İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

Öncelikle tek olarak karar verebileceğin bir şey yok oturun konuşun niye böyle oluyor diye.Yoksa bu böyle giderse hiç iç açıcı olmaz.Biter gibi :( üzgünüm konuşun mutlu değilsiniz altta kalmayın o kalmıyor zaten.

konuşamıyoruz hemen kavga etmeye başlıyor.
hep ben alttan almalıyım.
ama bu akşam beklediğim bişey var onu yaparsa ipler kopacak.

konuşamıyoruz hemen kavga etmeye başlıyor.
hep ben alttan almalıyım.
ama bu akşam beklediğim bişey var onu yaparsa ipler kopacak.

Lütfen hemen öyle kavga etmesine izin vermeyin.Arayın telefonu lütfen konuşalım diyin '' LÜTFENİ '' söyle ama kavga etmiyeceksin ama de.Barışırsınız inşallah LÜTFEN de bak baskı yap biraz.Çok çabuk bitirmeyin ya sevmediyseniz niye evlendiniz o zaman.

karşına alıp tartışmadan güzel güzel konuşman gerekiyor şayet böyle devam ederse evliliğini yürütemeyecegini falanda söyleki en azından belki çekinir düzelme eğilimi gösterir Allah yardım etsin canım ....

4. yılımızdayız. ben 30 yaşındayım eşim 28 benden küçük.
sanırım o yüzden hiç bir gün onun için kıymetli olmadım.

canım 2 yaş ne ki, bu kadar soruna yol açacak bi yaş farkı değil bence, sorumluluk sahibi değil, yaşıda ufak değilmiş, artık bu yaşa kadar biraz olgunlaşmış olmalıydı, 17 yaşında sabaha kadar playstation oynayan oğlanlar gibi saat 2 lere kadar kahvedemi oturulur, bi sosyal çevreniz arkdaşlarınız akrabalarınız yokmu, onlara gidip gelseniz çok daha iyi valla en azından aile babası nasıl olunur onu öğrenir, çevresini gözlemler, milletin ev hayatı nasıl benimki nasıl diye kendini sorgular en azından

Lütfen hemen öyle kavga etmesine izin vermeyin.Arayın telefonu lütfen konuşalım diyin '' LÜTFENİ '' söyle ama kavga etmiyeceksin ama de.Barışırsınız inşallah LÜTFEN de bak baskı yap biraz.Çok çabuk bitirmeyin ya sevmediyseniz niye evlendiniz o zaman.

aylin benim sevmeme durumum olmadı.
tabi sevdik çok uğraştık evlenmek için çok çabaladık.
zaten öyle olmasa şuan ben çoktan silip atardım.
ama onun sevgisinden şüphe ediyorum.
seven kıyamaz dimi? ama bu bir gün de ya çok yoruldun demez naptın ki? ne ettin ki?
asla yaptıklarım kıymetli olmadı.

karşına alıp tartışmadan güzel güzel konuşman gerekiyor şayet böyle devam ederse evliliğini yürütemeyecegini falanda söyleki en azından belki çekinir düzelme eğilimi gösterir Allah yardım etsin canım ....

bilmiyorum. defalarca yaşadık bu sorunları bir iki hafta düzeldi sonra aynısı gibi devam etti.
ben onun ailesine, ona,işe,eve,kursa herşeye yetişicem.
birgün yoruldum desem olmaz.
ama annesine gitse annesi oğlum şu lazım dese koşa koşa almaya gider.
ben desem eve gelirken niye almadın kafan nerde der.

kesinlikle konuşulmalı, birde herkesin anladığı bir dil vardır, bunu keşfetmelisiniz bence, rest çekmek mi yola getirir eşinizi, yoksa işve,tatlı dille mi :34: ben şahsen ilk aylarımda bu geç gelme sıkıntısını yaşıyordum gerçi gece yarılarına kalmıyordu ama ben evdeyken onun arkadaşlarıyla olması canımı sıkıyordu, çünkü ben şehir değiştirdim evlenirken, o zaman kimseyi tanımıyordum tek eşim vardı, bende az surat astım, ben sinirlendiğimde bağırmak yerine susarım biraz konuşmadım, birazda ne hissettiğini anlatma bende işe yaradı, eşiniz nasıl davrandığınızda sözünüzü dinliyorsa şekilde hissettiklerinizi anlatın ....

