiş saatini yerini biliyor ama çıkarken başkasından rica ettim aradım alıcanmı beni diye.
bir hışım bir bağırma bişey diyemedim müsait değildim.
geldi arabaya bindim sen nerdesin,ne biçim insansın, daha neler neler.
ben ne diyosun ya dedim. nerdesin sen neden aramadın dedi.
ya biliyosun tlf yok dedim. badem başkasından arayabiliyosun 7-8-9 da neden aramadın? dedi.
ya benim kankam değil ya çocuktan ne kadar sıkılarak telefonunu istedim dedim.
sus bana erkeklik yapma dedi. ne oldu keyfinimi kaçırdım ha dedim.
sonra telefonu çaldı kahveden arkadaşları oyun yarım kaldı geliyomusun? diyolar.
bu beni kapıda indirdi bende çarptım arabanın kapısını indim. oda gece 2:30 faladı geldi.

Klasik türk erkeği...
Kendimizden çok taviz veriyoruz,
sen de onu umursama ne kadar ilgi görüyorsan,
o kadar karşılık göster.
İlgisiz ve az biraz soğuk davran bence..

şöyle anlatayım.
evde herşey bana bakar yemek,ütü,temizlik,alışveriş aklınıza ne gelirse.
yemek hazırlarım on kere seslenirim gelmez artık yanına gider ama beni duymuyomusun yemek hazır derim anca gelir.
haftanın altı günü çalışıyorum 2 gün kursa gidiyorum cumartesi pazar, cumartesi işten sonra kursa kurs akşam onda bitiyor daha 2 hafta oldu başlayalı.
bu cumartesi tlf evde unutmuşum. kursumun bitiş saatini yerini biliyor ama çıkarken başkasından rica ettim aradım alıcanmı beni diye.
bir hışım bir bağırma bişey diyemedim müsait değildim.
geldi arabaya bindim sen nerdesin,ne biçim insansın, daha neler neler.
ben ne diyosun ya dedim. nerdesin sen neden aramadın dedi.
ya biliyosun tlf yok dedim. badem başkasından arayabiliyosun 7-8-9 da neden aramadın? dedi.
ya benim kankam değil ya çocuktan ne kadar sıkılarak telefonunu istedim dedim.
sus bana erkeklik yapma dedi. ne oldu keyfinimi kaçırdım ha dedim.
sonra telefonu çaldı kahveden arkadaşları oyun yarım kaldı geliyomusun? diyolar.
bu beni kapıda indirdi bende çarptım arabanın kapısını indim. oda gece 2:30 faladı geldi.

Her zaman mı böyleydi? Anladığım kadarıyla sürekli kahvede arkadaşlarıyla oyun oynuyor.

Nereye gidiyor? Evdeki sorunlardan mı uzaklaşmak istiyor acaba?

evde sorun yok ki.
ne yaparsan yap yaranamazsın.
yer içer açar bilgisayarı defne eşşek gibi koştursun.
inanın bir gün bile neden bişeye elini sürmüyosun diye tek laf demedim.
aman yorulmasın diye kendimi hep parçaladım

evde sorun yok ki.
ne yaparsan yap yaranamazsın.
yer içer açar bilgisayarı defne eşşek gibi koştursun.
inanın bir gün bile neden bişeye elini sürmüyosun diye tek laf demedim.
aman yorulmasın diye kendimi hep parçaladım

Biz şımartıyoruz erkekleri tamam ama onların da postu bu kadar sermesine gerek yok. Nasıl çözmeyi planlıyorsunuz peki?

Klasik türk erkeği...
Kendimizden çok taviz veriyoruz,
sen de onu umursama ne kadar ilgi görüyorsan,
o kadar karşılık göster.
İlgisiz ve az biraz soğuk davran bence..

yok zaten şuan konuşmuyoruz.
beni bir yere götür desem aman trafik var çekemem der.
acil bi cenaze oldu annesindeyiz hemen ay başım çok fenayım annesi amna yat oğlum aman ne oldu benim çocuğuma.
ağrı kesici ver bilmem ne sanki komaya girdi.
ben ertsesi gün cenazeye gittim paşa gelmedi bile.
ama kendi sülalesinden biri bizi şuraya götür desin tamam abi diyip anında uçuyor.

kahve mi, bu kahvehane faslı en azından genç erkekler için kapanmıştır diye düşünüyordum, herhalde arkadaşları bekar, bekarsa daha kötü
sanırım halen evlendiğinin sorumluluklarının farkında değil, ne kadarlık evlisiniz, sen eşin kaç yaşındasınız

yok zaten şuan konuşmuyoruz.
beni bir yere götür desem aman trafik var çekemem der.
acil bi cenaze oldu annesindeyiz hemen ay başım çok fenayım annesi amna yat oğlum aman ne oldu benim çocuğuma.
ağrı kesici ver bilmem ne sanki komaya girdi.
ben ertsesi gün cenazeye gittim paşa gelmedi bile.
ama kendi sülalesinden biri bizi şuraya götür desin tamam abi diyip anında uçuyor.

Sen de aynı ben gibi kendin şımartmışsıınn anasının kuzusunuu :22:

Öncelikle tek olarak karar verebileceğin bir şey yok oturun konuşun niye böyle oluyor diye.Yoksa bu böyle giderse hiç iç açıcı olmaz.Biter gibi :( üzgünüm konuşun mutlu değilsiniz altta kalmayın o kalmıyor zaten.

kahve mi, bu kahvehane faslı en azından genç erkekler için kapanmıştır diye düşünüyordum, herhalde arkadaşları bekar, bekarsa daha kötü
sanırım halen evlendiğinin sorumluluklarının farkında değil, ne kadarlık evlisiniz, sen eşin kaç yaşındasınız

4. yılımızdayız. ben 30 yaşındayım eşim 28 benden küçük.
sanırım o yüzden hiç bir gün onun için kıymetli olmadım.

Back
X