canım 2 yaş ne ki, bu kadar soruna yol açacak bi yaş farkı değil bence, sorumluluk sahibi değil, yaşıda ufak değilmiş, artık bu yaşa kadar biraz olgunlaşmış olmalıydı, 17 yaşında sabaha kadar playstation oynayan oğlanlar gibi saat 2 lere kadar kahvedemi oturulur, bi sosyal çevreniz arkdaşlarınız akrabalarınız yokmu, onlara gidip gelseniz çok daha iyi valla en azından aile babası nasıl olunur onu öğrenir, çevresini gözlemler, milletin ev hayatı nasıl benimki nasıl diye kendini sorgular en azından

var ama kahve arkadaşı olduğundan ben eşiyle çocuğuyla otururum.
onlar ya kahveye yada evde okey masasına.
ben kıyas yaparım ki gittiğimiz arkadaşı evde yemek yapar eşine hiç kıyamaz bunları görünce ben daha çok üzülüyorum.

keskin sirke küpüne zarar canım.sakin ve sabırlı ol bence.al karsına kibar ve uslubunu bozmadan düzgün bir şekilde konuş ama herşeyi konus.Rabbim yardımcın olsun.

kesinlikle konuşulmalı, birde herkesin anladığı bir dil vardır, bunu keşfetmelisiniz bence, rest çekmek mi yola getirir eşinizi, yoksa işve,tatlı dille mi :34: ben şahsen ilk aylarımda bu geç gelme sıkıntısını yaşıyordum gerçi gece yarılarına kalmıyordu ama ben evdeyken onun arkadaşlarıyla olması canımı sıkıyordu, çünkü ben şehir değiştirdim evlenirken, o zaman kimseyi tanımıyordum tek eşim vardı, bende az surat astım, ben sinirlendiğimde bağırmak yerine susarım biraz konuşmadım, birazda ne hissettiğini anlatma bende işe yaradı, eşiniz nasıl davrandığınızda sözünüzü dinliyorsa şekilde hissettiklerinizi anlatın ....

ben ayrı bir şehir değil ama anneme kardeşlerime herkese uzağım.
hiç komşum arkadaşım yok. çalıştığım için olmuyor haliyle.
ama onun akrabalarından arkadaşlarım var. bi onlarla sık görüşüyorum.
işve cilve derken oda ayrı sorun. 15 gün dokunmasın adamın aklına gelmiyor.
kusurabakmayın belki özel ama hiç istekli bir eşim yok.

Tamam işte Telefonla ara gelsin ''LÜTFEN'' de gel de lütfen konuşalım de biraz masumluk göster.Baş başa konuşun kimse duymasın görmesin.Niye böyle oldu , yanlış bir şey mi yaptım de, niye ilgilenmiyorsun de böyle konuş cevap vermezse ... :(. Tekrar söylüyorum LÜTFEN ama LÜTFEN Telefonla arayıp gel deyin konuşalım LÜTFEN diyin.Alttan alın biraz onuda üste çıkarmayın

keskin sirke küpüne zarar canım.sakin ve sabırlı ol bence.al karsına kibar ve uslubunu bozmadan düzgün bir şekilde konuş ama herşeyi konus.Rabbim yardımcın olsun.

Bu akşamı beklicem bugün çok uzağa misafirliğe giden dayısı ve eşi var.
eşi aradı beni. bu akşam benim kocama söyleyecekmiş.
gelip bizi alsın dedi bana. sıkıyosa alsın.
eğer onları almaya giderse işte o an beni kaybettiği andır.

Tamam işte Telefonla ara gelsin ''LÜTFEN'' de gel de lütfen konuşalım de biraz masumluk göster.Baş başa konuşun kimse duymasın görmesin.Niye böyle oldu , yanlış bir şey mi yaptım de, niye ilgilenmiyorsun de böyle konuş cevap vermezse ... :(. Tekrar söylüyorum LÜTFEN ama LÜTFEN Telefonla arayıp gel deyin konuşalım LÜTFEN diyin.Alttan alın biraz onuda üste çıkarmayın

Bu akşam bakalım dedim ya beklediğim bişey var onu yaparsa işte o zaman onu gerçekten bırakıp giderim.

Gelmez biliyorum. gelse de ben koşmaya ne zaman yanaştıysam hep ağlayarak bitti sonu.
bu defa yapmıcam. onunla konuşmak istemiyorum.
çok kırdı kalbimi hatalı olan kim?

Back
X